Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *56*
Raspunsuri - Pagina 3
Ioanna81 spune:
buna dimineata doamnelor. va ofer un ceai fierbinte!!!
pe cuscra uka si minunea de fetita.
mada ce dezmat! bravo tie. ti-ai incarcat bateriile si asta e foarte bine.
noi chiuim acuma de numa-numa! privighetoarea lu' mama!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
mary_07 spune:
'neatza
Ioana,ms de ceai
Mada,suuuper fain v-ati distrat voi sunt si invidioasa pe tinedar ma si bucur ca te-ai simtit bine
Am avut ieri cel mai greu examen si l-am luat cu 5 sunt buna,ce mai ...de invatat cam deloc,am avut mare noroc cu baza din access (Raluk,)
Multumesc frumos tuturor pt apreceri
Iulika,imi pare tare rau mami ca esti blue.Te pup dulce dulce si te cu drag
Maria,subscriu la tot ce au zis fetele legat de experienta neplacuta cu nebuna aia de femeie.Multa sanatate si putere
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
suede spune:
Neata!
Mi-a fost dor de voi...
N-am putut sa ma abtin si sa nu intru sa va salut.
Am citit printre randuri,multumesc Manga,Elle,Uka,Raluk.
Promit sa revin cu raspunsurile detaliate!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
raluk16 spune:
Intru rapid ca n-am papat inca nimic.
Diana multumesc mult . O, si ce idee buna mi-ai dat. Cred ca asa voi privi cu mult umor de acum incolo, daca ma voi gandi ca il voi face de rusine cand va fi mare . Super sotul cu pps-ul!
Elle . Io stiam ca Anna e data, pentru ca cineva chiar te-a intrebat de Eva si spuneai ca e promisa. Acuma timid timid un Alex care nu a mai crescut de o luna crezi ca ar avea sanse cu Anna ta care creste asa frumos (si asa frumoasa )? Poate asa il apuca si pe asta rusinea si mai recupereaza.
Mada mi-a placut tare ce ai zis de sora ta . Eu nu am pe nimeni asa apropiat. Si ce fain v-ati distrat azi-noapte!
Meli multumesc, sunt sigura ca exemplele de la colegul tau te-au ajutat mai mult. Al meu era pe langa, si explicatiile la fel. Dar ma bucur tare ca ai trecut cu bine de examen, mie mi s-a parut ca v-a dat tare greu de facut.
O zi minunata va doresc. Eu am ramas numai cu Relu, ca mami si tati au plecat la Cluj. Tati spera sa se opereze maine de cataracta, nu stie daca o sa-l opereze ca nu i-au iesit tare bune analizele de diabet. Asa ca pana pe joi va trebui sa ma descurc fara mami meu care pe langa ca ma servea cu papi ma mai si ajuta cu Alex.
Pupici
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
crissbebe spune:
Buna dimineata..
Pup dulce o printesa mica si frumoasa...Mie mami mi-a dat azi suc de morcov...Beahhhhh...cica am inceput diversificare...
Am plecat la nani ca mi-e somn....
Semnat ALEX..
PS: Mami a zis sa dau doamnelor cate o si ptr voi cate o portie de
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
Dana15 spune:
va salut si eu dragelor! intr-o zi cu mult soare si minus 14 grade (si eu vroiam sa iesim afara..probabil ca voi pleca numai eu..putin..sa-mi incarc bateriile)
Raluk multa sanatate taticului tau! si daca este sa se opereze, sa dea DD sa fie bine! ufff..o sa fie un pic greut astea 4 zile, dar o sa va descurcati, sunt convinsa!
