America (189)
Raspunsuri - Pagina 21
corinadana spune:
Buflea ! tu esti o dulce si o simpatica!!!si ai un simt al umorului ff dezvoltat.
Intr o zi cand imi cautam de zor masina in parcare zau de nu m am gandit la tine. Eram cu Ralu, am refacut traseul pe picioare vreo jumate de ora, am apasat alarma de pe cheie (nika), m au apucat nervii, pantofii incepusera sa ma roada, copilul ma incuraja (hai mami ca i bine unde suntem ca eu am vazut si aia si aia cand ne am parcat), nu aveam nici tichetul ala de parcare (era n masina)... Uffffffff! eram in alta parcare, identica. Zau de nu m am gandit "parca as fi Buflea cu nebuniile ei!".
Ceri sfat apoi incerci sa convingi lumea ca este minunat... Ah!
Carmen iubitoare de flori LA multi ani!!! si de aici, cre' ca am mai zis. Tu ai vazut vreodata aici lacramioare/margaritar??
Sanzi La Multi Ani lui David!!! sa creasca mare, sanatos si sa va aduca doar bucurii.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
blackpanterro spune:
Cenia, dar cum e posibil sa isi faca baiatul mai multe carduri? Si mai ales pt cineva din Ro? Banca nu se uita ce da, cum da?
Nu ma pricep dar sa fi cu bagare de seama sa nu intrati in vreo chestie urata ca acolo banuiesc ca au adresa voastra daca sta la voi.
Miere, totul e bine cand se termina cu bine. Sper ca a mai capatat feciorul ceva imunitate sa nu mai pateasca asa in viitor.
Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
BiancaM spune:
Corina, incearca la Trader Joe's. La ei am vazut mereu cand era in prag de primavara. Erau cam scumpe, si eu ca sa le vad si imi mai bag nasul in el, imi tot faceam drum pe la ei.
Mami de Amalia si Andrei
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana Buflea ! tu esti o dulce si o simpatica!!!si ai un simt al umorului ff dezvoltat. Intr o zi cand imi cautam de zor masina in parcare zau de nu m am gandit la tine. Eram cu Ralu, am refacut traseul pe picioare vreo jumate de ora, am apasat alarma de pe cheie (nika), m au apucat nervii, pantofii incepusera sa ma roada, copilul ma incuraja (hai mami ca i bine unde suntem ca eu am vazut si aia si aia cand ne am parcat), nu aveam nici tichetul ala de parcare (era n masina)... Uffffffff! eram in alta parcare, identica. Zau de nu m am gandit "parca as fi Buflea cu nebuniile ei!". |
Ha - crezi ca nu mi s-a intamplat si mie ? ... doar ca eu eram la un etaj mai sus si masina beep-aia 3 etaje mai jos ... Si ma invarteam pe loc si ma tot intrebam - "bai, ce naiba, ca o aud - dar nu o vad"
Carmenbr spune:
Corina, mersi mult.
Eu mi-am luat acum vreo 3 saptamani de la Costco o punga cu vreo 15 bulbi de lacramioare. Mai astept putin sa treaca sezonul asta plin de ploi si le plantez. abia astept. Mi-am pus zambile si au aparut. Abia astept sa si imfloreasca. Sper sa mi se prinda si lacramioarele.
Corina, am uitat sa spun ca am vazut pozele de la botez. Mai dar esti slaba, slaba. Cu tine nu vorbesc. Abia ai nascut nene! De fete ce sa mai zic. Sunt superbe amandoua, dar m-a dat gata poza in care plange Francisca. Dulce rau!
Hilde, Mihutza, incantata de cunostinta si eu. Pe Mihutza o stiu, pe tine Hilde te-am “ratat”. Nu uit insa poza cu camera voastra de lucru din noua casa si cu vederea la parcul imens care tine loc de backyard.
Ana-Maria, multumesc. Sa spui tu ca arat super, e mai mult decat un compliment, tu care esti o pustoaica, sora mai mare a baietilor tai. Adevarul e ca e o schimbare tare mare la mine, dupa 37 ani cu parul cret acum dintr-o data e drept. Si eu sunt tare incantata de schimbare. Mai am de “lucrat” putin la greutate, dar cred ca am intrat in faza de platou, de o saptamana am in jur de 1000 de calorii zilnic si nu se duce nici juma de kg. Azi am zis ca merg pana la 1300 calorii sa vad ce se intampla. Mai am de dat jos vreo 4 kg si tare greu merge. Petrecere faina la nunta si abia astept sa vad poze cu tine cu rochia aia super.
Sanzi, LA MULTI ANI lui David. Wow…7 ani…ce mare e. E frumos foc. Si destept, si frumos…ce mai vrei. All-inclusive la voi acolo, am mai zis eu. Sa iti traiasca si sa fie sanatos si norocos!
Eric al meu creste din apa si sunt tare indragostita de el. Abia astept sa-l duc in Ro sa vad ce zice!
