America (189)
Raspunsuri - Pagina 19
Hilde spune:
Nice to meet you, Carmen!
Cred ca e prima data cand te vad.
Ramona, esti invitata mea in Missouri. Trebuie sa vii si sa vizitezi. Unde mai gasesti tu musicals, menoniti si amish?
Dar sa stii ca menonitii si amish ppl nu danseaza sau canta. Ei fac doar oua.
mihutza11 spune:
Adriana eu m-as baga oricum.. si eu cand am venit in USA eram 7 luni .. plus mers pe tren Suceava- Craiova cu 2 zile inainte de avion, pus drum Cv-Otopeni..
ca sa nu mai spun ca s-ar putea sa fac o vizita in Ro cand o sa fiu mai inaintata cu sarcina un pic.. sa vedem cum e treaba..
nu fie de deochi si Andra sta cuminte in masina.. ii place mult.. mananca, doarme, se joaca etc..
Corina frumusica mica crestina!
Carmen si noi tot cu Lufthansa am zburat.. cu British inca niciodata..
Anamaria super la ski!
revin..
si 7+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Ramona J spune:
Ha, ha Hilde! Ma intorc in TX cu masina plina de oua de menoniti si de amish! Despre menoniti eu nu stiu nimic, ei cu ce se ocupa?
Amish imi sint dragi si mie, de aia zic ca ar fi fain daca ar veni unii sa se aseze si in zona asta. Dar nu sint ei fraieri, stiu ca nu creste nimic in TX.
Edit ca mi-am amintit de soacre. Sinzi, ai reusit s-o urci pe a ta in avion?
Anamaria, super pozele. Mai, dar cred ca era ger pe acolo ca nu prea v-am vazut fetele. Am ramas cu ochii la boulangerie si patisserie, dar nu se vedea bine vitrina.
Sint atit de geloasa cind te vad tinara si cu copii atit de mari!
Carolyne spune:
Apropos de Lufthansa: am calatorit in Dec 2009 in R folosind serviciile lor si unul dintre bagaje mi-a fost complet distrus (haine pierdute etc).
Si acum ma cert cu ei sa imi dea niste bani pe geanta (cumparata nou nouta inainte de plecare).
Aveau pretentia sa trimit geanta distrusa in Texas prin fedex Romania cu un label trimis online de Lufthansa si printuit de mine. Numai ca Fedex Romania mi-a cerut bani si doar asta mai lipsea: sa platesc bani pe o valiza facuta ferfenita doar ca sa o evalueze ei si eventual s-o repare.
Mancarea pe avion a fost cam slabuta calitativ, ca sa nu mai mentionez ca aveai 2 variante: curcan sau vegetale indiene. De unde si pana unde fel de mancare indian???? De ce nu mexican sau german???
Seviciile lor nu fost nici mai bune nici mai proaste ca la KLM sau AirFrance.
Si am inteles ca si Lufthansa taxeaza $50/al 2 bagaj.
Noi cumparasem biletele inainte de a emite ei regula asta noua si nu am platit nimic extra/bagaje.
cenia spune:
Buflea: esti rautacioasa! sper ca e din cauza invaziei de kaka si nu ai pe cine varsa nervii!! oricine poate fi rautacios, dar aici nu cred ca e cazul! iti raspund doar fiindca m-am simtit vizata de replicile tale.
cred ca poti exprima o opinie personala, fara sa dai in altul. ai dat si in doua gravide! nu iti aduc acum argumente pro sau contra calatoriilor, bugetelor, copiilor etc. ci doar am vrut sa spun ca uneori e bine sa fii un pic mai retinuta in a scrie cuvintele, fiindca risti a ne "jigni". asta daca iti pasa de ceilalti! de vreme ce scrii aici, sper ca iti pasa!
mihutza11 spune:
Carmen si eu ma bucur sa te cunosc.. nu imi aduc aminte sa mai fi vazut poze pana acum.. sau poate neuronul meu gravid imi joaca feste..
eu am asa o senzatie de greata, combinata cu una de foame continua... e diferita sarcina asta decat la Andra.. atunci nu am avut nimic nimicutza..
si 7+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
blackpanterro spune:
Lai, multumesc! Ma bucur sa te citesc! Cred ca toata lumea face asa in tinerete, altfel cum sa vezi lumea? Daca asteptam pana avem bani o sa ne apuce batranetile.Cand eram copil nici nu imi trecea prin cap ca o sa strabat Europa in lung si in lat, cam atat am putut pana acum pt ca suntem pt partea asta de "lac" :)) si putin imi pasa de conditii desi mereu reusim sa stam la 3-4 stele pt ca pe booking.com gasim mereu oferte super! Ultimul hotel acum 2 saptamani, in Berlin, a fost 36 euro pe noapte, 4 stele! A fost ff fain :)
Ramona, nu vad cum e la fel la pret cu un avion dar o sa vedem acolo, poate putem prinde locuri in avion ramase nevandute si le putem lua ieftin, am mai facut asa, am mers la aeroport si am cumparat bilete pe nimic.Am mai venit in Houston de la DC intr-un avion cu 10 pasageri deci se poate sa gasim mai ales ca va fi timpul sapamanii.
Avem si mile pe cartea de credit dar le pastram pt ca la intoarcerea in US prima calatorie va fi in Australia si pt ca e scump milele alea vor ajuta mult.
Apoi pt urmatoarea calatorie vom inchiria un camper si vom cutreiera America in lung si in lat! :)) Eu fac planuri in advance mereu :))
Mihaela, 7 luni e inca bine pt calatorit, de fapt am citit pe net ca daca sarcina e ok, nu exista rist de pierdere de sarcina, tensiune, poti sa mergi cu avionul pana in sapt 36.
Ne-am hotarat sa mergem pe 10 Mai, am cumparat saci de dormit buni pana la -30C desi nu e cazul pt asa ceva dar na, o sa ii avem si alta data, mai ales daca merem la Rio Frio peste noapte, cu familia.
Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
sinzi_ana spune:
Ramona, cu voia bunului Dumnezeu...duminica asta...dar am emotii
Eu si sotu am fugit in Jacksonville...pt o noapte...am camera cu oceanview...dar e asa de frig...ca ma multumesc sa admir de la balcon cu paturi de mine
Maine avem party de 7 ani
sinzi_ana spune:
Ana maria, super pozele din mont tremblont!!!! ce zapada...si ce peisaje!!!! Si ce dulci si mici erau scolareii tai in 2005!!!!
Carmen, ce mare s-a facut Eric!!! E frumos foc!!!
ocebine spune:
Carmen, La multi ani!!! Arati super...iar Eric s-a facut asa de mare!
Ramona, da, rochia mie mi-ajunge cam la mid-thigh (ca-s pitica)...ma gindeam la niste pantaloni pana si un sal peste umeri. Acuma sa caut pantaloni pana Nu merge sa ma proptesc in St. Patrick cu cracii goi si spatele dezgolit La rochie nu renunt ca nu mai am eu sansa sa ma dau in dezmat cu minijupe mai "risque".
Mai vin eu azi pe aici ca am un chef de munca undeva la 0...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."