Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Felicitariiiiiiiiii GabyHila
pentru prima fetita de la odiseea noastra !

Bebe Veronica Joy sa fii sanatoasa,
iubita, respectata si avuta !

e in burtica +34 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Bumbitza nuuu ,nu cred ca se schimba nimica, daca au vazut clar doctorii, altfel nu iti ziceau ca e fetita. si acuma la 29 de saptamani sigur nu se mai schimba ceva. eu nu am vrut sa te bag in ceata, numai mi se pare burtica ta f aseamanatoare cu a mea de aia am reactionat.

Ina 31+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Nu m-ai bagat in ceata M-am uitat si eu pe pozele tale, se aseamana burticile, cred ca mai mult tine de conformatia fiecareia.

29+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana asa.i ca mama ta vine in martie? :)

Vine la botezul minunicii mele!
Ma gandesc sa nu o anunt cand intru in travaliu ci s-o anunt dupa ce deja voi fi nascut; o scap de grijile unui travaliu care poate fi lung, dureros si pt mine dar si pt ea. La Luca asa s-a intamplat... n-am mai avut timp s-o anunt ca sunt deja la spital pt ca m-au dus direct la sala de nasteri, astfel ca a primit vestea cea buna dupa ce am trecut de dureri...

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna burtici cu !

Mai intai de toate, felicitari Gaby! Sa fie sanatoasa micuta JOY!

Bumbitza compresele sterile le mai poti folosi sa o stergi pe la ochisori. Am citit ca sunt recomandate in locul celebrei si eternei bucati de vata (pot ramane firisoare din ea). Cat despre plasturi, tot asa am citit ca e de recomandat pt o vindecare mai rapida a bontului ombilical se recomanda sa nu fie acoperit. Uite aici un filmulet cu dr. Culcer despre igiena bontului ombilical de la o odisee vecina.
Despre produsele folosite la igiena bebelusului ramane la alegerea ta! Sunt multe pareri! De ex eu o voi spala pe capusor max o data pe saptamana, baita in fiecare seara, in apa voi pune ceai de musetel sau cateva picaturi de ulei de musetel (este f bun antiseptic, impotria iritatiilor, etc), o seara cu gel de la Klorane (produs cu extract de galbenele) si o seara doar cu apa simpla... Si la masaj voi folosi ulei de masline (totul cat mai natural). DAR mentionez ca este parerea mea de MAMICA NEEXPERIMENTATA.
Si ca sa inchei, nimeni nu te poate obliga (nici macar dr.) sa iti dai copilul TAU cu crema Sanosan daca tu NU VREI! Ca asa se cere... aiurea! Tu esti mama!

34+ Irina

AMR 5+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Intru sa spun si eu FELICITARI GABY, BINE AI VENIT BEBE VERONICA JOY, sa fiti sanatoase si sa va bucurati una de cealalta!

Revin

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Tocmai cand vroiam sa ii dau un mesaj Andrei, am primit vesti de la ea:

Plang de fericire, minunea mea e f bine, e mancacios si aproape sigur miercuri plecam acasica la noi. Of, Doamne, dupa atata timp, ne intoarcem sanatosi acasa. Va pup pe toate!
Sa aveti grija de burtici sa stea Iepurasii acolo cat mai mult ca am vazut cazuri grave de copii prematuri si mi se rupe sufletul, of, e f dureros. Va intorc inapoi rugaciunile voastre care ne-au facut asa bine!

Si, pentru ca am anuntat-o ca a nascut si Gabi, a raspuns: ooo, felicitari lui gabita, e bine fetita, ea e ok? Sa dea Dumnezeu sa avem numai copilasi sanatosi si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata si de la noi, la pranz,

Si aici e zi ploioasa, e racoare, da nu frig, sunt in jur de 17°. Am vazut meteo in Romania si am vorbit cu mami a mea, brrrrrrr. Nu iesiti fetelor, ca e rau.

Castelana, sanatate multa mamei tale, o sa iasa cumva la lumina sigur. Iar tie toate din lume si muulti pentru optimisul si puterea ta. Adic adupa ce povestesti de mama si bunica ta, de ameteli si picioare umflate, in mod cu totul natural treci la optimism si incurajari.

Vladi asa e, trebuie sa ne calmam si sa avem rabdare, ca nimic nu e ca locul acela caldut, perfect.

