Hai ALEXUTZZA, ASHERA, LIA! Pufi 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

Buna dimineata burtici si mamici.
Curaj si multa putere al3csa, sa fiti sanatosi si tu si bebe!!!!!

Si incurajam si fetele care nasc astazi:

HAI ALEXXUTZA, ASHERA, LIA, BLUE_RAIN!!!!!

Ma bucur ca intra tot mai multe mamici sa ne spuna si noua cum e cu bebe acasa. Abia astept cu toate ca am un milion de emotii.

Vroiam sa intreb un lucru: taticii mai dorm cu voi si cu bebe in camera? Pe mine m-a anuntat deja ca el n-o sa doarma cu noi, ca trebuie sa se duca la munca si nu vrea sa se trezeasca din 2 in 2 ore.

36+ Luca Stefan

unde umbli???dupa cortina??? eee,scot eu facaletul

sotul a spus ca nu se va muta in alta camera .. a zis ca o asteapta cu prea mult drag si vrea sa se chinuie si el,

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:

Ma bucur ca intra tot mai multe mamici sa ne spuna si noua cum e cu bebe acasa. Abia astept cu toate ca am un milion de emotii.

Vroiam sa intreb un lucru: taticii mai dorm cu voi si cu bebe in camera? Pe mine m-a anuntat deja ca el n-o sa doarma cu noi, ca trebuie sa se duca la munca si nu vrea sa se trezeasca din 2 in 2 ore.

36+ Luca Stefan

Neata!

Copilul doarme in camera separata si noi dormim in camera noastra. Tati este 100% prezent, se trezeste cu mine, il tine pe bebe de vorba pana ma mulg eu, ajuta la schimbat, la alaptat etc. Asta in saptamana in care a stat acasa. De azi a inceput si el lucrul ca nu mai putea sta acasa si nu ma inteleg cu el sa nu se mai trezeasca, sa ma lase doar pe mine ca va fi zombie la munca!

Eu zic sa stai linistita, cand o sa vada gagalicea si tati vostru va dori sa participe la absolut toate momentele, sunt atat de frumoase si nepretuite!

Ratusca mami de Andrei Ioan

Mergi la inceput

tati de al3csa mult curaj,ptr ca ai nevoie ca sa iti sustii sotia...cum au spus si feteel nu lasa pe nimeni sa o demoralizeze ...sanatate multa ei si puiului

Mergi la inceput

acum ma duc sa pap si eu ceva si revin

dar nu le trece nimeni pe fete la titlul capitolului??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

cris mario te invidiez pentru somn, bebe Vlad de la 2 noaptea nu a mai dormit mai mult de jumatate de ora legat.sunt obosita rau, imi vine sa palng, simt ca pic din picioare.suntem si singuri, nu ne ajuta nimeni, nici biberoane nu mai am curate.tati nu mai doarme cu noi in camera ca-l trezeste bebe mereu si e prea obosit si nu face fata la munca.
la mine s-a acumulat oboseala si din luna de spitalizare de dinainte sa nasc, am ajuns cu bebe acasa foarte obosita si acasa nu era nimic pregatit, nici hainele pe care i le luasem nu erau bune ca cine se astepta ca bebe sa aiba 3750 de grame la nici 38 de saptmani si asa am pus totul deoparte si am luat altele mai mari ca in cele marimea 54 nu intra grasanul.
iara plange, revin

Mami fericita de bebe Vlad

Puisori
Bebe Vlad

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

cris mario te invidiez pentru somn, bebe Vlad de la 2 noaptea nu a mai dormit mai mult de jumatate de ora legat.sunt obosita rau, imi vine sa palng, simt ca pic din picioare.suntem si singuri, nu ne ajuta nimeni, nici biberoane nu mai am curate.tati nu mai doarme cu noi in camera ca-l trezeste bebe mereu si e prea obosit si nu face fata la munca.
la mine s-a acumulat oboseala si din luna de spitalizare de dinainte sa nasc, am ajuns cu bebe acasa foarte obosita si acasa nu era nimic pregatit, nici hainele pe care i le luasem nu erau bune ca cine se astepta ca bebe sa aiba 3750 de grame la nici 38 de saptmani si asa am pus totul deoparte si am luat altele mai mari ca in cele marimea 54 nu intra grasanul.
iara plange, revin

Mami fericita de bebe Vlad

Puisori
Bebe Vlad

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

lasa ca trec toate astea,nu mai fii supi ... , important este ca e bb sanatos .. si promit ca o sa ma gandesc si la tine knd dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

lorex ai dreptate referitor la suzeta...noi avem mare noroc cu ea...

Vai, merci ca mi-ai confirmat ca imi era oarecum frica ca m-am bagat in seama eu care nu am deloc experientza!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

HAI ALEXUTZZA!!!

HAI ASHERA!!!

HAI LIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

36+ Luca Stefan

unde umbli???dupa cortina??? eee,scot eu facaletul

sotul a spus ca nu se va muta in alta camera .. a zis ca o asteapta cu prea mult drag si vrea sa se chinuie si el,

daa,,, dupa cortina....

Va dati seama ca nu vreau nici sa-l obosesc si sa fie zombie la munca...dar nici sa-l vad asa dezinteresat,,,ca fac depresie...
Oricum astept reactia la cald...adica momentul in care o sa-l vada pe bebe....ca la inceputul sarcinii am avut ceva discutii ( a se citi certuri grave) in legatura cu pastrarea copilului.
Sper sa-si vada copia in miniatura (ca sunt convinsa ca o sa semene cu el leit) si sa-si schimbe impresia ...

36+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Bag seama ca eticheta de "pufuletus dependentus" se verifica inca o data
...incepe sa-i placa taticului de Yannis la noi in odisee!

PS:Asteptam vesti!

Intru eu sa pun fetele la titlul cap.

Mergi la inceput