Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Salutare!
M-am vopsit.
Apoi am fost la restaurant, am mancat niste papanasi uriasi, si apoi am fost la bowling. Eu m-am convins ca daca nu e "grav", sa nu-mi mai fac probleme, si sa astept rabdatoare sa treaca: sotul meu e la criza varstei.
O sa citesc din urma.
Mai vroiam sa va arat ce am facut cu numele Luanei, am si alte culori, vreau sa le printez pe hartie autocolanta sa le lipesc pe usa camerei (sau pe perete). Daca doriti sa spuneti.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Wowwww, arati fantastic!!! Nu mi te imaginam altfel decat bruneta, dar iti sta superb!!!
Cati ani are sotul tau? Ca am o banuiala ca si pe al meu l-a apucat

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Multumesc! I-am socat pe toti. A fost decizie de moment.
Sotul meu are 37 de ani, si in ultimul timp se poarta ca la 20. Si mai are si un prieten de 20 si ceva, care-l duce peste tot. Azi m-a dus si pe mine, sa-mi explice pe unde merg ei (ca el barbat insurat cu copii acasa umbla cu prietenii ) Si sa fie totul cu varf, isi dorea sa mergem deseara in club. El care atunci cand il duceam eu in club, spunea ca nu se simte in largul lui. Si mai face multe lucruri putin deviate de la normalul lui, care m-au facut sa ma conving ca nu am de ales decat sa astept sa treaca.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Bine ai venit in club! La 45 de ani ce criza mai e? Ca io m-am plictisit

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Monica, haha, asa zicea si sor-mea, ca barbatii sunt la criza toata viata. Asta cand ma plangeam de baiatul meu cel mic (Claudiu).
Stii, eu nu imi doresc sa fie dupa fusta mea, mai ales dupa cate a trecut, pe de o parte ma bucur ca omul e fericit, si fara mine...atata timp cat nu face nimic din ce i-ar putea face rau. Dar daca eu gandesc asa, imi spune ca-l tratez ca pe un copil. Pai, cam e un copil rebel.
Daca iti spun cat se agita si cate nebunii face, iti faci cruce, avand in vedere prin ce a trecut in ultimul an. Iar ce asteapta de la mine e sa stau cuminte pe margine si sa nu ma bag. Pai as putea?

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

seara buna,

mi-am adormit si eu copilul super frumos si ushor. l-am plimbat cu tricicleta lui(ma zapacit cu tricicleta asta...ii place de nu a inchipuiti, in plus cred ca il calmeaza vibratia aia) dupa care l-am dus sus, l-am pus in pat si am iesit din camera. doarme dus. acum ma uit la el si tot pe partea pe care l-am pus eu este si acum. sa vedem daca compenseaza la noapte

anamariame - hmmm...nu mai am nici cea mai vaga idee ce episod era. stiu doar ca s-au certat ce chiorii pe pasarela aia de sticla cei doi macho. eu trebuie sa il mut pe domnul sotz pe alt calculator ca sa caut episoade noi, ca pe asta nu am dc instalat si nici filme, deci nu am ce pune in share

ayla - sa iti fie de bine. sa stii ca am facut si eu nebunia asta cu rosu acum vreo 3 luni si de atunci ma chinui sa scap de el sper sa nu te apuce si pe tine la fel
p.s. - mai mama, dar tu treci mereu pe la studio foto??? ca toate pozele tale sunt f profi
p.p.s - merci de link

novus- toate aratam incredibil, mai ales daca ne aducem aminte caaaaataaaa burta aveeeam. ia uitati-va fetelor la nishte poze din luna a 9-a sa vedeti cum va calmati

mai dar eu cred ca trebuie sa ma consider norocoasa, al meu a avut criza asta doar vreo luna doua maxim si s-a manifestat doar prin comentarii de genul:"noi ne-am tampit de tot, nu mai ieshim in cluburi, ne mai petrecem...."
mdaaa ca si eram f cluberi noi dar e adevarat ca de mult nu ne-am mai pus in cap, de mult nu am mai umblat prin cate 3-4 cluburi/noapte... si imi dau seama ca nici nu o sa mai putem sa facem asta decat cu muuulte planuri inainte(cu cine lasam copilul, sa ii luam si mancare, sa ii iau mai mult de 5 scutece, aore o sa planga...). dar lasa ca acush cresc si pleaca in tabara. organizeaza grecii nishte tabere de vara de mori

va pup sa fitzi cumintzi

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu mai editez toate greselile ca mi-e leneeee
am un talent sa citesc ce am scris de abia dupa ce postez

