HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)
Raspunsuri - Pagina 4
analessya13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 ANALESSYA s-ar putea ca prajitura sa nu-ti iasa din prima cu blatul de jos pufos ci mai crocant. Inseamna ca nu sunt suficiente mere sau nu sunt destul de zemoase.Eu asa am patit dar a doua oara mi-aiesit super. Mie imi place reteta asta ca se face f repede si nu trebuie sa faci niciun aluat. 38 si 6 zile Amaris-StefaniaAMR maxim o saptamana si ceva! poze |
Am mere zemoase. Voi pune un strat mai consistent ca sa nu imi iasa prea crocant. Mai am de gatit si ma apuc si de praji.
sPER SA am timp.
cris.dogarel spune:
buna dimi![]()
plateea, 

muuulti si bunatati cum numai tu stii sa ne faci. acu#355; o sa ia voie? Teo e dormicios? bravo ptr tzitzi productive
si ptr maraton. eu nu prea am putut asa de bine decat dupa 4-5 zile.
ana,
sa-ti traiasca, felicitari. trebuia sa scrii si ti cu litere mai mari pt astia ca mine de citesc speedy gonzalez si mai sar posturi
. dar uite ca am vazut
.
am mai citit din 5 in 5 prin capitolele trecute, dar nu mai tin minte nici ce am citit, nici cand si daca am mai postat si eu sa zic felicitari, macar.
asa ca pup aici toate proaspetele mamici, in bloc, le urez lapte din belshug, colici putini (deloc) si somn profund, cand s-o putea (mamicile stiu de ce
)
am mai observat ca a fost o dicutie luuunga privind dieta in alaptare. io am zis ce pap eu, din doua motive: unul e legat de colici, ca la ana am avut depresie din cauza lor, nu mai stiam ce sa fac, asa ca merg pe principiul "bifarii" tuturor posibileleor cauze. altul este eterna mea problema cu kilele. nu tin regim de slabit, dar nici nu mai vreau sa ma "rasfat" cu dulciuri, kfc-uri, si tot ce as manca eu (adica ce au zis evyme si alexutzza si restul fetelor fan carrtofi cu friptane
). asta e, nu o sa mor de foame, ca pap ptr mine si bebe ce trebuie, dar o sa imi fie greu, ca de fiecare data.
apropos de "eforturi": a inceput cineva din "nascute" gimnastica/exercitii? eu am mai luat de pe you tube si un filmuletz ce-l aveam eu ptr post nastere si fac chestii usoare, mai mult strectching, ca ma doare spatele
. nu stiu cand o sa pot incepe ca lumea, dar ma simt ok sa le fac p-astea deocamdata.
noi suntem inca pe program "invers": ziua dormim binisor, chiar 4 ore la pranz (12-16), dar noaptea... cam ne trezim la 2 ore. eh, ne prindem noi si cu programul de lucru candva![]()
de luni incepe tati serviciul si suntem on our own
. sa ne tineti pumnii.

Cris, mami de
Ema, my Lucky 13, si
Ana(2003)
poze
povestea noastra
gratiana77 spune:
PLATEEA ma bucur ca esti ok si bb mananca bine!
Am schimbat si noi semnatura. De azi suntem in saptamana 39. Sper sa apara si buburuzuca!
39 saptamani
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana!
poze
analessya13 spune:
Of fetele, va scriam ca am visat aiurea. Sotul s-a dus dimineata la masina si avea geamul spart si au furat dvd-ul la care se uita baietelul.
Si uite ca visasem carabinieri (politisti) si sotul meu s-a dus sa denunte furtul. Sper sa fie coincidenta ca mie nu imi plac chestiile astea.
analessya13 spune:
| citat din mesajul lui evyme Neatza burtici si mamici! N-am mai intrat aseara, ca am facut o baie d-aia meseriasa in cada, si dupa m-a luat somnul instantaneu Am dormit pana ne-au dat desteptarea niste ciocane si bormasini (se lucreaza de vreo 3 zile la apartamentul de sub noi si avem program muzical in fiecare zi![]() ![]() ).Ma pun pe recuperat (ca am o gramada) si revin. 36+ David Alexandru... inca negociempoze gravi trusou bebe revelion de gravi AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!! |
Noi am avut o perioada de mai bine de 3 luni in care vecina de sus (ucrainianca) avea program de sport dimineata, dar dim f devreme in jur de 6. SI fugea pe banda rulanta pana la 8. Si nu mai puteam ca se auzea asa de bine la noi pt ca imi misca vitrina si geamurile de la usi. Imi vibrau mai ceva ca la un cutremur. Eu m-m dus de 2 ori si i-am zis cu frumosul, am invitat-o sa vina jos si sa fuga altcineva in locul ei, dar nimic. Am continuat cu trezitul asta dis de dimineata involuntar. S- a dus sotul si nu va zic ca a iesit in chiloti si sutien, exact asa cum isi facea orele sale de gimnastica.
In fine, asta al meu nu mai putea de ras si n-a facut nici o branza ca na barbatii astia
. Am mai insistat eu si cu patronii de casa si s-a mai linistit, in sensul ca face la ore mai decente. Acum o sa le facem si noi fiesta atunci cand va veni piticul.
cris_mario spune:
am citit,dar am o memorie foarte proasta

