Fulgusori de nov-dec 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

chiar a scazut ritmul in care se scrie.... hmmm... ce bebei posesivi avem!!!

Lumi,mami de Chiara,Lili,Avalon, Laurairina, Lavi, DianaR, Shtephy, Ralu, Miany, Dankutza, Monis pentru comment-urile de la pozici .

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Miany,ma bucur foarte mult sa aud ca Davidutu papa mai bine! Sper sa o tina tot asa si sa pape din ce in ce mai bine....si Annabelle sa-l ia ca exemplu! Voi ce vitamine luati? O sa intreb si eu dr. daca ar trebui sa luam ceva...Va pupam si va asteptam numai cu vesti bune!

Mda,sa va mai spun ceva....
O banuiesc pe maraita mea de ..... dintisori pe cale de aparitie! Va spun maine daca am dreptate,dupa ce o va vedea dr.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

sper sa-si mentina obiceiurile si sa pape cat mai bine...azi a fost si el tare somnoros ( de parca el ar fi chefuit),abia ce s-a trezit de vreo ora ,cand a papat 180 ml laptic...legat de vitamine ,noua ne-a dat Sana-sol pt ca are o usoara hipotonie musculara axilara( nu stiu daca e cea mai buna varianta ,astept sa merg la un alt medic sa vedem ,daca e chiar musai sa-i dau...pana atunci ,ma conformez..)...
Asteptam cu nerabdare noutatile de la voi... fetita-care poate-e maraita-din cauza-de dintisori..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Sunt debusolata rau......
Eu am in casa 3 termometre: unul clasic(cu mercur), unul de la chico(de pe vremea cand imi masuram zilnic temp pt BB) si unul no name(nou nout cumparat de socrela mea cand chico a avut un accident in chiuveta). V-am zis ca al meu copil are nasucul infundat si desi mie mi se parea ca nu are febra zic sa ii iau totusi temperatura sa nu cumva sa fie vreo problema. Acu luminati-ma voi.
-cel clasic 37,6
-chico 37,2
-no name 38,3(la o masurare a arat si 39).
Le-am fol si eu si sotul si dif dintre ele e de un gad. In care sa am incredere? Eu una as miza pe ala clasic.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

raluci
ionela; ai dreptate a scazut ritmul;bb-i sunt mai posesivi, sunt mai mult timp treji si ne solicita mai mult ;dar cred ca incet-incet ,ne facem timp si pt alte activitati ,care au intrat intr-un con de umbra o data cu venirea pe lume a minunilor noastre...activitati care ne fac placere sau care sunt "obligatorii" ( nu e cea mai potrivita exprimare ,dar atat pot in acest moment)..

DANA sper sa nu fie nimik cu David..tinem pumnii...si tine-ne la curent..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Monica80 cum mai esti cu sanul? Ti-a trecut? Ai inceput sa-i dai sa suga si de acolo?

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Va anunt oficial ca azi e prima zi cand puiul meu nu a mai papat LP. Am inceput sa o alaptez si din sanul la care am fost operata, dar bineanteles lapticul se formeaza in timp ca sa ajunga sa aiba si el aceeasi cantitate de laptic ca si celalalt, dar incet incet il stimulam. Speram sa nu mai punem gurita pe LP si sa avem suicient lm cat sa ne saturam.
Fetelor, eu reusesc sa tin pasul cu voi doar cat sa va citesc, dar sa mai si scriu nu mai apuc. Pe 8 imi vine si mie sotul acasa (pt 2 sapt, pt petrecerea de botez) si abia astept si cred ca data viitoare cand vine in tara, respectiv de paste o sa mergem si noi cu el in Georgia.
Multa sanatate bebelusilor bolnaviori. ne pt ei sa se faca bine si multa rabdare mamicilor sa aiba grija de ei.
Va pe toate fara exceptie!(na' ca am preluat si eu asta, vad ca e logo :))

de scump Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Sunt debusolata rau......
Eu am in casa 3 termometre: unul clasic(cu mercur), unul de la chico(de pe vremea cand imi masuram zilnic temp pt BB) si unul no name(nou nout cumparat de socrela mea cand chico a avut un accident in chiuveta). V-am zis ca al meu copil are nasucul infundat si desi mie mi se parea ca nu are febra zic sa ii iau totusi temperatura sa nu cumva sa fie vreo problema. Acu luminati-ma voi.
-cel clasic 37,6
-chico 37,2
-no name 38,3(la o masurare a arat si 39).
Le-am fol si eu si sotul si dif dintre ele e de un gad. In care sa am incredere? Eu una as miza pe ala clasic.

mami fericit de Dan Mihail

La scoala de mame, ne-a spus sa ne incredem numai in cel cu maercur. Este mult mai bun decat oricare termometru electronic.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Monica, ma bucura nespus ce aud! Te felicit ptr perseverenta mai ales ca ai trecut prin atatea!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MIANY ce examen ai avut? FELICITARI!!!

DIANAR asa ma bucur ca esti prin zona si scrii...si ne ajuti pe toate cu sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna seara!
Monis eu vazusem finger puppets cu animale marine la o prietena, cele pe care le-am luat eu sint cu figuri umane (e si o mireasa, si Mos Craciun )Oricum,nu te grabi sa le iei ca momentan cred ca bbilor le plac mai mult jucarelele mai mari pe care le pot apuca cu usurinta (by the way, felicitari Santi )
Lidia e vorba de pernuta antiregurgitare, care arata ca o bucata de cascaval dupa cum a zis Monis
RamoC ai fost tare cu Leo de la Strehaia Pai sa-l faca si cetatean de onoare pt faima adusa orasului
Ionela imi pare rau de situatia in care e tatal tau
Dymomo sper si eu ca formula noua va da rezultate si micul Danut se va simti mai bine
Mai vroiam sa mai zic dar am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Aaaa, da
Monica80 ce bine imi pare ca s-a vindecat sinul si poti alapta din nou
si ici fetelor cu bbei mofturosi,si a mea e la fel dar la noi e din cauza stomacelului chinuit
Carla transpiratiile nocturne sint normale pina ti se va stabiliza fluxul laptelui, si eu ma schimbam de 3 ori pe noapte
Lauriciule pai dupa ce faci bujuuri, nu intri si la noi sa te lauzi? fata talentata sa stea cu noi pe forum cit mai mult

Eu azi am fost la cumparaturi, mi-am luat o rochie neagra plicticoasa pt botez si multe chestii de la reduceri pt bebelina cind va avea 1 an (inclusiv o hainuta mortala pt iarna viitoare)
Miine va zic cum e prof. dr.Munteanu, gastroenterologul la care mergem desi va doresc sa n-aveti nevoie de el

Mergi la inceput