HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

blue_rain multa bafta.

40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

SAGETUTZA, ce burtiera ai luat? eu am doar un body sexos cu tanga, dar e singurul care are elastic strans pe burta. era corset ptr chestii stramte, dar deocamdata merge. tre sa imi mai iau una. as fi vrut ca cea aratata de plateea, din spania, care are si pantalon

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Buna fetele!

Am ajuns si noi in sfarsit acasa. Suntem bine, papam si dormim. M-am gandit la voi, am mult de recuperat. Va pup dulce, dulce pe toate, va multumesc pentru incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

ana felicitari sa fiti sanatosi

danutza ai grija sa te refaci repede multa sanatate

40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Neata la fete, am vazut ca vorbiti de costuri de recoltare celule ste,
La Medlife se percepe o taxa de 300ron pentru asta, dar au inclus-o in pachetele lor.
alexuzzza, eu cred ca trebuie sa scrie pe undeva pe site-ul euroclonic, sau prin pliantele lor...ca la medlife scrie si pe pliante si pe site. nu cred ca au facut-o intentionat sa iti comunice cu o zi inainte...

Bafta la gravidutele ce stau sa nasca. Eu sper azi sa nu mi se intample nimic, pt ca al meu sot a plecat cu inca 2 vecini la ski, eu am ramas singurica si masina mea are o roata sparta, nu ca as putea conduce in caz ca mi se rupe apa....stau cuminte in pat si astept sa se intoarca acasa.

Noi am luat infacol si il voi folosi incontinuu, nu cred ca o sa suport sa vad cum se boceste fi-miu si eu sa nu fac nimic. Of...sper sa functioneze.

37+

Atat am citit pe net despre colici incat am ajuns la concluzia ca siropurile vor fi ultimile la care apelez. Nu e demonstrat ca vindeca colicile ci doar unul din simptome. Eu ma gandesc asa: daca are vestitele bule in stomac, n-ar trebui sa planga non-stop? Daca plange de la 3 la 4 in fiecare zi ce sa inteleg? Ca la trei fara cinci vin bulele si la 4 pleaca? Oricum, bafta sa n-aiba!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Felicitari Ana_g!!!! Bine ai venit pe lume bb!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!

Plateea ce bine ca a venit lapticul si bebe a inceput deja sa ia iin greutate! Ai sa vezi ce repede se fce el baiat mare. Copilsii mai mititeii iau foarte bine in greutate in primele luni.

Am citit din urma, nu chiar tot si vroiam sa-i raspund lui evyme legat de sani. Nici eu nu am sfarcurile egale si cu Maria ma chinui mult sa suga de la sanul la care am sfarcul foarte mic. La Toma nu am avut aceasta pb, nu a facut diferenta. Deci depinde de copil.
Acum pt a-mi pastra lactatia la sanul la care nu vroia sa suga m-am muls, mi-a dat o prietena pompa Avent electrica este fff buna, nu doare deloc. Am folosit-o si pe manual si mi-a placut f mult. La Toma am avut o pompa Chicco manuala care nu era buna de nimic, ma durea atat de tare de mi se blocu canalele. Pentru fetele care nu au pb cu sanii, asa cum zicea si cristies va puteti mulge la inceput cand este prea mult lapte, pana se regleaza cantitatea cu mana, nu e neaparat nevoie de pompa.
Dupa multe incercri si pozitii schimbate, nici la pozitiile de sex nu sunt asa de experta ca al cele de alaptat , a inceput d-ra mea sa suga si de la sanul pe care-l refuza. Se cam supara ea, nu-i place, se agitsa si plange de mama focului, dar cu perseverenta o sa reusim sa suga normal.

Am si eu o intrebre pt fetele cu cezariana. Eu inca mai am sangerari sunt inchise la culore si mai groase, schimb cam doua tampoane pe zi. Stiam ca scurgerile cestea vaginale tb sa se deschida la culoare si ulterior sa dispara. Aveti si voi, sau o fi legat de hemorgia pe care am vut-o in timpul cezarienei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

felicitari anaaaa:)
uite ,eu sunt prietena alexei(nasica) si am venit cu vesti despre fata noastra :)
are contractii si am internat o :)
ce fac??deskid un subiect nou aici pe forum ??
am primit sarcina sa va tin la curent:D:D:D:D
sper sa ma ajutatzi si pe mine k nu prea ma deskurk pe acest forum :)

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Apropo de lohii, poate vreo mamicuta sa intre sa ne zica cam cate zile sunt prezente lohiile?
Ca mi-am luat 2 pachete de tampoane de la Mothercare si facea sotul misto de mine ca o sa le arunc, ca am luat prea multe.
Deci, dupa cele 3 zile din spital, unde voi primi tampoane, acasa cate zile mai am nevoie de tampoane? Aproximativ, ca imi inchipui ca difera de la organism la organism.

37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Apropo de lohii, poate vreo mamicuta sa intre sa ne zica cam cate zile sunt prezente lohiile?
Ca mi-am luat 2 pachete de tampoane de la Mothercare si facea sotul misto de mine ca o sa le arunc, ca am luat prea multe.
Deci, dupa cele 3 zile din spital, unde voi primi tampoane, acasa cate zile mai am nevoie de tampoane? Aproximativ, ca imi inchipui ca difera de la organism la organism.

37+

Pana la 6 saptamani, dar consistente si culori diferite.

Mergi la inceput