m-am bucurat enorm sa le citesc pe mamicile care nu ne-au mai vizitat de ceve vreme roco
,larisel 
lorex...hmm...bine,esti invoita 
balansoar o sa primesc unul de la o verisoara din partea sotului (de la Timisoara) ![]()
am mai vazut ca s-au 'amanat'-'repreogramat' unele nasteri ![]()
alexutzzza felicitari ptr cos/landou ... si nu mai fii supi de "conditii" 
am mai citit o postare foarte frumi a lui andre_lina 
aaa..mi-a luat soacramea ulei de migdale si de diseara ma dau
;trebuie sa ajunga si baiatul cel mare la noi ![]()
aseara am ajuns pe la 23;00 ... eram foarte obosita...dar mi-a prins bine iesirea,ptr ca am stat numai in casa in ultima perioada ![]()
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui ana_g luni seara pe la ora 9 o rugam pe alexuzza sa nu scoata majoretele ca nu-s inca pregatita (in conditiile DPN-ului care ar fi fost miercuri). de atunci s-au intamplat urmatoarele: -la ora 12 45 noaptea, contractii f dureroase, brusc, la 5 minute (pe ceas!). la ora 2 eram la spital, iar la 2 50 se nastea puiul meu (imi vine sa plang...prima oara de cand am nascut...). nasterea in sine nu a fost grea, desi primul copil, dar am fost cusuta timp de juma de ora dup-aia. dar astea au trecut...conteaza ca am adus pe lume o minune, e perfect!!..of...nici nu stiu ce sa mai spun...voi reveni la un moment dat cu detalii...acum sunt.. ...Stefan, 3.200, nota 9, 19.01.2010, ora 2:50, maternitatea polizu. dr. Branescu (sa-i dea Dumnezeu sanatate). intrebare tehnica: pentru un sfarc (cu tot cu aoreola) intarit din care totusi curge lapte, dar pe care bebe nu il poate prinde, ce sa fac?! 39+ cu Stefan |
ana, mulge-l cu pompa sau manual, cat suporti. dupa ce se mai goleste un pic, pune-l pe bebe. eu asa am facut, ca erau amandoi angorjati
. si maseaza-l sub dus cald, fierbinte/cat suporti, curge apoi mai usor. trece in 2 zile, daca bb papa tare
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13, si
Ana(2003)poze
povestea noastra
analessya13 spune:
Mi-am pus semnatura. Oare se vede?
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
blue_rain spune:
Plateea ne bucuram sa auzim ca sunteti bine. Ei, conditiile din spital din pacate... o sa mai dureze pana ce se vor schimba.
Evyme, bebe o sa vina cand o sa vrea, mi-a spus soacra-mea ca si tat'su a iesit doar dupa ce i-a promis ciocolata si portocale ![]()
Cat priveste semnatura, se modifica si ala nu?![]()
tzontzo manager
40+
still waiting... my life will never be the same, neither my ass..
poze
poze Tzontzo
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui cristies Elefantica, tu esti tot in spatele cortinei sau nu mai vrei sa auzi de noi? ![]() Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
....in spatele cortinei ....In primul rand sunt datoare cu muuuuuuulte floricele pentru proaspetele mamici

...sa va traiasca puiutii si sa va umple fiecare clipa cu bucurie !!!!Apoi ce sa spun ... sunt absolut umflata ... nu pot sa mai ies din casa ca nu mai am cu ce sa ma incalt ....iar gerurile de acum nu imi permit sa ma mai incalt cu ultima pereche de adidasi care ma mai cuprinde .... numai am stare sa stau intr-un loc ...asta despre mine ...ca bebita vad ca sta foarte bine si comod in burtica si nu are de gand sa iasa ...se pare ca o sa ajungem la DPN fara probleme ...desi pe mine nu m-ar deranja foarte tare sa se intample minunea acum ...numai am rabdare ....
Asa ca eu va trimit din spatele cortinei numai pupici dulci

!!!!Elena,
37+
Maria IsabelaBurtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic

36+
de gargaritz Alexis.