America (189)
Raspunsuri - Pagina 8
miereamara spune:
Mie nu mi-e frica de raceli, mi-e frica de gripa, mai ales pe fondul pneumoniei pe care a avut-o, sa nu faca complicatii.
In fine, am vorbit cu o doamna care are o gradi particulara acasa, child minder - cu 8 copilasi, autorizata, parea super ok la telefon, merg saptamana viitoare sa vad, mi-a recomandat-o o colega de serviciu.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
miereamara spune:
Am pus niste poze noi
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1
CRISMIR spune:
CARMEN,La multi ani!!..sa fi iubita si mereu fericita!!!
Irina,ce ma bucur ca e bine Aidan...bafta cu gradinita,ce bine ar fi sa gasesti si sa-ti placa la doamna aceea,cred ca e mai bine asa acum cat e micut!!!Va tin pumnii stransi!!!
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
sinzi_ana spune:
Irina, am pus poze de la mot aici:
http://family.webshots.com/album/576149239oiVEgV?start=12
O sa le pun si pe un alt cont sa le poti salva(nu stiu daca webshots permite). Doamna cu 8 copii e singura cu ei? Sau are un ajutor?
Bafta multa!!!!
Am fost si noi azi la controul anual a lui David si am vrut sa ii fac niste analize de sange mai amanuntite (calciu...etc...) si pediatrul mi-a spus ca nu e nevoie, ca e sanatos, si ca asigurarile nu acopera analizele fara motiv. M-am cam enervat.... Cred ca ma intorc la pediatrul lui vechi...
Ah...si m-am amuzat ca mi-a spus din nou de vaccinuri...si i-am spus ca incerc sa merg pe programa pe care a inceput-o in Ro cand era mic, si nu erau toate ca aici, si el cica "pai bolile nu sunt un pericol pt un copil sanatos daca le face, dar economic vorbind, aici in US se vaccineaza in masa, pt ca in caz de boala contagioasa, parintii trebuie sa stea acasa 10 zile cu copiii, si isi pot pierde locul de munca, deci trebuie sa va asumati riscul asta constient" e prima data cand aud versiunea asta
Anyway...cica suntem sanatosi tun si nu ne trebuie nici o analiza...transpiratia ciudata la cap e normala.
Soacra imi spunea ca are lipsa de calciu si de aia transpira la cap
Si e nitel cam "suplu" pt inaltimea lui (ca de obicei)
Moss spune:
Buna seara tuturor,
Nu stiu cum sa incep si sper sa nu mi-o luati in nume de rau pentru ca mi-am permis sa scriu la acest subiect si sa va cer ajutorul.
Sunt mamica unei fetite de 5 ani Alexia.
Anul trecut cand am fost in SUA am cumparat pentru ea diverse produse de la Crayola si ne-au placut amandurora. De atunci, de cate ori iesim din tara le cautam peste tot. Din nefericire, in Europa nu se gasec la tot pasul iar noi in SUA calatorim la cativa ani.
Acum ca ne pregatim de bebe 2 cine stie cand mai reusim sa ajungem....
Eu si sotul meu iubim Miami si daca vreodata vom lua decizia sa parasim Romania acolo am vrea sa ne mutam :)
In fine, am deviat de la subiect. In Decembrie, am gasit cateva produse de la Crayola la Munchen. Am gasit doar intr-un singur loc si am luat cam tot ce aveau.
Este inutil sa va spun ca in Bucuresti nu se gasesc decat cateva tipuri de carioci si creioane de colorat de la Crayola.
OK. Stiu ca nu ne cunoastem si poate nu este prea frumos din partea mea dar cum nu cunosc pe nimeni in USA si nu am reusit sa cumpar nici de pe amazon.com si de pe niciun alt site care vinde Crayola, intrucat nimeni nu livreaza in Romania, intrebarea mea ( sper pertinenta ) este daca cineva m-ar putea ajuta sa cumpar cateva chestii de pe shop-ul lor online: crayola.com si sa le trimita catre Romania.
Evident ca voi trimite, in avans, toti banutii necesari pentru produse, taxe, transport etc.
Gata, am spus-o !
Sincer, fetelor, chiar nu am reusit sa comand de nicaieri. Amazon livreaza in Romania dar nu Crayola. Probabil este interdictia brand-ului.
Daca cineva crede ca are timp, bunavointa si placerea sa ma ajute apreciez si raman sincer indatorata.
Oricum multumesc tuturor pentru timpul acordat citirii acestui mesaj si va doresc sa aveti un An mai bun, cu multe bucurii si impliniri.