Andira, stai cumintica in pat. Tu mai ai destul de mult, nu ar fi cazul sa vina bebe de acum .
Corimami LA MULTI ANI! sotiorului tau. Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de printesica mult asteptata.
Freedelia sanatate micutilor tai. Te admir pentru activitatile pe care le ai mereu impreuna cu ei .
Jeni, calmeaza-te putin . Sper sa treci peste examene asa cum ai inceput si sa fii sanatoasa .

Eu am avut musafiri sambata 12 . Am invitat vreo 4, din familie, iar ceilalti s-au gandit sa vina sa se intalneasca la mine. Toti din familie. frati ai sotului cu familiile. Ma rog avand in vedere ca am fatuca care se ocupa de tot, nu a fost foarte greu, doar ca m-au obosit cu conversatiile atat de inalte ca decibeli . Ieri am fost si noi la altii . Adica ne-am mutat cu totii la o alta sora de-a sotului (eu, fortat).
partea buna din toate astea, este ca am facut rost de patut de lemn, carucior landou, masuta de mancat pentru cand vine momentul, scaun de masina pentru dupa 6 luni, marsupiu, etc . Si toate noi, si de la comfort bebe. .
Acum caut protectie pentru patut, carucior sport si scoica pentru 0-6 luni. ce bine e, ma simt asa linistita.

Fetelor ce mai stiti de Andra? E tot la spital?
Gaby, asteptam si de la tine noutati. Mananca printesica?

O zi buna burticilor

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 35+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Super, bravo Andra, abia asteptam vesti bune de la tine!

Ramy - ajungem noi si la 38

Rebiana - multumim!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Tocmai cand vroiam sa ii dau un mesaj Andrei, am primit vesti de la ea:

Plang de fericire, minunea mea e f bine, e mancacios si aproape sigur miercuri plecam acasica la noi. Of, Doamne, dupa atata timp, ne intoarcem sanatosi acasa. Va pup pe toate!
Sa aveti grija de burtici sa stea Iepurasii acolo cat mai mult ca am vazut cazuri grave de copii prematuri si mi se rupe sufletul, of, e f dureros. Va intorc inapoi rugaciunile voastre care ne-au facut asa bine!

Si, pentru ca am anuntat-o ca a nascut si Gabi, a raspuns: ooo, felicitari lui gabita, e bine fetita, ea e ok? Sa dea Dumnezeu sa avem numai copilasi sanatosi si mancaciosi!

Multumim Rebiana.

Doamne ajuta Andra . Sa va intoarceti acasa cu bine.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 35+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut burticute, noi ne-am plictisit tare rau in casa, as da orice sa fie mai cald afara sa pot sa ma plimb si eu in voie. daca eram singurica cred ca ieseam mai des dar asa cu piticul dupa mine nu-l pot tine prea mult afara.
eu sper macar in martie dupa ce vine printesa sa fie vreme calda sa putem sta afara.

am vazut ca tot puneti intrebari referitoare la produsele pentru bebelusi, eu la STEFI am folosit gama SANOSAN, dar acum nu stiu pentru ca nu mai au acelasi ulei pentru masaj iar cel caree ste acum nu-mi place, ramane prea mult pe pielesi extrem de urat, si nu stiu deocamdata ce voi folosi, la sampon cred ca tot SANOSAN va fi dar ulei voi ce parere aveti, cele care mai aveti copii ce ati folosit?

la mine sarcina asta nu s-a comparat deloc cu cea dinainte, la STEFI eram mai rasfatata, acum trebuie sa ma ocup de o gramada de treburi prin casa si mai ales grija copilului, i-mi aduc aminte ca prima data ma impingea sotul de la spate sa urc scarile pe final(noi stam la etajul 4), acum urc singurica si poate si cu o sacosa in mana(acum i-l ia pe fiuso in brate), prima data i-mi facea masaj in fiecare seara, acum abia la cateva saptamani, ce mai sunt multe schimbari si se cunoaste mult cand mai ai un copil mic in casa, asa ca fetele mele la prima sarcina rasfatati-va cat vreti voi, acum puteti face tot ce vreti, mai tarziu va fi mai greu.
am stat si m-am gandit mult la DIANA, ANDIRA SI DELIA, cat de bine sunt organizate si cat de bine se descurca cu mai multi copii, chiar le admir mult de tot si sper sa pot invata si eu cate ceva de la ele si sa nu mai fiu asa stersata dupa nasterea puiului.

in rest mai nimic nou despre noi, sunt doar curioasa daca bebelina va sta cat a stat si frateso, adica pana la final.

va pup, va doresc o zi minunata si sa auzim numai de bine.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 36+IOANA

Mergi la inceput