Tinere senioare cu greutate>50kg(63)
Raspunsuri - Pagina 3
galliciana spune:
sorinake, pai tu nu-i vazusi aseara la stiri,ca 2 porumbei??
si apropo, tu,TU, fii mai optimista!!ca vin peste tine!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Multumesc bebenov, dar nu toata lumea e de aceeasi parere cu tine, cel putin la alte subiecte. |
Floricico, tie ti-e dor de-o mustruiala de la noi, asa pe final de sarcina?! Da, hai ca ne-ai dat motiv cu mesajul acela al tau. Ok, tu ai vrut-o.
1. Noi nu suntem "alte subiecte". Noi suntem ... UNICE, fiecare in felul ei. Marturie stau descrierile de pe pag initiala (multumim, sefa ), nr impresionant de capitole intr-o perioada relativ scurta de timp, nr de aspirante+ gravidute+ mamici active ... si uite asa as putea continua sa laud calitatile SUBIECTULUI nostru pana diseara ... Ca, zau daca-i gasesc vreun defect.
2. Poate nu in ziua cand bb Alex vine pe lume dar in a 2-a zi maxim-maxim, sa nu care cumva sa uiti sa-i povestesti de matusicile lui bune si nebune care-l iubesc inca de cand era bobita/ dansator/ canteret/ somnorici in burtica mamicii lui frumoase, putin sensibila pe final de sarcina dar foarte hotarata si nerabdatoare.
P.S. Am adoptat metoda folosita pe cand lucram in invatamant: cand un copil facea o boroboata, mai intai il pupam, apoi il dojeneam si apoi iar il pupam.
ada29 spune:
Neata gagici cu lipici,
Buna cafeaua,multumim.Mama ce frig e aici -14,brrrr.Azi activitati canapeloase
Galli a fost fainut la chef,am mancat,am beut si am zis bancuriA trecut f repede.
Peste o saptamana se naste ALex??? Mama ce repede a trecut timpul..Sa fie bb sanatos si papacios.
Ma bucur ca proaspata graviduta e bine Luminita.
Amy,mai poti???Pup
Mi-e dor de Elly si Bebita
Sa aveti o duminica linistita
Editez sa pup turcoaica si sa-i amintesc ca maine suntem cu ea si luam si cofragul cu noi.
Brunadria bafta la examene
bebenov spune:
neatza fetele!
am nevoie de o cafea dar am o lene sa ma ridic din pat!
Gali ai uitat ca m-ati sarbatorit pe 30 decembrie? Anul e 72.
Pupuici
guzelnico spune:
citat din mesajul lui luminita42 Nico esti infierbantata rau !!! De la estradiol ti se trage dorul de iubareala!!!! La cati foliculi ai (parca 10?) cred ca ti-a sarit estradiolul de 2000?..Da' de ce va tineti?.. Nu ma prea pricep..e interzis inainte de recoltare de ovocite? |
Luminita, e foarte interzis. Sotul mi-a fost plecat de marti pana sambata in RO iar luni trebuie sa aiba gigei vioi pt fetele mele, ovocitele grasunele. Iar ca sa aiba gigei vioi trebuie sa se abtina macar 3-4 zile, ca doar are de prestat lucru' manual. Lui i-am oferit "sansa" de a se abtine 6 zile. Sa zica cineva ca nu-s o sotie care-si sustine sotul ...
Cred insa ca vom avea o bresa intre punctie si ET. Sa vedem ce stare am EU.
guzelnico spune:
citat din mesajul lui adria42 Pup toate fetele prin somn, sa avati vise placute! Ati vazut noul succes cinematografic "2012", ce parer aveti? Mie mi se pare aceeasi reteta americana cu "happy end", intr-un fel zis, adica dupa un viitor cataclism scapa pe o arca a lui Noe bineinteles cei cu bani, politicieni, sefi de state si de guverne...Restul nu mai conteaza... |
Adria, de ce-ti faci tu atatea probleme, ai uitat ca il avem pe Bruce Willis ca sa ne salveze?
Daca ai vazut filmul sper ca te-ai linistit: sfarsitul lumii nu vine in 2012.
Efectele speciale mi se par trase de par. Nu pot spune ca m-a impresionat filmul.
galliciana spune:
citat din mesajul lui bebenov neatza fetele! am nevoie de o cafea dar am o lene sa ma ridic din pat! Gali ai uitat ca m-ati sarbatorit pe 30 decembrie? Anul e 72. Pupuici |
sorry,maica, batranetile,deh!
acu imi amintii.....
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
citat din mesajul lui sorinake neetza, fetele! Nico, cum fu intalneala aseara?? Ati reusit sa stati departe unul de altul? |
Fu splendida! Am stat doar imbratisati (adica, brate deschise) si cu pupicuri scurte dar dese .
Aseara mi-am facut Ovitrell-ul si dimineata m-am trezit cu ceva jena la ovare si marite. L-am lasat sa se benocleze putin si sa ma atinga delicat. Il pregatesc pt maine. Oricum, la clinica, ma asista cand ma dezechipez si-mi canta Joe Cocker.
guzelnico spune:
Neata, sefa! Buna rau cafeluta si la fix.
Sa smotocesti bubulina si din partea noastra.
Aduta, si noi tot pe canapele suntem azi. Mi-a venit aliatu' si o refuza el pe socrela daca i se nazare vreun gand de duca.
P.S. Merg sa pregatesc brunch-ul ca s-a trezit sultanu'.
sorinake spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Fu splendida! Am stat doar imbratisati (adica, brate deschise) si cu pupicuri scurte dar dese . Aseara mi-am facut Ovitrell-ul si dimineata m-am trezit cu ceva jena la ovare si marite. L-am lasat sa se benocleze putin si sa ma atinga delicat. Il pregatesc pt maine. Oricum, la clinica, ma asista cand ma dezechipez si-mi canta Joe Cocker. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |