FIV264

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

daria nu-mi vine sa cred!!Cum ai renuntat? 3 nu sunt putini si nici mici la 5 zile. Of Doamne!!!Eu am avut numai 2 si tot am mers pina la capat. Cum spunea cineva mai sus, cel putin i-ai avut si pe aia 3. Daca nu mai apar nici aia dupa?Scuza-ma ca te intreb dar cine e doctorul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragelor mult incercate....haideti

pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta

haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva

DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!

haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

PS: Dumnezeu sa va indrume pasii si sa va aduca bebelusul mult dorit la san

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

violab, chiar ca te mananca. potoleste-te si ai rabdare.

nr 2, ia zi-mi tu mie cum aveai valorile in fiecare zi cand te analizai la e2 si lh. vreau sa stiu cum cresteau. te rog sa te uiti, daca mai ai hartiile. mi-am facut lh in z3 si mi-a iesit 4,35, iar la 5 zile dupa a scazut la aproape 3. nu inteleg! drita ta ti-a dat lh cand a scazut sub 1? in ce masura?pg/mol, mui/g?

daria, nu mi se par mici foliculii nici mie. dar stii tu mai bine ce faci si ce simti. sa nu bocesti ca te bat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

violab, chiar ca te mananca. potoleste-te si ai rabdare.

nr 2, ia zi-mi tu mie cum aveai valorile in fiecare zi cand te analizai la e2 si lh. vreau sa stiu cum cresteau. te rog sa te uiti, daca mai ai hartiile. mi-am facut lh in z3 si mi-a iesit 4,35, iar la 5 zile dupa a scazut la aproape 3. nu inteleg! drita ta ti-a dat lh cand a scazut sub 1? in ce masura?pg/mol, mui/g?

daria, nu mi se par mici foliculii nici mie. dar stii tu mai bine ce faci si ce simti. sa nu bocesti ca te bat.

Draguta mea eu in Z3 am avut LH2,3mlU/ml, dupa alte 3 zile 2,2 si dupa alte 3 0,7. Nu stiu sigur daca trebuie sa scada neaparat. Noi l-am monitorizat pt ca eu nu luam LH.Stiu ca estradiolul trebuie sa creacsa. Cu cit mai mult cu atit mai bine.Sper ca te-am lamurit. Nu sunt nici eu experta. Poate te ajuta fetele mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Citat de la Odisee
Sunt "Huski Sotul "
Avem un baiat de 4.240 kg si 54 cm - de nota 10.
"Huski Sotia" va pupa si va multumeste pentru galerie.
Multa sanatate si bucurii va dorim!
"Huski Familia"

Azi inainte de pranz s-a nascut BB Teo, DD sa ajute sa fie papacios , iar mamicuta Huski, sa se refaca repede si sa aiba mult mult laptic.
Un buchet maaaare de flori pentru proaspata mamicuta

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

super veste
huski sa ti traiasca copilu si sa fie sanatos.

karla pupi si tie si la restul fetelor

noi suntem in asteptare; abia ne cresc ouale, ieri erau trecute de 10, endo de 9, maine iar eco....facem 3 doze de merional si cica puntia marti daca e ok totul , daca nu.....mai bagam merional, dar eu sper ca pana marti sa fie ok

in rest invatam ungureste ca altceva nu e la tv, net pe strada, in masina cu laptopul pe genunchi si tot asa, daer las ca i bine, strangem ce povesti la nepoti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Mirela, iti tinem pumnii.Scuze ca nu prea citesc totul din urma, dar faci ET cu embrioni congelati, sau ai inceput o noua procedura FIV?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Mirela, iti tinem pumnii.Scuze ca nu prea citesc totul din urma, dar faci ET cu embrioni congelati, sau ai inceput o noua procedura FIV?

ne am dus sa facem cu congelati, dar pt ca nu aveam niciun folicul mi a dat de cand eram in tara 3z menopur si cand am ajuns aici am continuat cu merional, vreo 2 zile cu 2 doze si apoi cu cate 3 doze pe zi, sper sa fie bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Mirela, acum am inteles.Sa dea Domnul sa fie bine si sa va intoarceti iarasi 2 in 1.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Mirela, acum am inteles.Sa dea Domnul sa fie bine si sa va intoarceti iarasi 2 in 1.

Doamne ajuta la toata lumea!

Mergi la inceput