Botez pt. un copilas

Botez pt. un copilas | Autor: bubulina68

Link direct la acest mesaj

botez pt. un copil
Buna ziua,mamici si tatici sant noua pe forum ,dar am si eu un off si nu am cui sa-l impartasesc. AS dori sa botez si eu un copilas orfan de la o maternitate sau de la o familie mai necajita care nu are cine sa-i boteze. Caut cam de 2 ani am incercat si la o maternitate si la un orfelinat dar daca nu ai cunostinta pe cineva din personalul de acolo nu te baga nimeni in seama. Poate exista printre voi persoane care cunosc astfel de familii sau pe cineva care lucreaza intr-o maternitate sau intr-un orfelinat si vorbeste cu persoana respectiva si ma poate ajuta.I-as fi foarte recunoscatoare.Sant si eu o mamica (matura) de 41 de ani , am si eu un "soare" in casa,are 11 ani si jumatate.Si inca ceva as dori sa adopt si un copil cine s-a confruntat cu asa ceva sa-mi spuna si mie cu ce probleme s-a confruntat si cat a durat, pt.ca am inteles ca e un proces f. greoi.In speranta ca o sa imi raspunda cineva va multumesc anticipat. ps. mentionez ca sant din Bucuresti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

De ce nu incerci la biserici? Un preot sunt sigura ca te-ar putea ajuta.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Incearca la o maternitate mai mare, gen Giulesti. Intreaba acolo daca sunt copii abandonati. Cand am nascut eu, era un biet copilas abandonat de mama lui. Avea 2 luni saracutul. Prbabil ca urma sa-l duca la vreun orfelinat.
Intrebi daca au copii abandonati, apoi intereseaza-te cum poti sa il iei in grija, initial ca asistent social. Asa il poti si boteza. Ulterior incepi si demersurile pentru adoptie. Pentru adoptie cred ca trebuie oricum sa indeplinesti si anumite criterii...nu obligatorii, dar importante. Cum ar fi statutul social (casatorita sau nu) si cred ca si dpdv financiar.

Iti urez mult succes si ai tot respectul meu....putini oameni mai sunt asa ca tine

Andra, mami de leoaica Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Alte raspunsuri, la acelasi topic AICI

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput