Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)
Raspunsuri - Pagina 6
freedelia spune:
Avea acelasi DPN cu mine -- 34 de saptamani abia implinite.
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
oanka80 spune:

FELICITARI MAMICA GABY SI MICUTA JOY. sa fiti fericite si sanatoase. Doamne ajuta sa va fie bine si sa mergeti repede acasa 

eu am o stare f buna azi si sunt f amuzata, ma gandesc ca poate nu rad a bine
. fetelor chiar daca emotii cu carul, nu mi-e frica de ce ma asteapta, poate veni clipa in orice moment caci sunt pregatita, dar vreau sa o ascult pe mama Vladi si ma pun pe rugaciune sa stea maria la cald pana la 40 s.
asa as face niste tumbe prin zapada, dar e un frig de nu va pot explica in cuvinte
.
Oana
34+
- Maria-Emilia
AMR 5+ 
poze
*mamica unui fluturas*
oanaiacovita spune:
Am trecut-o pe micuta Joy pe prima pagina. Incepe sa prinda contur listuta noastra de iepurasi.
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
freedelia spune:
Vladi -- asa e, cel mai bine e cand vine bebe la termen, dar uneori, cand nasterea se declanseaza natural, stie bebe ce stie. Eu normal ca nu o sa fac nimic sa provoc nasterea prematura, dar sincer, uneori simt ca nu mai pot si vreau sa nasc odata!!! Pe de alta parte, as vrea un pestisor, nu un varsator, asa ca ar trebui sa astept cel mai devreme pe 19 februarie :) iar daca as vrea sa am toti copiii in Martie, ar fi exact cand am programat-o...
Ei, tot cand vrea Dumnezeu o sa nasc, ma mai vaiet si eu pe aici...
POZE
Rebiana27 spune:
Dumnezeule mare... a nascut Gaby!!!! 
FELICITARI GABIIII!!! REFACERE RAPIDA; BEBITA SANATOASA SI MANCACIOASA!!
Sunt inca surprinsa (n-am mai visat ca naste si ea
), abia m-am trezit din somnic...
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Erina spune:
Bine ai sosit pe lume Veronica Joy!
Gaby, sa aiba parte printesa de multa sanatate, fericire si noroc!
Felicitari si refacere usoara!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cu David
AMR 8 saptamini
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Sincera sa fiu eu cam intru in panica cind auud ca vin iepurasii atit de repede. Slava Domnului ca sunt sanatosi si toti au avut greutati foarte bune la nastere!
Pe de alta parte o inteleg si pe Freeelia. Cu doi pitici de care trebuie sa ai grija oboseala e mare (numai eu stiu cite aplecari fac, cum nu scap de ridicat pe Daria in brate si cit se urca pe mine sa-mi dea pupici-e si frumos si greu).
Am citit ca te-ai suparat ba pe la institutii ba pe la spital.
Sa foloseasca bebelusii sanatosi noile achizitii si sa aveti toate zile linistite fara dureri sau contractii.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cu David
AMR 8 saptamini
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Dianami spune:
Wow...alt iepuras??? 
Felicitari, Gaby! Refacere usoara si laptic din belsug! Bine ai venit pe lume, Veronica Joy, sa fii sanatoasa si sa cresti mare si cuminte! 
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Dianami spune:
Noi suntem bine, cuminti si papam. Cei mari aproape s-au insanatosit, insa pe mine ma paste o stare depresiva, sper sa trec rapid peste ea, ma pocneste plansul din orice...
Maine dimineata merg sa-mi scoata firele, nu simt nicio durere de burta, nimic, oare e normal? Daca nu mi-as vedea copilul si operatia, as zice ca n-am nascut inca.
Nici lohii nu mai am de 3 zile, nici macar seroase. Cred ca a curatat dr tot tot de pe acolo.
Andira, Delia, asa e, ati avut dreptate. Cand va veni si Delia in tara punem de-o intalnire si fac cinste cu o cafea. Numai noi 3 aducem 9 copii, va dati seama? ![]()
Ma retrag in barlog, v-am pupat!
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
freedelia spune:
Da, Diana, haha, noi 3, NOUA copii... ce ma bucur sa citesc despre voi si abia astept sa imi tin si eu puiutul in brate. Sper sa iti treaca depresia repede, si eu am avut, cel putin la prima nastere, dar atunci nu mi-am dat seama. Acum insa imi e clar.
Ma duc la culcare, am zis ca ma culc la 7 si e aproape miezul noptii...
POZE