Vreau sa merg la mare cu el in Bulgaria. Aveti vreo experienta pe acolo?
lai spune:
Ramona, good to see you too. Cand iei oua de la Hilde, sa trimiti si mai la sud oleaca
Sinzi, La multi ani lui David! Si muuuulte lucruri bune si sa va bucurati de el si el de voi mereu! Intre timp, enjoy surferii
Miere, pupici puiului mic, si tie sa te intremezi.
Lai
alintaroma spune:
Carmen ai grija unde plantezi lacrimioarele ca sunt foarte invazive! se imprastie toata gradina apoi. Am plantat si eu bulbi de zambile in toamna (pe linga lalele, brinduse etc) si abia astept sa vad daca ies dar la noi omatul e inca de citiva inch buni
La mare la Bulgari au fost cumnatii mei 2 ani la rind. Nu il Albena ci in alta statiune putin mai departe de la granita ... daca vrei ii intreb cum se cheama si eventual numele hotelului ca ei au fost foarte multumiti. Era all-inclusive. Am si poze dar nu am dibuit nici un nume prin ele :)
Sinzi don't tempt me !
cenia spune:
Buflea: nu toti oamenii sunt atit de realisti ca tine. sau economisti(in sensul de contabil, am retinut ca te ocupi cu cifrele) cum esti tu! sau atit de buflea (comica) cum esti tu!
nu putem schimba oamenii si nici nu incerca. foarte frumos din partea ta ca iti ceri scuze, nu ma asteptam,recunosc, inseamna ca esti o fata de treaba.
Blackpanther: eu continui seria de transporturi transatlantice: ti-as trimite-o si pe mama sa mi-o aduci cu avionul militar, numai sa fie cu mine sa ma ajute cu bebe, ca tare e bine sa ai ajutor!
A! in Germania este compania aeriana Condor care face trasporturi ieftine in America, dar numai la Las Vegas aeroport de sosire, au dealuri bune si doar in ianuarie, 120 Euro one way. foarte rar prin decembrie, ar fi fain sa le urmaresti site-ul uite aici:
http://www12.condor.com/tcf-eu/langfliegen.jsp
prietena mea asa a venit aici cu 3 copii, dar ei locuiesc in germania. si-a adus parintii in vizita in USA tot asa cu compania asta. daca te uiti pe linkul asta nu e nimik sub 300 euro. era super sa gasesc pt mama mea. pt noi e usor sa sarim in masina si sa megem la Las Vegas, e doar la citeva ore de noi si ne place orasul, ca ai ce vedea mereu ceva nou.
Sinzi: multam de raspuns. nu ma prea satisface raspunsul standard al doctorilor ca asa e copilul, fiindca aici parca pediatrii is mai comozi.si nu sar repede sa faca analize ca in Ro.
La multi ani binecuvintati pt copilu tau, si sa stii ca citeam ispravile lui cind inca eram insarcinata cu al meu copil si deja mi-l inchipuiam ca si pe David al tau! ai un copil inteligent si special!
Vroiam sa incurajez gravidele cu bebe 2, sau care vor sa faca inca un bebe, ca nu e mai greu cu 2, ci mai usor. iar o sa ma acuze Buflea de "creionare irealista ", dar eu asa am vazut: ca abia la al 2 lea copil m-am bucurat de dragalasenia lor si am fost mai putin stresata ca la primul copil. la primul am lasat stresul sa ma copleseasca si parca nu am avut timp destul de a ma bucura efectiv de bebe! asta e parerea mea si va rog nu dati cu rosii!
deci curaj si nu ezitati.
Carmenbr spune:
Alintaroma, chiar te rog sa ii intrebi. Multumesc mult de ajutor.
Mie imi plac de mor lacramioarele. O sa le aloc un rond intreg.
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinadana Buflea ! tu esti o dulce si o simpatica!!!si ai un simt al umorului ff dezvoltat. Intr o zi cand imi cautam de zor masina in parcare zau de nu m am gandit la tine. Eram cu Ralu, am refacut traseul pe picioare vreo jumate de ora, am apasat alarma de pe cheie (nika), m au apucat nervii, pantofii incepusera sa ma roada, copilul ma incuraja (hai mami ca i bine unde suntem ca eu am vazut si aia si aia cand ne am parcat), nu aveam nici tichetul ala de parcare (era n masina)... Uffffffff! eram in alta parcare, identica. Zau de nu m am gandit "parca as fi Buflea cu nebuniile ei!". Ceri sfat apoi incerci sa convingi lumea ca este minunat... Ah! Carmen iubitoare de flori LA multi ani!!! si de aici, cre' ca am mai zis. Tu ai vazut vreodata aici lacramioare/margaritar?? Sanzi La Multi Ani lui David!!! sa creasca mare, sanatos si sa va aduca doar bucurii. Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family |
esti mortala!!!:))