HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)
Raspunsuri - Pagina 6
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa felicitari anaaaa:) uite ,eu sunt prietena alexei(nasica) si am venit cu vesti despre fata noastra :) are contractii si am internat o :) ce fac??deskid un subiect nou aici pe forum ?? am primit sarcina sa va tin la curent:D:D:D:D sper sa ma ajutatzi si pe mine k nu prea ma deskurk pe acest forum :) 36+ Yannis AndreiPoze AMR Teoretic 4 sapt !!! Practic mai sunt 7 zile !!! ![]() ![]() ![]() Morcoveii au inceput sa se vada !!! |

HAI AL3CSA!!!!!!! MAI E PUTIN SI VINE BEBE!!!! CURAJ!!!

MULTUMIM DE VESTI NASICA DE AL3CSA! E OK SA SCRII AICI!
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Xela, balansoarul are trei pozitii, Asta cu vibratii nu merge decat pana la 9 kg dar apoi se transforma intr=un balansoar ca sa se dea singur. Nu-l gasesc acum pe net.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Andre_lina spune:
AM PRIMIT POZA CU BEBE TEODOR DE MAMI LUCIA 2000
http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/Desktop#
FRUMUSETE DE BAIAT!!!
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
analessya13 spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Apropo de lohii, poate vreo mamicuta sa intre sa ne zica cam cate zile sunt prezente lohiile? Ca mi-am luat 2 pachete de tampoane de la Mothercare si facea sotul misto de mine ca o sa le arunc, ca am luat prea multe. Deci, dupa cele 3 zile din spital, unde voi primi tampoane, acasa cate zile mai am nevoie de tampoane? Aproximativ, ca imi inchipui ca difera de la organism la organism. Lohiile dureaza 40 zile. Normal ca vor fi abundente cel putin in primele zile de dupa nastere. Eu am folosit la spital absorbante extralarge post partum, iar acasa foloseam absorbante normale care le foloseam si la ciclu menstrual. Acum tu nu iti cumpara nici prea multe. Vezi tu dupa daca mai ai newvoie, mai cumperi. 37+ ![]() |
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
cristies spune:
Bine ai revenit din spatele cortinei Elefantico! Chiar daca nu-ti mai vin ghetutele noi te primim si in papuci de casa!
Mai ai rabdare un picutz si o sa vezi ce fericita o sa fii cand o sa-ti tii printesa sanatoasa in brate!
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
catalutza81 spune:
Buna fetele!!!!!!!!
Stiu ca era posibil sa apar pe lista dezertorilor
, dar traiesc. Marti facem 37 sapt, bb nu da semne ca vrea sa iasa, ceea ce pt mine e ok ca incep sa am ganduri d'alea "si ce o sa facem ca nu o sa mai putem merge la real la 12 noaptea..." cred ca doar panica nu? E posibil ca azi noapte sa fi avut si cateva contractii dureroase, ca inca nu stiu cum sunt. De chioara de somn ce eram m-am intors pe partea cealalta si nu le-am bagat in seama ![]()
![]()
asa ca nu stiu dc mi se intarea si burta sau erau doar ligamentele....
Am fost la eco, ne-a aratat intr-un final fatzuca si avem si noi o poza (are nasu' carn ca ta-su
),are 2800 deci maricica
.
Dr la controlul pe masa a zis ca e totul ok, col intredeschis, da il am asa de la 32 sapt...asa ca nu ma mai stresez. Tare as vrea sa mai stea pana pe 2 febr, ca sa fac 38 sapt.

pt fetele care au nascut. Sa mai treceti pe la noi.
un brat de 

pt Plateea. FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu am mai citit de la cap 101, asa ca daca aveati intrebari specifice pls sa le scrieti din nou.
la toate fetele!
Catalutza
34+
Irina
cristies spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina AM PRIMIT POZA CU BEBE TEODOR DE MAMI LUCIA 2000 http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/Desktop# FRUMUSETE DE BAIAT!!! Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
Frumusel tare!!!! Si asa cuminte... Sa va traiasca Lucia si sa va bucurati de el!!!!
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
Ashera spune:
Foarte foarte frmos bebe TEODOR de mami LUCIA 

![]()
Sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos 
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick
cris_mario spune:
wow !!! e superb bb de Lucia!!!
andrelina de poza 
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
cris_mario spune:

CURAJ AL3CSA !!! MAI E PUTIN !!!

nasica de vesti 
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

!!!