Oradea(50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

MARIA

Moni, bine ca sunteti bine.
Eu nu cred in imunoblablabla, asa ca nu pot da sfaturi

Gabi, distractie maxima sa aveti

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Moni-eu am inceput imunogripul, dar atunci au aparut stirile despre nocivitatea echinaceei ceva ca afecteaza nr de celule albe??!.Apoi i-am dat vreo luna- doua bronhovaxon, i-a curs nasu'+ ca mi-a zis d-rita ca sa nu ma astept la minuni ca efectele asupra imunitatii se vad pe la 7 ani, cand se presupune ca ar dobandi oricum imunitatea naturala.Asa ca le-am lasat frasului pe toate.
Ii mai iau primavara usturoiu' de la aloe.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Mda, eu ii dadeam pana acum vit. C, e drept ca poate sunt exagerata si eu, ca vreau sa sar cu siropuri pt. imunitate cum a facut un episod virotic... Adevarul e ca pana acum am fost obisnuiti cu binele,febra nu mi-a mai facut decat de la vaccinuri, asta a fost prima raceala serioasa din viata lui, cu tot tacamul: febra mare, muuuulti muci si secretii, accese de tusa din care nu se putea opri, pana la voma, eu m-am panicat nefiind obisnuita, mi se rupea sufletul pentru el... Dar am citit pe net ca episoadele astea de rinofaringita sunt frecvente la copii, vreo 4-6 pe an...

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 26+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Sanatate!

Maria e la noi, abia astept sa se trezeasca sa o felicit din nou.
Tocmai am primit oferta de la Carrefour de poze, au preturi foarte bune si promotie acum. Se pot comanda si online, de pe softul lor. Pe mine chiar ma intereseaza caci s-au adunat mai multe poze cu ziua Mariei.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

inca o data la multi ani Mariei! Nu-mi vine sa cred, parca ieri a fost ziua in care ne-am intalnit cu Simi si cu mama ei la Pic, si ele asteptau cu nerabdare venirea pe lume a Mariei...

Moni, depinde de fiecare copil, ce tolereaza mai bine. La Robert a functionat foarte bine imunogripul, la Lili parca era apa de ploaie. Atunci am trecut pe oscillococcinum, cu ala am mers ani de zile, fara sa avem probleme mari. Cate o juma' de tub odata pe saptamana, nemancat inainte vreo 2 ore, dupa inca vreo jumatate de ora. Si ca la orice remediu homeopatic, de evitat ceapa, usturoiul, ciocolata si cacao (cantitati mici se pot consuma, dar sa nu fie un pumn de ceapa la fiecare masa) si tot ce e cu mentol, camfor, etc, deci contine uleiuri volatile puternic mirositoare, se vor evita de tot.

Cristinele, mersi... incercam sa ne distram si noi, cat ne permite timpul liber timpul e frumos, perfect pt plimbari si shopping si tot ce presupune concediul

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

buna fetelor/marius,

as dori sa scriu un mesaj privat lui gabi_j. cum sa procedez ca nu are mesajul privat activat. eventual daca vede o rog sa imi scrie un PM cu o adresa de contact.

merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Almo, am anuntat-o pe gabi_j, sper sa-si citeasca mailurile si sa ia legatura cu tine.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

merci gabi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Care cum sunteti ?
Noi la servici apoi mergem la cumparat martisoare

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Io cu Andronica p-acasa.Mergem imediat in Lotus.
Daria-da' fetele primesc martisoare, asa era pe vremea mea!
Da' daca stau bine sa ma gandesc si Andrei a primit martisoare de la fete, anul trecut

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput