Hai ALEXUTZZA, ASHERA, LIA! Pufi 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si eu raportez o noapte... o ora somn, o ora masa... A dormit acum de la 12 la 15 si am dormit si eu... Eu sper ca e un puseu de crestere, ca e in jurul a trei saptamani si dupa ce incepe sa manance mai mult sa si doarma mai mult...

Cris.dogarel ca ai putere sa le faci pe toate.

Lorex, nu pot sa pun in practica reteta Alexutzzzei cu masajul dintr-un motiv foarte nesuferit. Cu o ora inainte sa inceapa circul el se trezeste, trebuie schimbat si apoi papa. Ar trebui sa-l trezesc cu o ora mai devreme ca sa pape si sa-l schimb si apoi sa-i fac doar masaj, dar mi-e mila sa-l trezesc. Nu stiu daca mi-e mila de el sau de mine...Oricum, dezbracatul ii provoaca tipete si urlete, imbracatul la fel, abia astept vara sa nu-l mai chinui.

Mamidepuiuti, bine ai revenit! Pe cand povestea nasterii? Felicitari ca ai avut o experienta placuta!

Oana2007, felicitari pentru bebe! Sa va traiasca! Te asteptam mai des.

Marse, nu te impacienta! Ai vazut ce-a zis si Decenuela de Polizu. In sala de travaliu nu sta nimeni cu tine. Cred ca e normal, daca sunt nasteri asistentele (moasele) sunt in sala de nasteri. Oricum vin la monitorizare din jumate in jumate de ora, atunci iti masoara si tensiunea... Eu aveam impresia ca imi masoara tensiunea prea des si nu are timp sa coboare.

Sper sa fie bine Yannis. Ce a zis fata care a intrat m-a speriat si mai tare... N-am mai auzit pana acum ca ar fi mai bine sa scoti un copil din burtica... Bineinteles ca are logica ce-a zis ea, dar pare atat de grav... Da Doamne sa fie bine!!!!

Tana, domnisoara ta cum doarme? Ca eu pun pe seama puseului de crestere somnul lung de doar o ora. Oare Maria face si ea la fel?
Pupici la Toma. Ce dragut cred ca e!!!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

nu am intrat pe la voi dinainte sa nasc.suntem bine, mami e epuizata, dar citind acum vad ca asa sunt toate mamicile la inceput.poate ar fi bine sa intru mai des la voi sa citesc ca stau si plang toata ziua, simt ca ma depasesc toate.am reusit sa pun cateva poze cu bebe Vlad, care chiar e un pufulete, zici ca l-am umflat cu popma.trebuie sa citesc neaparat sa vad ce mai fac ceilalti pufuleti, sa vad poze cu ei.pupici la si la mamici de pufuleti pufosi si frumosi.

Mami fericita de bebe Vlad

Puisori
Bebe Vlad

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

n-am intrat de ieri si...sunt ingrozita de alexa...imi amintesc ca-l admirasem pe sotul ei ca era trup si suflet langa ea.....doamne ce rau imi pare...cand am citit 1200.....mi-am amintit iar de spital...de prematuri...o colega de salon avea bb de 1800..si era tat de mic....

acu ce sa zic prb daca bb e ok va creste...cva greu pt mama sa stea in spital pana ia in greutate si nu e usor deloc....insa spunea cineva ca nu kg sunt problema...ceea ce m-a speriat f tare. ce sa spun alexa...curaj..suntem alaturi de tine cu speranta ca veti fi bine amandoi. RUSINICA la dr ei...mi se pare principalul vinovat. acu in salon...cu ceea ce a patit ea ce sa zic..nu sta nimeni cu ochii pe paciente...se poate intampla...insa asta asociata si cu prb cealalta..parca e prea mult pt ea.

ratusco....si al meu aceiasi prb....pov noastre se aseamana. nici eu nu stiu care a fost prb...ce-i drept eu abia intrasem in 37 sapt. oricum stiu prin ce-ai trecut...e traumatizanta experienta de...incubator etc...bine ca a trecut.

cris.d...si eu de 2 nopti sunt zombie..se trezeste din ora in ora si...la fel ca sa nu planga hop la tata sau in brate. am obs la al meu cand n-are prb de colici cum a avut noptile astea...se trez in jur de 1 si 5. ce crezi , poate nu se satura la ultima masa de dupa baie? sau adoarme si nu apuca sa se sature? sau poate si la tine sunt colici...nu se chirceste? trage beshe? oricum te compatimesc...stiu cum e.

CURAJ BURTICILOR CARE VOR NASTE ...SUNTEM ALATURI DE VOI...SA VA PRIMOM IN CLUBUL....ZOMBIE...HEHE

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

decenuela, o intrebare daca se poate: tie ce ti-au zis, o sa ramana cu ceva sechele la plamani sau asta a fost, totul e ok de acum incolo?

Ratusca mami de Andrei Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Sarut mainile fetelor ...acum am venit si eu de la spital de la sotia mea si ..se simte binisor o mai doare putin burtica si cam ii creste tensiunea , o tine tot in perfuzie dar sa speram k totul va fi bine ...acum pot sta cu ea acolo la terapie intensiva si cand stau cu ea acolo ii masez piciorusele ..ma bucur ca a putut miky sa va tina la curent ..pt ca eu eram terminat dupa toate cele intamplate..acum mi-am revenit sunt fericit k pot sta k ea si imi pot vedea baiatu meu ,azi chiar cand am fost la el a deschis un ochisor si cand am inceput sa vb cu el l-a inchis si a inceput sa planga si sa dea din picioruse ...(probabil nu i-a placut fata mea :D )..
Va doresc o naste usoara si sa nu treceti prin ce a trecut sufletul meu

