Hai ALEXUTZZA, ASHERA, LIA! Pufi 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_mario spune:
am revenit ![]()
pe toata lumea
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
alicredo spune:
ratusca ma bucur ca ai energie....vb ta...sper sa dureze
cris_mario pe unde ai umblat?
lia deci tu zici ca in 40 ai 104cm...si bb e mare? ca tembelii astia de aici nu mi-au zis niciodata cate kg ar avea bb.de aia imi fac eu griji.
repet ...imi iau numa sange, urina, tensiune, greutate...si palpeaza uterul.eco am facut doar la 20 saptamani,singurul.sper sa fie ok....adica sa iasa macar de 2,5 kg![]()
maine dimineata am programare la spital.
38+ 
lia_2009 spune:
alicredo eu mi-am facut toata sarcina ecografii. Dr mi-a zis ca are 3,100 kg si arata cu 3 sapt mai mica, dar as fi multumita sa aibe si 3,000 kg. SAnatoasa sa fie ca recupereaza dupa.
40 sapt 
ratusca_mica spune:
Intru si eu sa ma laud ca cioara
Bebe Andrei tocmai si-a intors singurel caputul in somn. Eu l-am pus pe o parte si l-am gasit pe partea cealalta! 
Ratusca mami de Andrei Ioan
ratusca_mica spune:
Am pus si noi doua pozici (sper ca mai tin minte cum se face
) Aici
Ratusca mami de Andrei Ioan
analessya13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lia_2009 alicredo eu mi-am facut toata sarcina ecografii. Dr mi-a zis ca are 3,100 kg si arata cu 3 sapt mai mica, dar as fi multumita sa aibe si 3,000 kg. SAnatoasa sa fie ca recupereaza dupa. 40 sapt ![]() |
Pai si cu kilogramele astea e orientativ. Ghidandu-se dupa masuraturile de la DBP si CA, medicii estimeaza o greutatea pt bebe. Ca doar nu reusesc in nici un caz sa il cantareasca cu ecograful
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
analessya13 spune:
http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
Am pus niste poze cu mogaldeata mea rosie si creata, dar si cu burtica.
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
alicredo spune:
ratusca ce bb mic si scump ai acolo....

analessya ce semanati la ochii
.frumoasa mogaldeata ta rosie si creata
multu fetele ptr raspuns.
38+ 
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui alicredo ratusca ma bucur ca ai energie....vb ta...sper sa dureze ![]() cris_mario pe unde ai umblat? lia deci tu zici ca in 40 ai 104cm...si bb e mare? ca tembelii astia de aici nu mi-au zis niciodata cate kg ar avea bb.de aia imi fac eu griji. repet ...imi iau numa sange, urina, tensiune, greutate...si palpeaza uterul.eco am facut doar la 20 saptamani,singurul.sper sa fie ok....adica sa iasa macar de 2,5 kgmaine dimineata am programare la spital. 38+ ![]() |
am facut nani

si la urma am jucat remi cu sotul si mami

Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Intru si eu sa ma laud ca cioara ![]() Ratusca mami de Andrei Ioan |
felicitariii !!!

v-ati facut mari,Doamne si cat de frumosi sunteti

Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze