America (189)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Good news ca-i bine Aidan! Arata bine locul asta, sper sa fie pe masura asteptarilor. Multa bafta si sanatate!

Adriana, ma gindesc ca military airplane te cam zgiltiie, nu? La cinci luni n-ar fi mare bai cu condusul, dar imi imaginez ca ar trebui sa va opriti un pic mai des, poate ia mai mult timp sa ajungeti la destinatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Irina, ma bucur ca ati gasit o gradinita buna! Doamne Ajuta si cu virusii, s afie bine.
Pantera, cred ca mai bine ati plati sa zburati din DC in Texas, e cam mult sa conduceti atat, tu gravida si cu Aidan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multu de raspunsuri fetele, nu stiu ce sa fac...avioanele cargo sunt foarte ok din cate am inteles, asa calatoresc militarii cu buget mic :).Nu au scaune(asta in caz ca zburam cu C-17) dar poti sa iti iei sac de dormit si sa stai intins pe jos, ceea ce e mai confortabil decat avioanele de pasageri la economy.Plus ca multi parinti cu copii isi iau mingi de fotbal si joaca fotbal in avion :)), practic ar fi destul de fun. Apoi daca zburam cu C-5 sunt 70 de scaune pt pasageri pe langa cargo si am inteles ca sunt dispuse fata in fata ca la trenuri cu spatiu intre ele, iar mai comod decat economy.Ah dar ce e cam nasol e ca e cam frigut inauntru dar nu groaznic, trebuie numai sa avem geaca pe noi.

Tot la condus ma gandesc si eu ca e cam nasol atatea ore dar daca ne oprim des si stam peste noapte la motel 6(care inca imi da fiori lol) ar fi ok cred si mult mult mai ieftin decat un zbor pe loc pt 3 persoane.

Cu sarcina ma simt super! Nu am nici o stare de rau, daca nu as vedea bebele pe ecran nu as sti ca sunt gravi. Ma gandeam sa cer parerea doctorului atunci si daca el spune ca e ok cred ca ma incumet, sotul e atat de incantat de mersul in State...si eu sunt ca ador sa ii vad pe ai lui dar parca tot am un morcov in dos...

Delia, baiat vreau! :)

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Am primit receipt number la cetatenie!! Am sunat noi, normal, au primit pachetul pe 13 ian si mi-au trimis inapoi pe 22 dar cum posta militara e ca naiba, nu am primit inca in posta.Dar la telefon l-am primit :), Yoohoo!

Miere, inca odata felicitari pt gasirea unei gradinite faine, arata super in videoclipuri!

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Adriana,oau...asa de repede ai primit.Ar fi timpul si vaca de mine sa faca ceva in directia asta...nu stiu zau de ce sunt asa de delasatoare...legat de cetatenie,caci doar mi-o doresc.Am drept sa aplic din 2004...si stau asa...si las sa treaca timpu aiurea.No Adriana scumpa...imi dau cuvantu ca ma apuic si eu de completat,anul asta...daca pot luna viitoare chiar...gata,am zis-o asa ca acum trebuie sa ma tin de cuvat.Ma bucur ca te simti bine...si nu stiu de ce...dar eu te vad si mami de fetita nu doar de baieti.Nu o dai inapoi la barza daca e fetita,nu?

Mergi la inceput

Delia, de atatia ani poti si nu ai facut-o? Au ce iti dau! :)) Mie cetatenia mi se pare parfum fata de rezidenta, acolo mi-am tocat nervii cu cat a durat. Acum e usor mai ales ca vom avea interviul la Frankfurt, ma gandesc ca oi fi ori singura ori cu 2-3 oameni, cei care isi iau cetatenia apar in ziarul bazei si nu sunt niciodata mai multi de 5.

Vreau sa fiu soacra cu 2 nurori :)), asta numai daca unul din ei nu e gay! :)).Daca e fetita, numai bine nu ne ba "batem" pe nume :)), inca ne batem cap in cap la nume de baieti.Eu vreau Julian Connolly Y. iar el vrea sa bage si Robert(eu nu am vrut niciodata Robert ca si tatal lui e Robert si sotul e Robert si ma enerveaza sa tot mearga numele din tata in fiu, plus ca socrii nu tin la asta) in nume, sa aiba copilul 4 nume...mor nu alta! LOL - ce probleme existentiale dom'le :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Adriana, va transporta cum am vazut prin filmul ala Con Air cu Nicholas Cage:)), legati de un cargo www.northeast-engineering.com/Products/Cargo_Mods/DHC8_Cargo_Net.jpg" target="_blank">net din ala:))) daca zici ca n-aveti scaune.
Motel 6 ala ii zice motel dar e un hotelas mai degraba, nu-i ca in filmul ala Vacancy ca navale peste tine si te fac bucati:))...doar daca nu cumva e vreo zona proasta ca atunci poa sa fie si Sheraton ca tot naspa e:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sa fie bebele sanatos, numele si culoarea ochilor sau mai stiu eu nu s probleme...
4 nume e naspa rau. NU te mai termini cand te prezinti pe undeva unde tr sa ti spui numele complet. Si nici nu stii care o fi middle name...

Fetele toate . Pumba este un bebe f cuminte, nu stiu cum am avut noi norocul asta...Ca din gene hmmmmmmmm.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

corina- se vede din poze ca e un copil cuminte fetele sunt superbe

hilde- sper sa rezolve si sa-l prinzi in viata!

pantero - pt avioanele alea astepti, in caz de au loc,parca asa imi spunea o prietena,practic stai cu bagajele la usa si te anunta'maine zburam".
de ce motel 6? toate sunt cam la fel la pret.daca mergeti cu masina va opriti , vizitati cautati pe net ce puteti vedea in drumul vostru, super misto.

delia- nu vrei sa votezi? e super usor cu cetatenia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mie mi-ar fi teama sa joc fotbal in avion, si sa sar in el mi-ar fi teama ... imi dau seama ca e o prostie, dar tot mi-ar fi teama.
Am zburat si eu cu avion din asta - nu ca este frig, te c... pe tine de frig. Cred ca de aia se joaca fotbal acolo, ca sa se incalzeasca pasagerii. La 8 ore cat o sa dureze zborul, sa va imbracati bine de tot, copilul mai ales ...

Referitor la drumul cu masina, eu ii invidiez pe aia care pot merge cu copilul atatea ore cu masina. La mine este imposibil, dupa 2 ore incep sa intrebe cand ajungem, la 4 ore deja sunt isterici ... si vorba aia, am van, adica se mai dau jos din scaune, se mai duc in spate ... eu nici pana in Canada nu am avut curajul sa ma duc ca ma gandeam ca ajunsi acolo ne oprim direct la spitalul de nebuni. Acum le-am luat DVD din ala de masina, poate holbandu-se in ala sa fie mai ok ...dar si ala cat poti sa te uiti ?

Mergi la inceput