Cristina
miereamara spune:
Moss te ajut eu dc vrei, poti sa imi trimiti bani prin paypal, vezi exact cat te costa ceea ce vrei sa cumperi, plus taxe de transport inspre mine si apoi inspre tine:)), da-mi site-ul si produsul pe care il vrei si o sa le comand de indata ce primesc banii.
Prin paypal cred ca e cel mai bine.
Eu locuiesc in Florida, poti sa imi scrii un email sau un pm si stabilim amanuntele.
Hilde spune:
La multi ani, Carmen!
Fetelor, am vrut sa va impartasesc experienta extraordinara pe care am avut-o ieri.
Am fost in Amish village...de fapt e o arie mare numai cu amish ppl si m-am indragostit de ei. Si de copiii lor puri si frumosi ...parca erau niste ingeri.
Nu au electricitate, nu au masini, nu folosesc echipament modern la lucratul pamantului, se imbraca in acelasi tip de haine cu care au venit in America, calatoresc in trasurile lor...zona aia a lor e un muzeu.
Vand oua, lapte, branza, faina, miere, pui, vita, porc, miel..vara vegetale.(trebuie sa mergi la ei acasa ca sa cumperi. Organic tot si f f ieftin. Mi-a fost rusine sa le dau 1.25 pe 10 oua, 2$ pe 1lb de branza de vaca, $5 pe puiul organic, .50 pe lb de oatmeal, faina de secara, grau, malai...
E si un mic inconvenient cu ei...tb sa le spui cand sa taie puii, ca nu au frigidere.
Am stat in zona asta de atata timp si abia acum am aflat despre ei.
Imi povestea colega de serviciu, care m-a dus acuma la ei, ca vara aduc peirsici, caise de la o livada de amish din Georgia si merg oamenii si stau la coada de la 3 noaptea. Cica alea sunt fructe ca sa mori pt ele.
honey79 spune:
Buna fetelor.
Vin disperata la voi cu o intrebare.
In Decembrie, mi-a expirat pasaportul. N-am facut nimic, pt ca ma pregateam sa merg sa aplic pt cetatenie, si... am zis in sinea mea ca, oi rezolva pasaportul romanesc in romania, cand oi fi in vacanta.
Treaba e ca, azi dimineata am primit telefon, cu cele mai negre vesti: tatal meu are cancer la plamani in ultima faza, cu traheea perforata si poate muri in orice clipa.
Imi trebuie o adeverinta, sa pot zbura, insa persoana peste care am dat cand am sunat ambasada, mi-a zis ca incepand de azi, nu se mai poate prin posta ci direct in persoana si ca trebuie sa zbor in Washington ( eu fiind in Texas) .
Stiti careva ceva de asta? Sunt Consulate mai pe aproape?
IoanaN spune:
honey79, suna la consulat...desi nu prea raspunde nimeni si insista sa vrb cu dna consul...e o femeie tare de treaba consulita, insista sa vrb cu ea si explica=i situatia si chiar daca e nevoie sa te duci la dc macar sa vrb cu ea inainte sa trimiti actele prin posta si doar sa te duci sa il ridici si sa semnezi...dar sa nu mai pierzi vremea...suna si vezi ce solutii iti poate sugera, dar isista sa vorbesti cu consulul si spune-i necazul tau, imi pare rau de taticul tau...Dumnezeu sa va aiba in paza...
hai ma miercica, cand ai ajuns asa babuta??? nu orice gripa expune la complicatii... swine de-aia era asa controversata pentru ca provoca complicatiile pulmonare...dar si ale numai la anumiti pacienti cu alte deficite imunitare...termina, ca nu are baiatul nimic...v-am vazut pozele :) sunteti tare dulci...
cum papa el singurel :))) bravo, baiat destept si cuminte...
miereamara spune:
Deci daca mai imi spune cineva inca o data ca sunt exagerata, pe bune ca iau foc!
Nu aveti idee cat de jignitoare e superioritatea asta a mamelor cu mai mult de un copil, yeah, yeah, been there, done that, bla, bla!
In loc sa ajute, te face sa te simti nebuna, sa te indoiesti de calitatile tale de mama si sa iti subestimezi instinctul. Mai ales fraza: "asa eram si eu la primul copil"....o urasc! M-am saturat, si pe aici in comunitate, o gramada de mame care mi-au spus :stai draga linistita, nu are copilul nimic, esti tu exagerata, first time mom....si acum ma suna disperate sa imi dea sfaturi pe care eu nu le-am cerut, sa imi zica cum sa imbrac copilul, cand sa-l duc la gradinita, cum sa-l scot.nu scot afara, ca de ...sunt first time mom si habar nu am pe ce lume sunt, am stat cu copilul bolnav de pneumonie atata timp (sic!, sic) etc, etc.