25 martie 2009

Mergi la inceput

Aris, pai negru peste rosu merge mult mai simplu decat rosu peste negru, nu? Io ma fac numai la salon cu produse perofesionale, deci...nu-i treaba mea ce si cum, asta sa-si bata capul coafeza.
dar e iar la moda culoarea rosie, si asta m-a inspirat pe moment, Inca sunt fascinata de schimbare si de felul cum am plecat si cum m-am intors. Parca am prins iar viata. Chiar aveam nevoie de asta. Nu-ti spun ca in urma cu 2 sapt intr-un exces de nervi mi-am tuns singura buclele.
Alex cred ca a trait prea mult singur si dupa propriile reguli incat sa mai accepte sa-i faca altcineva program. Maine de exemplu merge de dimineata la inot, in timpul saptamanii e plecat de dimineata de la 6,30-7, pana seara la munca, la tot programul asta nu lipseau decat niste iesiri nocturne. Cu noi sta cand doarme. Sau cand isi face program scurt sau zile in care sta acasa, si atunci da, recupereaza si compenseaza. Iar eu ce sa fac daca mi-am dorit copil, si am un copil mic, pe care nu vreau eu sa-l iau in locuri de-astea? Ca si azi doar au fost cu noi, si unde putem iesi ii luam cu noi.
Sa nu ma apuce pe mine criza si sa "regret" ce nu am trait, ca tot imi canta lumea asta.
Si nu-i vorba numai de iesiri, ca as fi rea sa spun ca sunt dese (dar au fost cateva nopti cand a venit tarziu, el care mereu ajunge pt baita copiilor)). azi cred ca el era incantat sa ma duca in alt fel de loc, in schimb a primit doar dezacordul meu. E vorba si de multe alte "frustrari" as zice, care cred ca sunt si datorita tuturor problemelor din ultimul an, si cum zice tata, cred, diferentei de varsta...si asta ma face sa cred ca e doar criza varstei. Am cautat si am citit pe net despre www.ziaruldeiasi.ro/ghidul-pentru-sanatate/criza-barbatului-de-virsta-a-doua-si-barbatii-se-tem-de-imbatrinire~ni4bb2" target="_blank">criza barbatului de 40 de ani si chiar e reala si exista. Dar cum inca e departe de varsta asta, sper totusi sa nu-l tina atat.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am pus si eu niste poze noi precum si filmulete cu plimbareata noastra care astazi a facut vreo 3 pasi singurica

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4298827690/

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Merg la ca acusica se da desteptarea !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am pus si eu niste poze noi precum si filmulete cu plimbareata noastra care astazi a facut vreo 3 pasi singurica

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4298827690/

Aoleo, Novus, ce viteza are. Te fugareste prin toata casa.
E super dulce si are stabilitatea foarte buna, in cateva zile va pleca singurica.
Azi 3 pasi...felicitari, in curand o sa fugi dupa ea.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

seara buna

ayla, mie imi place tare mult si culoarea asta. tu oricum esti frumoasa rau, si iti sta bine cu orice.esti frumoasa rau.

novus......ce-ai facut fata draga?
pai sa-ti zic eu ce-ai facut. o minunatie de fata. doamne ce viteza are la mers. initial am crezut ca merge filmuletul intruna, cand colo e doar dintr-o bucata. bravo. felicitari, la ce fel "pedaleaza", si cu ce tupeu ai sa vezi ca o sa mearga repede.
iar cum merge pe burta....zici ca-i pestisor care inoata. e bestiala. ochisorii aia frumosi si fatzuca.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Novus, e beton "rama" ta.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput