Primaria GIURGIU - AJUTOR

Primaria GIURGIU - AJUTOR | Autor: unducthable

Link direct la acest mesaj

mi-a venit acum acest gand ... poate nu e bun ... dar ce mai conteaza

In Giurgiu , bunicii mei care stau la bloc, desi nu au fost niciodata RESTANTZI LA INTRETZINERE , oameni mult prea modesti pentru cate au facut ... au ingrijit de 6 oameni ai acestei tari ... bunicii mei acum sunt condamnati sa locuiasca in frig , doar camera de dormit are un calorifer pus de ei pentru care platesc la factura de electricitate ... , asociatiile de locatari , primaria giurgiu nu face NIMIC , II CONDAMNA LA MOARTE , la o batranete grea si la moarte !!!!!

se poate face ceva sau ii lasam asa , sunt bunicii nostri !

DIANA
P.S. Locuiesc pe BLD. DECEBAL , BL. 57/2D

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Asta este venit pe yahoo,e fapt real sau cum?
Zau ca n-am intzeles?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Daca nu sunt restantieri au primit caldura incepand cu 18.01.2010.
Se poate face asociatie pe scara daca nu au datornici pe scara. Daca sunt datorii pot incheia un contract individual direct cu SCUT Giurgiu dar numai daca reteaua de termoficare deja existenta permite.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 39+ Sebastian Petru

AMR ...nu se stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Indraznesc sa intreb pe nepoata acelor batrani de ce nu ii ia la ea acasa 2-3 luni pana trece iarna?

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Sa raspund mai intai intrebarii cu multe subantelesuri ...

eu locuiesc CU familia mea in Bucuresti, apartament 2 camere.

bunicii mei , stii cumva cum sunt batranii , oameni care de exemplu le e greu sa se mute in alta parte si mai ales alte orase , bunicul meu are peste 80 de ani si nu discuta sa se mute in alta parte , bunica are peste 70 de ani si amandoi au probleme cu somnul , in afara de cazul cand au stat la spital sau au trecut in vizita , a-i ruga sa stea la mine , desi nu este loc , dar daca vor facem si loc , nu au fost de acord in nici un caz.

una peste alta ei sunt o familie , sot si sotie , care si-au platit taxele si tot ce trebuie si intretinerea , si este normal sa fie respectati si sa primeasca caldura in propria lor casa de 2 camere; au construit o casa cu curte ; de 5 camere la viata lor si le-a fost demolata de regimul trecut si mutati la apartament de 2 camere si acolo doresc si efectiv pot sa stea si sa traiasca

daca mai ai intrebari de ce nu stau nu la mine ?? pur si simplu sa se mute , poate nu ai mai auzit de oameni batrani care sunt inca pe picioarele lor , au probleme de sanatate dar vor sa traiasca in casa lor ; nu putem decat sa ii vizitam cat pute de des si sa le dam bani de electricitate

cat deespre intretinere, da , intotdeauna ei au platit totul la timp, se pare ca au pe scara datornici , si nu am stiut de informatiile acestea de la tine Mariucasara(ITI MULTUMESC , acu probabil e prea tarziu sa se intereseze ...

Andacos , sunt uimita ca la ce ai citt ai gasit puterea sa mai si zambesti ...
nu e venit pe yahoo , eu sunt DIANA BOSTAN , BUCURESTI , JOB LA ASE , MAI VREI ????
BUNICII MEI LOCUIESC IN GIURGIU , BLOC PE STRADA DECEBAL, BLOC 57/2D , MAI DORESTI DATE PERSONALE ???? in situatia asta probabil ca sunt multi acolo , eu am scris despre bunicii mei

Bunicii din Romania ,in general, la cat au platit , doresc sa stea linistiti in propria casa , e asa greu de inteles ? SE PARE CA UNII AU GASIT SOLUTIA, prin emigrarea bunicilor din toata tara spre bucuresti la nepotii lor sau peste hotare sau unde or mai fii; convinge-i tu sa se mute ...

dam bani pentru electricitate si doresc sa imi coving bunicul sa dea drumul si la al doilea calorifer ...

cine doreste sa ia in serios ceea ce am spus bine, cine nu , sa dea PAS
DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

Andacos , sunt uimita ca la ce ai citt ai gasit puterea sa mai si zambesti ...
nu e venit pe yahoo , eu sunt DIANA BODTAN , BUCURESTI , JOB LA ASE , MAI VREI ????
BUNICII MEI LOCUIEC IN GIURGIU , BLOC PE STRADA DECEBAL, BLOC 57/2D , MAI DORESTI DATE PERSONALE ???? in situatia asta probabil ca sunt multi acolo , eu am scris despre bunicii mei

DIANA

Inainte de arspunde intr-o asemenea maniera,mai bine tzi-ai reciti mesajul!

Da,mesajul tau are ceva din e-mailurile care vin pe yahoo si da,chiar n-am intzeles despre ce e vorba!

Daca sunt bunici tai,de ce intrebi"facem ceva pentru ei?"
E subiect de umanitare sau...?

Imi pare foarte rau ca sunt intr-o asemenea situatzie,asta nu-tzi da tzie dreptul insa sa-tzi afisezi agresivitatea pe forum!
Multzumesc de intzelegere!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ii multumesc lui MARIUCASARA pentru informatiile care mi le-a dat , prin raspunsul dat a facut ceva si pentru bunicii mei si poate cine mai sta in Giurgiu si citeste , numai bine si sanatate .

puteti inchide subiectul
DIANA

Mergi la inceput