Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *140*
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
Ayla, iti sta foarte bine
, dar si eu mi te inchipuiam tot bruneta ! Sa pui poze mai des si cu tine ca stai ascunsa si sa ma anunti cand veniti la ai tai sa ne cunoastem si noi
!!Daaa??!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Ayla, iti sta foarte bine , dar si eu mi te inchipuiam tot bruneta ! Sa pui poze mai des si cu tine ca stai ascunsa si sa ma anunti cand veniti la ai tai sa ne cunoastem si noi !!Daaa??!!Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Multumesc!
Eu as vrea sa vin mai des...dar...Tu ai fost vreodata in Mojo? Tare imi place clubul ala.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
Acestea sunt graficele (primele 4 imagni in 4 culori. Sa-mi spuneti daca doriti pana voi lucra cu ele.
Gata am fugit...ca mi-am facut norma pe azi. Deseara vreau sa mai scriu din cartea ai despre suzeta, somn si inca ceva strict la subiect citisem azi-noapte.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
chatonel spune:
Hai ca apar si io la drum de seara :) (parca asa era, dama de trefla pica la drum de seara, nu?
)
Bine va gasii, tufete! Si multi ani buni si frumosi ghioceilor nostri, cu Dragoana in frunte, nu? :)
Nu citii tot (ca de obicei), da vazui ca ayla s-a vopsit si-i sta bine, da mai frumoasa e bruneta :)
sa nu te superi!
Vazui ca Novus intreba de vesti noi, pai nu prea avem... totul e la fel: tot fara dinti, tot copil cuminte, tot la nanny, mami e tot in criza de timp (acu astept musafiri si au intirziere, de-asta prinsei un pic de timp).
Va mai citesc io cind si cind, macar pe la servici mai bag un oki, da nu pot tine pasul cu voi!
Acu va las, va pup, bineintes si va spun pe curind! (aparura musafirii).
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Multumesc! Eu as vrea sa vin mai des...dar...Tu ai fost vreodata in Mojo? Tare imi place clubul ala. |
Nu, nici nu am auzit de el
Mami lui
m_monique spune:
ayla sa-ti fie de bine. imi place cum iti sta.
zici ca sotul tau a intrat in criza varstei? poate scapa repede.
si al meu tot 37 de ani are. stau cu ochii pe el, dar sper sa nu-l apuce inca. sunt constienta ca exista o criza a varstei de 40 de ani, si sper sa am rabdarea sa o pot gestiona.
novus spune:
Anamariame, daca eram mai aproape faceam pe bona cu drag, ca in seara asta sunt consemnata la domiciliu din cauza de muci bebelusesti
!! si degeaba zici tu ca doar eu va vad fotomodele, chiar asa si e
!!
Chatonel, bine ca ai dat raportulchiar si asa pe fuga
!!
Ilinca, cum se mai simte Manole ?
InaPreda, iar te-ai dat la fund ?
Anca_Nicolae, ai rezolvat enigma autorului mail-ului ?
Mami lui
Floric spune:
Ayla, iti sta foarte bine. Schimbarea e bine venita oricand. Oricum tu esti minunata si arati super
Fetele s-a deschis Gala DC 2009. Deja nominalizate sunt Ayla, Dodo, Petrean...Lista poate continua.
Asa...acum...va explicam ieri ca a venit omu' roshu...si cum nu a mai venit de mult...eram cat pe ce sa ajung la spital. Am consumat 2 pachete de vata de aseara pana acum...tampoanele au fost "fumate" imediat. Numai dupa operatie am mai avut "inundatia" asta. LA voi cum a fost prima data???? Inainte nu eram eu vreuna d-aia de terminam intr-o zi dar nici asa ceva nu am avut. Nici acum nu sunt tocmai bine, dar pot spune multumitor. Pot folosi tampoane.
Parca, Gige...mai patise treaba asta urata, nu?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Ayla21 spune:
Floric, multumesc! Daca ai sangerare mare ia clorocalcin, am avut si eu intr-o luna sangerare mare si chiar dr mi-a dat. Mie mi-a venit la cateva saptamani de la nastere si alaptam la program fix, dar nu foarte mult. Sunt tampoane de la sense, ele sunt de fapt pt incontinenta, dar absorb mult lichid, le gasesti in real. Daca vrei iti caut pe net, poate gasesc poze pe net.
Monique, eu sper sa treaca numai cu atat, am citit ca la criza de la 40 de ani fac si gogomanii mai mari.
Sotul meu a fost mereu libertin, a facut numai ce a vrut el si pt ca a vrut el (nu te gandi la cine stie ce prostii, ci in general), dar in ultimul timp daca ii spun eu ceva ce sa faca, ma acuza ca-l sufoc si ca sunt prea posesiva si-l tratez ca pe un copil.
Chatonel ce simpatica esti.![]()
![]()
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
Floric, scuze, vorbesc prostii, se numesc www.farmaciadeacasa.ro/images/Seni_Lady_Super.gif" target="_blank">Seni Lady eu de astea am. (www.szpital.matopat.pl/pg/seni/content/Folder.2007-03-09.0740/Folder.2007-03-09.2134/Folder.2007-03-09.2408/Image.2009-04-29.4353" target="_blank">asa arata desfacut).
Am ramas cu Sense
mi-am luat o fusta frumoasa pt ziua Luanei, vroiam ceva in ton cu nuanta parului
dar mi-a placut enorm asta si era la reducere, este un gri, neutru as zice eu. Si sunt in dilema pana la ce culoare pot merge sa asortez bluza (exclus negru, alb sau tot gri)...pt ca as vrea o nuanta rosu-visiniu.
Sense...mie imi place stilul www.fashionsense.ro/" target="_blank">Sense si purtam de la ei haine cand eram gravida. Erau elegante si sexy pt o femeie gravida.
Light a candle for Alma