America (189)
Raspunsuri - Pagina 20
ocebine spune:
Eu cu sotu' planuim o evadare la sfirsitul lui aprilie la Philadelphia (aniversam atunci 15 ani de casatorie)...avem bilete la un concert la Electric Factory si vrem sa mergem cu trenul pina acola ca-i mai romantic
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
sinzi_ana spune:
Frumoase escapadele astea...noi profitam ca mai sta soacra la noi...
Dar sunt tare suparata ca tocmai acum mi-am uitat ap foto...si sunt niste peisaje aici....uff...bine ca mi-am luat laptopul
miereamara spune:
Sinzi Jax e la 50 de minute de noi:)!
La Multi Ani pt David! Sa creasca mare si frumos si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata! Cum va sarbatoriti?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
alintaroma spune:
Anamaria foarte frumoase pozele! se vede ca avurati fun Tu arati super da' sa stii ca ne e dor de tine pe spark desi stiu ca tu nu mai ai nevoie :)
Carmen, zic si eu ca celelalte fete :) Eric a crescut mult si e tare handsome
Sinzi zic in advance lui David, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa fiti fericiti! Petrecere frumoasa ca de altfel auziram ca tortul o sa fie bun
Ramona si noi avem amish people o gramada aici in W. Cel putin unde lucra DH e o comunitate mare, mare. Sa vezi ce poze mai face uneori cind se nimereste prin zona spui ca sunt facute in alt secol :) si vesnic vezi carute cu coviltir pe drum ... Iar vara stau la drum cu fructe/legume de vinzare, mai luam si noi. Iar carne de pui iau din magazin, amish brand probabil au succes ca vind mai multa asa.
miereamara spune:
Am fost cu copilul la control, totul arata f bine, nu se mai aude nimic la plamani, urechile sunt ok, au un pic de lichid, gatul la fel...mai tuseste din cand in cand,dar cica poate sa dureze si trei saptamani pana cand trece...sper sa nu mai ia nimic asa nasol, ne-a pus pe toti la pamant ...eu am slabit 3 kg de cand s-a imbolnavit A.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
cenia spune:
Sinziana: tot vroiam sa te bat la cap si mi-am gasit acum, cind esti in "good moon" sa te mai intreb de ai mai citit despre transpiratia excesiva la copii. ca aceeasi probema am si eu cu David al meu. oare o fi din cauza numelui? ha ha ha! al meu transpira mult cind doarme, perna e asa de uda ca trebuie sa o intorc sau sa o schimb! nu mai pun la socoteala cind alearga sau face efort.
eu am citit ca ar fi o cauza anemia, a lipsei de fier,si acum imi pare rau ca nu am salvat limkul.
am vazut teste pt anemie la walmart, costa 20 de usd, sunt linga testele de diabet, as fi luat, dar mi-a fost mila sa intep copilul in deget si sa ii scurg singele in tester! dar are momente cind e asa de palid si are cearcane....si nu maninca nimik incit l-as intepa!
a facut cineva test de anemie? o fi fidel?
inca o intrebare cine se pricepe la inginerii financiare sau fraude. am un baiat onational,care il tin in gazda si ne-au venit niste cash(debit) carduri pe un nume american, a zis ca da, el a comandat, apoi ca un prieten din tara le-a comandat, el a dat doar adresa....bla bla bla. ca-s doar carduri si totusi sa i le dam. eh! dar eu nu is cazuta din luna.aveam incredere in el dar acum m-a pus pe ginduri.
am pe cineva in tara care, cu ocazia tzunami a facut un cont in AMerica si apoi si-a tras un site cu ajutorarea sinistratilor si apoi si-a luat banii frumos .ar fi asta o varianta, sau sa faca mici cumparaturi pe internet(oricum nu se livreaza nik in tara)ca mie mi-au "luat" de pe un debit cu 80 usd cam 600 usd.
cam asta imi trece prin cap ce ar putea sa faca romanasii nostrii!nu i-am dat nik, sper sa nu ii treaca alte inginerii prin cap! pe noi cum ne-ar afecta, cam stiu, dar fiindca nu poate intra in posesia mailului ca nu e cheia, mai stau un timp linistita.
oi fi eu paranoica, cine stie, dar mai bine sa mai intreb pe unu' altu!
sinzi_ana spune:
Multumim de urari!!!! Nu prea imi vine sa cred...ca sunt mamica de 7 ani...chiar asa batrana oi fi???
Cenia, nu are legatura nici nu fierul nici cu calciul...Pediatrul lui a spus ca e normal...ca asa e firea lui...
Dar...sa stii ca si al meu are cearcane...si toate astea combinate ma duc cu gandul la ceva cu rinichii...(ceea ce ar explica si proteinele din urina...)
David al tau bea lichide multe?
Un test pt anemie mai simplu decat intepatura este: apasa-l in palma si apoi vezi cat de repede isi recapata culoarea......daca imediat nu e cazul de anemie...daca dureaza un pic...atunci poate sa fie vb de o hemoglobina mai mica...desi cam toti copiilasi sunt un pic anemici...
Incearca o dieta bogata in fier, sau niste suplimente cu fier pentru copii preventiv...si in 2 sapt urmaresti sa vezi daca mai transpira...
BTW, noi i-am facut hemoglobina lui David acum o sapt si o avea 13.5...adica foarte bine....si tot transpira......iar pediatrul spune ca asa e el...
Alintaroma, hihihi....haideti si voi la o felie!!!!! Soacra concureaza cu Mirelus...face si ea unul acasa
Irina, excelente vesti!!!! Ne-am gandit aseara sa va facem o vizita...dar am ajuns la hotel abia pe la 10.00pm...si azi nu prea mai avem timp...tre sa ajungem acasa intins sa ne pregatim de party-ul de maine
E un frig aici....brrrrr....eu am plecat cu 2 tricouri la mine...si le-am pus pe amandoua pe mine...
sinzi_ana spune:
Trebuie sa impartasesc cu voi...
Sub geamul meu sunt 5 surferi (ah....niste corpuri...) noroc ca mi-am adus ochelarii...care fac surf...pe niste valuri superbe...la o temperatura de 55C brr...
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cenia Buflea: esti rautacioasa! sper ca e din cauza invaziei de kaka si nu ai pe cine varsa nervii!! oricine poate fi rautacios, dar aici nu cred ca e cazul! iti raspund doar fiindca m-am simtit vizata de replicile tale. cred ca poti exprima o opinie personala, fara sa dai in altul. ai dat si in doua gravide! nu iti aduc acum argumente pro sau contra calatoriilor, bugetelor, copiilor etc. ci doar am vrut sa spun ca uneori e bine sa fii un pic mai retinuta in a scrie cuvintele, fiindca risti a ne "jigni". asta daca iti pasa de ceilalti! de vreme ce scrii aici, sper ca iti pasa! |
Imi pare rau, ma intristeaza tare asta dar nu ai inteles ce am vrut eu sa spun ... m-am gandit ca exemplul ala personal cu basementul meu este sugestiv, dar in fine, se pare ca nu ... mai incerc o data si cu asta inchei ...
Nu judec pe nimeni cu nimic, nici eu nu am bani si eu fac sute de compromisuri din cauza asta dar cand le prezint, le prezint fix ca pe compromisuri - de genul - "la dracu, aseara mi s-a umplut basementul de kkt si am curatat toata noaptea dupa ce in prealabil m-am certat cu barbatul". Se pare insa ca nu toata lumea face ca mine - unele compromisuri se prezinta ca pe niste placeri orgasmate ale vietii - asa cum mi-am prezetat eu situatia din basement a doua oara - totul romantat - ce placere sublima sa petreci timp de calitate cu sotul in basement curatand rahat. Si poate nu m-as fi sesizat nici la asta daca nu as fi citit de mai multe ori, ce incomode, mici, inghesuite si cutii de conserve sunt zborurile comerciale normale, cu care calatoreste toata populatia globului. I mean, common ... mai ales ca am zburat in avioane militare si stiu cum este.
Asta era toata ideea mea ... sigur ca acum, daca ma gandesc bine, fiecare isi prezinta viata cum vrea si nu am eu dreptul judec pe nimeni ...dar am voie sa ma sesizez. Si mda, cred m-am sesizat cam prea ironic si agresiv si imi cer scuze. De fapt nu imi pare rau ca m-am sesizat, imi pare rau ca nu am fost inteleasa.
Oricum, per ansamblu, imi cer scuze ...
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Trebuie sa impartasesc cu voi... Sub geamul meu sunt 5 surferi (ah....niste corpuri...) noroc ca mi-am adus ochelarii...care fac surf...pe niste valuri superbe...la o temperatura de 55C brr... Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> |
Taman acu' ti-ai uitat aparatul foto...
Nu putem sa iti alinam suferinta...
Anamaria
[red]"With sufficient thrust, pigs fly."