Bobocei de sept-oct 2008 (249)
Raspunsuri - Pagina 20
nikolici spune:
Legat de olitza:
Sa va spun cum a fost la noi, i-am cumparat 2, una tip scaunel si a doua cea tip calutz cu manere, cand le-am adus acasa, atractia a fost la cea calutz, asa ca scaunelul l-am dus la socrii.Nu a vrut sa stea pe mai deloc pana acum o sapt, olitza fiind piesa de decor in camera in care dormim, asadar dc am vz ca se duce la ea de buna voie, sarea din pat dimineatza , asa bezmetica si se punea pe ea, am inceput antrenamentul si chiar functioneaza...dar numai dimi vrea sa fc, oricum o iau ca pe o realizare., dar nici nu ma strufoc dc face si pe langa.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
Dya, aflai acum: daca ai burlan sa scoata in exterior ce trage, cica poti scoate filtrul...
deci ar merge orice hota...
_giulianna_, intr-adevar, fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare!
uite, poate ca am mai spus: fetita unor prieteni nu prea a vb pana pe la 2-3 ani si apoi....si nu-ti spun ce da din ea, ce vocabular are, ce imaginatie!
la fel si baietelul, are 3 ani aproape si inca nu zice mare lucru...la 2 ani nu zicea decat fff putine cuvinte. ei nu-si fac griji ca au mai avut o experienta!!
cu scaunul si noi la fel, atat ca Razvan nu e f catzarator, din ce am observat. dar dupa ce mananca ii spunem "pa" si-l duc de acolo, ca devine periculos. acum, eu il mai uit, dar el il ia de-un brat si-l duce dupa scara
iti dai seama ca vreau si poze!!!
sortator i-am luat pana la urma o sfera din aia cu multe piese si e super incantat!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nikolici spune:
giuli wow...ce onoare, am crezut ca ne-ati uitat!
Nu uita ca Iedutzu a fost si el cap de afis la mergareti aici pe forum, imi aduc aminte cum se dadea jos din pat singurel si K nici nu statea in fund...deci clar fiecare are ritmul lui de dezvolatare...noi suntem cam stresate putin de asta, ca ei merg inainte justtttttttt fine!
irina dar poate Deea zice :"brutarule fa-mi un chec" si nu intelegi tu
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
musettepink spune:
Multumesc mult de sustinere fetelor,m-am mai linistit,m-a scuturat sotul si am revenit la ganduri mai bune.
Sa va spun si ce am,in primul rand ma chinuie rau un Mr H apoi azi am descoperit o umflatura in zona inghinala,eu m-am gandit ca e un ganglion si de aici ganduri negre nici nu stiu daca e ganglion sau ce este dar eu deja eram pe moarte,paranoia in floare,acum il astept pe sot sa ma consulte si sa vedem cum facem sa ajung la un dr,asta daca ma dumiresc la ce fel de dr sa merg....
Si colac peste pupaza am facut niste analize de secretie si culturi de col la Puls si mi-a iesit ca am E coli,binenteles ca mi-au dat antibiotic...acum eu cum alaptez nu m-am grabit sa-l iau pana nu refac in alta parte analizele,mi se pare mie ca la Puls orice analiza faci iese E colidar poate sunt eu Toma necredinciosul.Acum sa vad cand ajung si unde sa le rept,chiar unde sa le repet la ce clinica?
Lumi vb de analize mi-am amintit,si noua pediatra ne-a zis ca pt fier musai trebuie sange din vena nu se poate din degetelpup
Va pup pe toate
de Luca
_giulianna_ spune:
Asta-i trusa meseriasa
In stanga are un tub pe care se baga o bila, in dreapta o chestie de care tragi, lumineaza si canta. Cuiele sunt cele mov, suruburile sunt in fata lor. Formele sunt mari si clare, Edi a invatat sa le potriveasca.
In fata, daca potrivesti chestia aia in dreptul unei cifre, canta o melodie (melodiile sunt diferite, cate una pentru fiecare cifra).
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Nocom spune:
giulianna bine ai revenit!!!! Mai, pai tu esti vrednica cu pozele cu trusa de scule, dra cu Edutu?!?!?!? hai, baga repede sa vedem daca i-au mai crescut ceva dintzoci, daca i s-a schimbat profilul..... Ca ne un doooor!!!! Vrei s afuga Dariutza de acasa pe frigul asta, numa sa-l vada?!?!?!
Si BTW, ffff faina trusa de scule!!!
Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
alexa si mami spune:
brrr ce ger, frate ne ingheta si respiratia cind am fost sa o luam pe Alexa de la gradi.
Clau, am fost in auchan acu' vreo 2 sapt parca, nici nu mai stiu...si il aveau pe cel cu sortator la 100 ron(99.99) nu mai am drum prea curand, dar daca nu il iei pana data viitoare cind merg, ma uit si daca vrei il si iau pt tine.
Pio la Lizuca dalmatian. eu stiam ca nu mai sunt contagioase abia dupa ce capata toate crusta. daca nu vrea papa nu-i bai, recupereaza dupa, dar hidrateaz-o intens.
Dia, eu am cuptor, plita, hota de la beko, chiuveta franke. sunt f multumita. hota chiar daca e incastrabila e f puternica, are vreo 400 si ceva de m cubi pe ora. filtre are 2 lavabile. pt urare.
Andy_g ma bucur ca Andreiut e bine
Irina si multu pt urare. cum sa ma supar eu pe tine!!! sper din tot sufletul ca esti ok, fruntea sus, sunt sigura ca nu e nik grav. bafta multa la dr!
Lumi f haiosi pretiosii. dar sa stii ca pe la noi este "sania model", am vazut improvizatia asta la f multi copii, dar cu scaunele d'alea de 7 lei. cred ca ati facut muschi plimbandu-i. multu pt urare
io nu-s ingrijorata cu vorbirea, nici Cipri nu spune cuvinte cu inteles, doar f f multe cuvinte bisilabice, el stie ce:)))
luminita2008 spune:
piolica, nikolici, giuli, ange
giuli, mi-era dor de tine!
nu te ingrijora, nici hunii mei nu spun mare lucru.... exceptand mama, tata si apa (iar asta nu e cu directie), mai spune Robi 'menia menia' si 'bdia bdia', in special cand vrea ceva de mancare. asta e un fel de 'da-mi!'.
sau daca e cazul, macar sa ne ingrijoram impreuna.
f faina trusa!
irina, cum spuneam mai sus, si noi tot pe acolo suntem....
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom giulianna bine ai revenit!!!! Mai, pai tu esti vrednica cu pozele cu trusa de scule, dra cu Edutu?!?!?!? hai, baga repede sa vedem daca i-au mai crescut ceva dintzoci, daca i s-a schimbat profilul..... Ca ne un doooor!!!! Vrei s afuga Dariutza de acasa pe frigul asta, numa sa-l vada?!?!?! Si BTW, ffff faina trusa de scule!!! Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Poze
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 piolica, nikolici, giuli, ange giuli, mi-era dor de tine! nu te ingrijora, nici hunii mei nu spun mare lucru.... exceptand mama, tata si apa (iar asta nu e cu directie), mai spune Robi 'menia menia' si 'bdia bdia', in special cand vrea ceva de mancare. asta e un fel de 'da-mi!'. sau daca e cazul, macar sa ne ingrijoram impreuna. f faina trusa! irina, cum spuneam mai sus, si noi tot pe acolo suntem.... Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 "Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!" |
M-am mai linistit! Credeam ca suntem 'mutulicii' (:D Dyanira) odiseei.