despre impasul de pe forum..am spus acest lucru cu gandul ca si alte mamici vor scrie mai rar, ca probabil se va mai slabi putin din legatura acesta frumoasa ce s-a format intre noi..pe de-o parte este oarecum normal sa fie asa, incercam sa ne reintoarcem la viata noastra, cum spunea si Mamica lui Simon, incercam sa-l integram pe puiut in rutina noastra..cand am aflat ca purtam in pantece o comoara, nimic altceva nu a mai contat! ne-am inscris pe forum, am dat mana cu fetele si am inceput aventura..am neglijat orice alt lucru care nu tinea de sarcina (casa, masa, serviciu)..cel putin la mine asa a fost; secretul este sa gasim un echilibru..si sper din tot sufletul ca grupul mamicilor de dovlecei sa reziste peste ani, chiar daca nu am mai face maraton de capitole (eu stau sincer si ma intreb daca exista sau a existat vreodata o gasca mai unita decat a noastra?!!)
eu am scris la un moment dat un mesaj in care spuneam ca ii multumesc lui DD ca Ana este cuminte si ca nu stiu ce s-ar fi intamplat cu noi daca ar fi fost altfel..si am crezut ca in urma acestui mesaj tu ai decis sa nu te mai plangi de Alex..asta a fost! dar eu atunci am facut referire strict la situatia noastra (fara bunici aproape si cu o singura camera la dispozitie);
oricum..te imbratisez tare!
am auzit si eu de giraffa Sophie..si numai de bine! tu ai gasit sa o comanzi pe net? din Romania?
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta uka hainutele mici le pastrezi .. ca nu se stie cand te loveste bb2 .. |
Nuuu, eu zic ca nu ma mai loveste. E foarte greu si am tot ajutorul di lume. Eu ma cunosc, n-as face fatza si toata lumea ar fi nefericita ..Carina e tot ce-mi doresc, suntem mega giga fericiti in 3 .
Stiu vorba aia "never say never" ..dar....asa simt acum..
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
happy_uka spune:
Neata !!!
Andraiulia, uite aici un www.bebecurier.ro/botezul-bebelusului" target="_blank">link cate un site cu diverse produse pt botez..poate te inspira ceva. Noua nasa ne-a luat de la premaman rokitza f dragutza, alba..
Pupici frumoasei gogosice Sophie ..Cand aveti botezul?
Dana15 spune:
Ce dragut este Alex al lui criss! multumim frumos pentru cafea voinicule!
sa vad ce imi amintesc:
Moni_iulia sa aveti o zi minunata! ma bucur din suflet ca totul este bine la inimioara puiului!
Vineri am vazut niste rochii de mireasa superbe..plus o mireasa Uka tare frumoasa! Uka, pe langa rochie, mi-a placut tare mult aranjamentul ce l-ati avut la masa mirilor..orhidee, cristale, parca..super, super rafinat!
Andra, Suede va doresc sa aveti o zi a nunti ca-n povesti! sa stimtiti magia Tainei Cununiei si apoi petrecerea, sa fie una asa cum v-o doriti..iar voi sa straluciti ca niste printese!
ce mi se pare mie super fain?!! ca-i veti avea alaturi pe copilasii vostri, care vor fi destul de maricei
Mada bun venit surorii tale! ce draguta ea..sa-ti spuna ca mai are 600 km si cand colo sa te trezesti cu ea la usa! sa va fie de bine iesirea!
Maria
Meli ti-am vazut de ieri statusul de pe mess si m-am bucurat..felicitari! bine ca a trecut!
pe curand dragelor!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 buna dimineata doamnelor. va ofer un ceai fierbinte!!! pe cuscra uka si minunea de fetita. mada ce dezmat! bravo tie. ti-ai incarcat bateriile si asta e foarte bine. noi chiuim acuma de numa-numa! privighetoarea lu' mama! Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Multumim de ceai cuscra, chiar ma doare gatul si poate-mi trece
Pupam si noi chiuitorul privighetor ..mi-e dor de Carina chiuitoarea, e mai rezervata acum, doar cand o pup pe burtica rede taaare asa..cred ca se domnisoreste domne si nu-si mai da in stamba ..
I-am facut iar poze ..special pt Carol si-a pus cercei..asa mi-a spus ca vrea, eu am executat..sa mai incerc sa va dau link?
Pupici ..eu astept musafiri (the socrii)..asa ca ne auzim mai tarziu..multi pupici!!