Tinere senioare cu greutate>50kg(63)
Raspunsuri - Pagina 3
galliciana spune:
sorinake, pai tu nu-i vazusi aseara la stiri,ca 2 porumbei??![]()
si apropo, tu,TU, fii mai optimista!
!ca vin peste tine!![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Multumesc bebenov, dar nu toata lumea e de aceeasi parere cu tine, cel putin la alte subiecte. |
Floricico, tie ti-e dor de-o mustruiala de la noi, asa pe final de sarcina?! Da, hai ca ne-ai dat motiv cu mesajul acela al tau. Ok, tu ai vrut-o.

1. Noi nu suntem "alte subiecte"
), nr impresionant de capitole intr-o perioada relativ scurta de timp, nr de aspirante+ gravidute+ mamici active ... si uite asa as putea continua sa laud calitatile SUBIECTULUI nostru pana diseara ...
Ca, zau daca-i gasesc vreun defect.2. Poate nu in ziua cand bb Alex vine pe lume dar in a 2-a zi maxim-maxim, sa nu care cumva sa uiti sa-i povestesti de matusicile lui bune si nebune care-l iubesc inca de cand era bobita/ dansator/ canteret/ somnorici in burtica mamicii lui frumoase, putin sensibila pe final de sarcina dar foarte hotarata si nerabdatoare.

P.S. Am adoptat metoda folosita pe cand lucram in invatamant: cand un copil facea o boroboata, mai intai il pupam, apoi il dojeneam si apoi iar il pupam.
ada29 spune:
Neata gagici cu lipici,
Buna cafeaua,multumim.Mama ce frig e aici -14,brrrr.Azi activitati canapeloase![]()
Galli a fost fainut la chef,am mancat,am beut si am zis bancuri
A trecut f repede.
Peste o saptamana se naste ALex??? Mama ce repede a trecut timpul..Sa fie bb sanatos si papacios. 
Ma bucur ca proaspata graviduta e bine
Luminita.
Amy,mai poti???
Pup
Mi-e dor de Elly si Bebita
Sa aveti o duminica linistita
Editez sa pup turcoaica si sa-i amintesc ca maine suntem cu ea
si luam si cofragul cu noi.
Brunadria bafta la examene
bebenov spune:
neatza fetele!
am nevoie de o cafea dar am o lene sa ma ridic din pat!
Gali ai uitat ca m-ati sarbatorit pe 30 decembrie? Anul e 72.
Pupuici
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui luminita42 Nico esti infierbantata rau !!! De la estradiol ti se trage dorul de iubareala!!!! La cati foliculi ai (parca 10?) cred ca ti-a sarit estradiolul de 2000?..Da' de ce va tineti?.. Nu ma prea pricep..e interzis inainte de recoltare de ovocite? ![]() |
Luminita, e foarte interzis

Cred insa ca vom avea o bresa intre punctie si ET. Sa vedem ce stare am EU.
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui adria42 Pup toate fetele prin somn, sa avati vise placute! ![]() ![]() ![]() Ati vazut noul succes cinematografic "2012", ce parer aveti? Mie mi se pare aceeasi reteta americana cu "happy end", intr-un fel zis, adica dupa un viitor cataclism scapa pe o arca a lui Noe bineinteles cei cu bani, politicieni, sefi de state si de guverne...Restul nu mai conteaza... |
Adria, de ce-ti faci tu atatea probleme, ai uitat ca il avem pe Bruce Willis ca sa ne salveze?
Daca ai vazut filmul sper ca te-ai linistit: sfarsitul lumii nu vine in 2012.
Efectele speciale mi se par trase de par. Nu pot spune ca m-a impresionat filmul.
galliciana spune:
| citat din mesajul lui bebenov neatza fetele! am nevoie de o cafea dar am o lene sa ma ridic din pat! Gali ai uitat ca m-ati sarbatorit pe 30 decembrie? Anul e 72. Pupuici |
sorry,maica, batranetile,deh!
acu imi amintii.....

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui sorinake neetza, fetele! Nico, cum fu intalneala aseara?? Ati reusit sa stati departe unul de altul? |
Fu splendida!
Am stat doar imbratisati (adica, brate deschise

.Aseara mi-am facut Ovitrell-ul si dimineata m-am trezit cu ceva jena la ovare si
marite. L-am lasat sa se benocleze putin si sa ma atinga delicat. Il pregatesc pt maine.
guzelnico spune:
Neata, sefa! Buna rau cafeluta si la fix. 
Sa smotocesti bubulina si din partea noastra.
Aduta
, si noi tot pe canapele suntem azi. Mi-a venit aliatu' si o refuza el pe socrela daca i se nazare vreun gand de duca. ![]()
P.S. Merg sa pregatesc brunch-ul ca s-a trezit sultanu'.
sorinake spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Fu splendida! Am stat doar imbratisati (adica, brate deschise![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Aseara mi-am facut Ovitrell-ul si dimineata m-am trezit cu ceva jena la ovare si marite. L-am lasat sa se benocleze putin si sa ma atinga delicat. Il pregatesc pt maine.![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |