Hai ALEXUTZZA, ASHERA, LIA! Pufi 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 13
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti decenuela tu vb serios? luca nu plange cand are colici? alex ne face sa ne simtim in vestul salbatic,in plin razboi intre pieile rosii cu ce tipete scoate saracutul... plus ca mi se rupe inima cand il aud si il vad :urlet + chircit... ![]() ![]() chiar daca il tin in brate,il leagan,ii vorbesc,ii cant...orice i-as face...offfffffffcornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
acu ce sa zic..io sunt langsa el si cum il aud k scanceste...il bag in seama, il iau in brate...tot tacamul. daca ar sta la locul lui sigur ar plange...dar la mine in brate doar se screme si se carceste...ii aiud borborosind burta..trage bese...of...mi-e asa de mila...sa vad azi cuinfacol cum e...
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
satulica spune:
buna dimineata!
multumesc pentru modificarile in listuta!
adaug data mea de nastere 16.06.1979 si varsta sarcinii la mom nasterii 39s+2z
inteleg ca al3csa are probleme cu bebe mic; e tare greu sa stii ca totul e in regula, dupa cum te asigura medicul si sa vina asa o veste cand ar trebui sa inceapa cele mai frumoase momente impreuna cu bebe...
sa dea Dumnezeu sa fie probleme minore si bebe Yannis sa se refaca bine si repede 

multumesc fetelor pentru felicitari; madalina e bine, doarme, mananca, n-au aparut colicii si dorim sa ne ocoleasca de data asta
... ca marcu a suferit mititelul vreo 4 luni si noi impreuna cu el
va doresc o zi buna!
curaj burticilor care isi vor vedea bebelusii azi - toate suferintele trec si se uita - ramane doar minunea in brate si bucuria imensa ca iti apartine...
va mai citesc printre picaturi
si o sa incerc sa schimb si semnatura ![]()
mami de Marcu (04.02.2006)
si
39+ cu
MadalinaAMR 5 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Bravo tie!!!! Profita fara nicio remuscare!!! Si sa te gandesti si la mine cand .Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
da ma gandesc.....
...oare la mine cine s-o gandi knd o veni bebica mea...Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui dastefa salut fetele eu nu am net dar am venit la cumnata mea sa apuc macar sa va salut in primul rand felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume puiutilor lor si imi pare rau pt ale3csa- nu am apucat sa citesc exact ce a patit dar inteleg ca are ceva probleme noi suntem acasa de joi dar a trebuit sa mituim asistenta care a masurat-o pe Miruna in ultima zi sa ii treaca 100gr in plus,ca ii tot scadea greutatea si fiind in descrestere continua erau sanse sa ne mai tina Miruna e bine ,o cumintica daca apuca sa pape bine Daria a reactionat f bine, pana acum nu ne-a facut faze de gelozie eu m-am refacut destul de bine dupa operatie,insa durerea s-a mutat la sani...dar o sa scapam noi si de asta si dupa cum se vede si de la semnatura ne-am hotarat in ultioma zi cand sa ies din spital si pt al 2 lea nume-Elena desi toata sarcina am fost hotarati ca va fi doar un nume si sper sa apuc cat mai repede sa rezolv cu netul ca tare mi-a dor sa de voiMihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria |
bn ati vnt

asteptam poze cu bebica si povestea nasterii

Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
citat din mesajul lui micki_mica ![]() INTAI: felicitari mamicilor! bine ati venit puii mici!![]() si nastere usoara burticilor! ![]() ![]() ![]() APOI: numai ganduri bune si incurajari pentru Al3csa! ![]() SI MAI PE URMAAAA: poze cu ingerasul nostru aici am reusiiiit! ![]() inca putin si va puneam poze de la motz! bb a trecut de 3 kg si are 52 cm...luptam ptr fiecare gram in plus Mihaela, fericita mami de Florin Cristian (16.12.2009) |
e atat de frumos ... si dupa cum se vede si mancacios sanatate multa,sa intri mai des

Andreea
35+
decenuela spune:
| citat din mesajul lui SorinaF Buna dimineata burtici si mamici. Curaj si multa putere al3csa, sa fiti sanatosi si tu si bebe!!!!! Si incurajam si fetele care nasc astazi: ![]() HAI ALEXXUTZA, ASHERA, LIA, BLUE_RAIN!!!!! ![]() Ma bucur ca intra tot mai multe mamici sa ne spuna si noua cum e cu bebe acasa. Abia astept cu toate ca am un milion de emotii.![]() Vroiam sa intreb un lucru: taticii mai dorm cu voi si cu bebe in camera? Pe mine m-a anuntat deja ca el n-o sa doarma cu noi, ca trebuie sa se duca la munca si nu vrea sa se trezeasca din 2 in 2 ore. ![]() ![]() ![]() 36+ Luca Stefan |
ce sa zic. in cazul meu noi suntem pe cont propriu asa k unul tre sa fie cat de cat ok sa munceasca. bb sta cu mine in dormitor....si cu bb incepi sa dormi iepureste. asa ca cand se foieste deja sunt k mana pe el...si nu plange...in mod normal, acu k e in faza de colici mai greu. in prima faza..adik de la10 la 1 fug sa dorm k tati...
te ajuta mai mult sa fie tati fresh..e suficient ca mami e zombie. el ma ajuta sa mai ies io din casa,,.sta cu bb. stii, daca bb se trez...tot tu il calmezi asa ca dak se trezesc amandoi parintii...el se uita la tine..
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
alicredo spune:

Hai Lia ! Bafta multa! nastere usoara!

m-am uitat si acum si lia nu e la programari...
poate am sarit eu peste postul ei.pe fete le-am incurajat aseara.
v-am pupat.noi mergem la spital ptr consult.apoi vreau sa imi caut o geanta ptr bb din aia cu tot cu musama ptr schimbat cand esti dusa cu el.ne citim mai tarziu.

38+ 
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui cristies Gargaritzu a dormit azi noapte foarte bine. Si eu la fel. Parca am alt tonus. Ce bine a fost ....Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
eehee ... ati dormit asa bine,ptr ca m-am gandit eu la voi

Andreea
35+
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui decenuela neatza la burtici si mamici...multumim de cofe...cristies... BURTICILE DE AZI CARE SCOT BB LA PLIMBARE...CURAJ SI REFACERE USOARA NOI SUNTEM LA A 3-A NOAPTGE DE COLICI,,,nu plange saracu dar ..ca si la cris.d se trezeste din ora in ora....se screme saracul...ii mai trece pe burta mea..dar cat sa-l tin... eu sunt zombie....ca n-am reusit sa dorm ziua sa recuperez... Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii... |
imi pare aru ca se chinuie micutul
sa ii transmiti
poate se mai linisteste,iar ptr tine 
Andreea
35+
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti decenuela tu vb serios? luca nu plange cand are colici? alex ne face sa ne simtim in vestul salbatic,in plin razboi intre pieile rosii cu ce tipete scoate saracutul... plus ca mi se rupe inima cand il aud si il vad :urlet + chircit... ![]() ![]() chiar daca il tin in brate,il leagan,ii vorbesc,ii cant...orice i-as face...offfffffffcornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
uite si ptr tine un brat de
si muuulti
ptr bb agitat,sa treaca repede 
Andreea
35+

Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
.
de gargaritz Alexis.
Miruna Elena-18.01.2010 si