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Imi cer scuze daca ma bag ca musca in lapte, insa am trecut si eu printr-o varianta mult mai usoara de probleme de acest gen si pe mine m-a ajutat foarte mult o atitudine pozitiva si incurajatoare a sotului meu. Am indepartat pur si simplu toate persoanele care vroiau sa ma viziteze sau ma sunau si faceau comentarii aiurea gen: "vai, dar ar fi trebuit sa faci nu stiu ce si asa nu s-ar fi intamplat" etc. Cel mai cel mai important acum este ca Alexa sa fie cu moralul ridicat, sa inceapa sa se mulga si sa ii dea lui bebe cat de repede posibil (cand el va putea) laptic de la mami. Ajuta enorm pe bebe!
Multa sanatate si curaj, sunt sigura ca se va rezolva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

tati suntem alaturi de tine si de al3csa. Cand mai mergi la ea? Doamne ajuta sa fie totul bine si sa inceapa sa ia in greutate.numa greutatea e problema? in rest totul incepe sa fie bine?

mcrissa de ce plangi mamico? bb semana leit cu tine...

alexutzzza inainte sa nasti....adica azi...imi spui si mie cati cm are burtica ta..ce ma preocupa si pe mine.raportez 106 si tot am impresia ca e mica ....mai ales acum de cand cu al3csa. maine la 12 esti programata? nu scot inca majoretele.

azi vad ca mai mult mamicile au fost active

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

tati suntem alaturi de tine si de al3csa. Cand mai mergi la ea? Doamne ajuta sa fie totul bine si sa inceapa sa ia in greutate.numa greutatea e problema? in rest totul incepe sa fie bine?

mcrissa de ce plangi mamico? bb semana leit cu tine...

alexutzzza inainte sa nasti....adica azi...imi spui si mie cati cm are burtica ta..ce ma preocupa si pe mine.raportez 106 si tot am impresia ca e mica ....mai ales acum de cand cu al3csa. maine la 12 esti programata? nu scot inca majoretele.

azi vad ca mai mult mamicile au fost active

38+

pai pe noi ne tin bebeii in priza, asa ca... gravidutele cred ca sunt epuizate pe ultima suta de metri...

Eu acum ma simt mult mai bine fizic decat inainte de nastere, cu tot cu operatie si treziri noaptea, sper sa ma tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Offf.. De cand am citit despre Al3csa, nu sunt buna de nimic...
M-a apucat o frica ptr maine... Parca sunt paranoia. Am numai ganduri si scenarii aiurea, mi-e frica, ma gandesc numai la lucruri negre...
Imi vine sa-mi sun dr si sa-i spun ca nu sunt pregatita sa nasc maine. Maine o sa a, 39 saptamani...dar daca bebele nu e pregatit? Off...

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Ashera calmeaza-te si nu te mai gandi la toate prostiile. Bacila e un doctor bun. Daca ai fi avut vreo problema ai fi stiut. Fii optimista pt binele bebelului. Mai ales ca ai mai trecut printr-o nastere. Hai, fruntea sus!!

39 sapt. si 1 zi Amaris-Stefania
AMR mai putin de o saptamana!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana2007

In primul rand imi cer scuze ca nu am mai scris de mult pe forum cu toate ca l-am urmarit si citit din cand in cand! Lipsa timpului ar fi unul dintre motive. Dati-mi voie sa le felicit pe toate proaspetele mamicutze si sa le urez nastere usoara tuturor gravidutzelor. Imi pare nespus de rau pentru Ale3sca. Imi imaginez prin ce trece acum....Sper ca Doamne , Doamne sa fie alaturi de ea si de puiutz.
Si pentru ca am citit ca asteptati vesti de la mine..., am nascut prin cezariana pe 06.01.2010, la 39 de saptamani si o zi , bebe Radu - Mihai a venit pe lume la ora 11 fix la Maternitatea Brasov , medic Dumitrache Anca ( careia ii multumesc din suflet ca a avut grija de noi), avand 3400 grame si 51 de cm. Acum suntem acasa bine si sanatosi amandoi, multumesc lui Dumnezeu! Daca se poate va rog sa ma treceti si pe mine pe listutza... va salut pe toate si promit ca o sa intru mai des de acum inainte ....

OANA cu ANA-MARIA 20.04.07 si RADU-MIHAI 06.01.2010
http://www.totsites.com/tot/romanfamily2009

Felicitari pt bebel! Sa iti traiasca si sa fiti fericiti!

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Sarut mainile fetelor ...acum am venit si eu de la spital de la sotia mea si ..se simte binisor o mai doare putin burtica si cam ii creste tensiunea , o tine tot in perfuzie dar sa speram k totul va fi bine ...acum pot sta cu ea acolo la terapie intensiva si cand stau cu ea acolo ii masez piciorusele ..ma bucur ca a putut miky sa va tina la curent ..pt ca eu eram terminat dupa toate cele intamplate..acum mi-am revenit sunt fericit k pot sta k ea si imi pot vedea baiatu meu ,azi chiar cand am fost la el a deschis un ochisor si cand am inceput sa vb cu el l-a inchis si a inceput sa planga si sa dea din picioruse ...(probabil nu i-a placut fata mea :D )..
Va doresc o naste usoara si sa nu treceti prin ce a trecut sufletul meu

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Ii multumim la DD ca totul merge spre bine. Ne in continuare pt bebe si pt Al3csa.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

pentru fetele tehnice pot sa treaca la mine, 25.01.2010 cezariana dr. Dan Tutunaru spital Elias Bucuresti.

alicredo nu stiu ce arata circumferinta burtii oricum acum nu mai conteaza dar stai linistita eu m-am masurat acum pt prima oara ca tot am citit ca voi va mai masurati, am 104 cm.

40 sapt

Mergi la inceput