America (189)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LOL, Oana, da, ca si in ConAir :))).Io motelul 6 mi-l imaginez asa cu melodia asta :))) http://www.youtube.com/watch?v=o_XfUxXDldY

Pumba, stii inainte cu cateva zile care unde pleaca, dai telefon la aeroport dar se poate intampla sa ajungi acolo si sa nu mai plece.Oricum sunt multe avioane, la fiecare 3 zile pleaca, ca astea aduc suplies, deci merem goi si venim intre conserve :))

Avem un coleg care are 4 copii si care a zburat asa de cel putin 20 de ori, el jura ca e super.Altfel nu ar ajunge in State niciodata ca pt 6 persoane e scump ca naiba. O sa vedem, planuiesc sa inregistrez si sa pozez toata treaba sa nu uit niciodata :))

Corina, nici eu nu ma zbat dar na, am si io preferinte ca tot omu' :).Cu numele sunt de aceeasi parere, nu vreau 4 nume.

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Buflea, dar e ok, per total? Adica cu bunda pe tine si toate alea dar nu e groaznic nu?

Noi nu avem treaba cu Aidan in masina, am condus pana in 22 de ore si a fost super ok, asta pe vremuri cand era bebe si voia numai caca si papa, acum la 4 ani drumuri pana in 8-10 ore dar pana in Croatia au fost 16 ore, el nu are treaba, doarme, mananca(sunt mereu incarcata cu de toate :D) si se uita la iTouch la filme.

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Da, da ... e ok, mai ales daca intrati atleti amatori si va dati jos din avion antrenati de Olimpiada - cred ca aveti sanse sa si transpirati putin

Mergi la inceput

LOL, asa a fost si la ultimul zbor in Decembrie, m-am dat jos din avion fleasca de frica pt ca am avut parte de zeci de turbulente, am crezut ca murim, ma gandeam pe cine sa bantui primul :)), serios acum a fost super nasol, am simtit cum pilotul tinea avionul pe linia de plutire, nasoala senzatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Tare melodia din Psycho.
Musai sa faci poze, cre' ca e asa cool sa zbori cu un avion militar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Cred ca turbulentele astea sunt bune la meciurile de fotbal aviatice - schimba directia mingiei si pac, golul ! ! ! LOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Si daca schimba si poarta???

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B

Tare melodia din Psycho.
Musai sa faci poze, cre' ca e asa cool sa zbori cu un avion militar.

Bine ca suntem saraci ca asa mai avem parte de senzatii tari! :))) Aia de la business class habar nu au de din astea! :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu n-am mers cu un avion militar, dar din ce descrieti aici nu suna prea bine. E vorba de 8-9 ore, cred ca e tare neplacut sa stai in frig asa mult. Eu, sincer de tot, nici daca m-ar plati ei pe mine nu cred ca m-as incumeta, daramite gravida si cu copil. Apoi, chiar n-are si sotul tau 600$ sa zburati DC-Houston? Totul suna extrem de incomod. De ce nu merge singur sa isi vada parintii in aceste conditii, e barbat, poate suporta mai usor decat o femeie gravida si un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetelor, am nevoie de un sfat. British sau Lufthansa?

Am auzit ca in Londra ar fi tare aiurea aeroportul, ca te descurci greu sa ajungi la alt gate, dar am inteles ca nu se schimba terminalul, avionul e la acelasi terminal. Nu mi-e de mine, ci de tata care vine si nu stie decat aeroportul din Munich sau Frankfurt. Dar economisesc vreo $400 pe bilete diferenta la prêt cu Lufthansa. Inconvenient aeroport nou pt tata. Avantaj economisesc bani.

Ce stiti sunt safe? Ca de Lufthansa nu am auzit sa aiba probleme.

Multumesc mult.

Mergi la inceput