Bravo Gaby!!Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(83)
Raspunsuri - Pagina 13
selina-d spune:
Cori la multi ani sotului tau.
Nu te mai tot stresa cu kilele ca o sa le dai tu de capat dupa ce vine bebe. Sunt sigura ca ai retinut si mult lichid.
Andira mi-am salvat linkul cu blogul de bunatati. Vaaai ce am mai salivat. Eu tot poftesc la chestii cu aluaturi, dar masina de paine sau robot nu am, asa ca ma mai temperez.
Si eu vreau sa il tin pe bebe cat mai mult la caldurica. Macar pana la 39 de saptamani incheiate (atunci vine si mama si mai sunt si pastile) Un bebe mare si la termen se ingrijeste mult mai usor. Asta am vazut la mine in comparatie cu prietene care au nascut mai devreme copii mai mititei.
Mami
28+
si Victor (31.08.2007)
selina-d spune:
Roxana barbatu meu uraste pur si simplu sa mearga prin magazine. Ce sa zic, ca nici mancare nu merge sa ia si nici macar nu vine cu mine. Daca va zic cate sacose car in fiecare saptamana
Ii mai las si lui in porbagaj baxuri cu apa si cateceva, dar multe trebuie bagate in frigider... Ofof
Mami
28+
si Victor (31.08.2007)
greenfrog spune:
selina_d mie mi-e tare frica de carat, poate la bb2 sa fiu mai curajoasa, acum si doua kg mi se par grele.
35+
honeybaby spune:
Selina - din cate stiu si acolo e destul de frig. Asa ca in porbagaj e mai frig decat in frigider
.
Mie imi place sa ma duc singra la cumparaturi dar nu iau apa . Un bax de apa are 15 kg
.
Iau chestii marunte, ceva de gatit in ziua respectiva, fructe, ma uit la raionul de bebeci pana ma plictisesc:D
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
Oana eu stiu ca intri in luna a 9-a cand inchei 35 de saptamani. Si e aiurea sa intri calendaristic in ultima luna , conform DPN, dar de fapt sa fii tot in luna a 8-a... Eu un acuma nu ma mai iau dupa saptamani, si calculez ca din 9 februarie mai am fix 1 luna scurta , de 4 saptamani![]()
Corimami eu zic sa ne luam de manuta, si dupa ce nastem sa ne apucam de "impartasit" diete si meniuri ...Si eu am tot 21 de kg+.
dar accept cu placere ceva de papa in cinstea sotului![]()
.
la multi ani, si sa fiti fericiti mult timp de aici inainte!
Bumbitza
Patutul l-am comandat in Spania(firma Amelia Aran)Cumnatul meu lucreaza acolo si am avut parte de super pret, pt ca in alte conditii sunt groaznic de scumpe produsele lor
Honey de regula, in cele mai nepotrivite momente cand suna telefonul este mama
. Acuma de o vreme , i-am zis ca si eu dorm somnul 2, dupa ce il trimit pe Lucas la scoala, si nu mai suna!
Cat despre caini, ma dispera si pe mine, dar stii de ce? Vin in fata portii si se plimba agale, iar Rocco al meu(beagle) dispera cand vede caini vagabonzi si latra el de nu il mai pot opri decat daca il bag in casa
...Aia nu latra, dar nici nu pleaca de la poarta mea![]()
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
greenfrog eu la prima sarcina am carat la greu, m.am si mutat in perioada aia si.am carat saci de haine si multe altele, am spalat apartamentul in care m.am mutat, cap coada in luna a 6-a
acum la a doua mi.a intrat morcovul un pic
acum de mancare nu mai cumpar decat ce mi se nazare mie, in rest lista si el se duce aproape in fiecare zi la cumparaturi si vine ca mos craciun :)))
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Selina - si eu sper sa am timp sa fac mai multe de acolo dupa ce trec de 34 saptamani, sau dupa ce nasc.
La noi cu caratul e invers, sotul meu imi spunea zilele trecute mai in gluma, mai in serios, ca i s-a luat, de cand s-a nascut Irina tot cara. Si cam asa e, pentru ca atunci cand eram insarcinata nu puteam, apoi m-am pricopsit cu o hernie de disc care m-a pus pe butuci.
Momentul cel mai naspa a fost pentru el saracul in vara anului in care s-a nascut Nati, cand ni s-a furat nu stiu ce piesa de la lift, fara de care nu putea functiona, si care se gasea foarte greu.
3 luni am stat fara lift, iar el trebuia sa care pe langa mancare si ce mai aveam, 2 carucioare si pe Irina (avea doar 1 an si vreo 3 luni) pe scari, in fiecare zi cand ieseam afara. Eu o tineam pe Nati in marsupiu. A fost super naspa atunci.
Oana - nu mi-a dat Gynipral, pentru ca nici nu i-am zis de presiunea pe perineu. Sincer, desi o simteam dinainte de a merge la control, am ignorat-o intentionat, pentru mi-era groaza sa constientizez ca bb a coborat asa mult. Fiind si cu copiii acasa, am incercat sa nu ma gandesc la asta.
Abia dupa ce a scris si Diana si dupa ce mi-a zis si dr ca am colul moale, mi-am dat seama ca nu-i de joaca.
Deocamdata stau pe No-spa, daca e ceva probabil il sun si-l intreb ce sa fac. 
Mi-am propus sa nu ma au jos din pat pana la 12, ma duc inapoi
.
28+
freedelia spune:
Andira -- sa nu te prind ca nasti inaintea mea ca ma oftic
si nu vrei sa te pui cu mine ofticata, mai ales acum, de cand imi joaca hormonii astia feste, sunt sperietoare rau de tot!!!
Cori -- La Multi Ani sotului tau!!! Sa traiasca si sa se bucure alaturi de tine de bebe!!
Mihaela -- exact asa si eu, ador sa nu am ciclu, sper sa intarzie muuuult dupa nastere. Era o mamica la La Leche League care a nascut de aproape 2 ani, alapteaza si inca nu are cilcu!!!
Copiii mei tot mucosi si tusitori sunt, asa ca no school today, am stat acasa, am vazut desene animate in pat, am mancat popcorn, apoi am jucat niste jocuri, am mancat si i-am culcat (si pe mine cu ei). APropo de telefoane, m-a sunat Coleman cand mi-era somnul mai dulce sa vada ce mai fac -- dormisem deja 2 ore, asa ca nu am mai adormit la loc, dar copiii inca dorm, de 3 ore -- iar stam pana tarziu diseara...
Va pup
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
andira spune:
Delia - stau si-n cap, numai sa nu nasc inaintea ta
.
Sanatate copiilor!
Apropo de ciclu - eu n-am avut 2 ani jumatate - a fost fabulos
.
28+
oanaiacovita spune:
Deci vineri intram in luna a9a.
Oare cand a trecut timpul???
Cat de greu m-am hotarat sa ma inscriu la Odisee de teama sa nu patesc ca data trecuta, cand am deschis-o si am parasit-o imediat.
Cu caratul sacoselor, nici eu nu car mai nimic. De la cumparaturi eu vin ca o floare cu geanta si sotul face vreo 2-3 drumuri.![]()
Eu mai car cand merg pana in piata, dar putin, nu foarte mult. Nu mai mult de 3 kg.
Andira la patut cu tine.
Delia sanatate copiilor.
Eu tre sa ma ridic sa merg sa fac ceva de mancare si vreau sa fac si eu eclerele. Sa vedem ce chef ma ia sau ma lasa pana in bucatarie.
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!