Bobocei de sept-oct 2008 (249)
Raspunsuri - Pagina 21
claudinna spune:
Alina, merci de informatie si de oferta!! va trece cumnatul meu prin Pitesti week-end-ul asta si-i zic lui sa-mi ia. voiam sa stiu, ca sa-i explic exact, ca nu se pricepe la jucarii
abia astept!!!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
musettepink spune:
Claudinna am uitat scuze,deci avionul e exact ca cel al lui Piolica difera doar culoarea si faptul ca in loc de tigru acolo in fata e winnie, in rest e identic.Nu am poza acum,daca vrei o sa-i fac.A costat 140 ron.pup.
de Luca
claudinna spune:
musette, nu-i nimic!! merci frumos!! nu-i nevoie de poze, ca am vazut la piolica
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
Multumim frumos giuli! ce pletos e ginerica!!!! Imi place mult cum ii sta cu parul mai lung!! Ce nazdravanii mai face pustiul? Dar maica-sa?? Se vede ca si lui ii place la zapada, poate facem o intalnire cu indragostitii pentru o bataie cu bugari
Va pupam cu drag!
lumi am vazut ca este promotie la Iteddy pe dinoland. Daca te intereseaza....
Chiar, daca mai comanda cineva ceva de pe dinoland, ar fi super sa ne combinam caci au taxa de transport fixa 21 lei, indiferent ce iei. Eu as vrea sa iau ceva mai ieftin decat transportul si nu ma incanta sa dau mai multi bani pe transport decat pe jucarie.... Macar asa il impartim...
LE: au si niste triciclete faine, de fetite
Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
Nocom spune:
Voi ati vazut anuntul acesta de la mica publicitate???
cautam urgent nasi de cununie! tineri, dar cu experienta de viata, situatie materiala buna, posibil relatie de durata; cuninia pe 17 aprilie 2010!
0728104190
Multumim,
Razvan&Monica.
Doamne, unde am ajuns?!?! relatia de durata - poate, DAR NEAPARATA SITUATIE MATERIALA BUNA!!! Am ramas masca!!
Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
tzitziri spune:
Sa vad ce imi mai aduc aminte...
cu analizele de bebei.Eu nu stiu cum e musai dar SIGUR David a facut din degetel la 6 luni hemograma sau cum se numeste si SIGUR a avut si analiza de Fier.Adica asta era si ideea sa vedem daca e anemic sau nu.Poate odata cu cresterea in varsta nu mai merge din degetel..dar eu as suna inainte sa intreb.
giulianna, nu zic de ce zice David.Dar iti dau exemplul unui coleg de serviciu care are doi copii de varste foarte apropiate.Ea e cea mare si e foarte agera si el are vreo 2 ani si ceva si nu zice aproape nimic.L-a tinut intr-o zi ca nu ii da apa pana nu spune (ca el doar arata)..si au stat asa cele doua personalitati contra, dar copilul tot nu a zis!
Dar are niste strafulgerari.Nu zice nimic toata ziua de ex..dupa amiaza incepe surioara lui sa numere:unu, doi, trei..si il auzi pe el:patru!Deci stie foarte bine ce spune, e foarte atent si prinde.Dar vorbeste doar cand are chef....
Al meu zice ca a vorbit pe la 3-4 ani, ca toata lumea il lua de retardat...asa ca nu ai de ce sa iti faci griji
Lumi, recunosc ca imi parea tare cunoscut spatarul de la saniute dar nu m-am prins in veci ca e vorba de scaune.Super tare!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso