Bobocei de sept-oct 2008 (249)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Si eu pe aici, faceam papa puiului. Am incercat ieri cu un sufle si nu a vrut. S-a cutremurat tot cand a simtit gustul Apoi a ras un borcanel cu orezul cel de toate zilele Seara a mancat pizza cu noi si prajituri si cornulete proaspete de la cofetarie
Asa ca azi ii fac meniul lunii.

Claudina ma bucur ca e mai bine la putzi

kllemi moaaaam ce ora de trezire Coool !!!! Sanatate multa, sa scapati de mucisori

piolica dap, e tare frig .. brrrr...si sa vezi ce turturi imensi sunt sub streasini , de ti-e si frica sa mergi pe langa case

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! am avut si noi week-endul asta cateva nopti mai linistite cu doar 2 treziri pe noapte dupa vreo saptamana in care ne trezeam de cel putin 10 ori....asa ca in weekend ne-am odihnit si wowwwww cat de bineeeee esteeeee
...in alta ordine de idei...am fost cu Andrei inca o data la doctor pentru spasmul hohotului de plans ca a facut de cateva ori si la cresa si s-au speriat educatoarele asa ca m-am dus sa imi dea hartie ca nu au de ce sa isi faca griji....ca sa nu mai lungesc povestea e totul ok cu Andreias, doctorita chiar a fost impresionata de cate cuvinte bisilabice spune si a ne-a dat un tratament cu vitamine pentru temperarea nervilor dar a zis sa nu ne ingrijoram ca este fffff bine copilul si nu este afectat nici un organ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babytza, care e meniul lunii????

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

andy_galro, ma bucur ca e bine Andrei!!

noi avem azi ciorba de legume cu carne de vita. am acrit-o cu zeama de varza
si mancare de linte cu smantana

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am citit putin din urma si urez si eu cu putina intarzaiere
LA MULTI ANI ALINA!!!SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE FERICIRESI DORINTE IMPLINITE!!!

Si pt azi
LA MULTI ANI BITZA!!!SA FII SANATOASA FERICITA SI TOT CE ITI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

piolica ma bucur ca este mai bine Lizuca
ange
claudinna
babytza, ada, nikolici, dya, oana, klemmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata
intru repede sa urez la multi ani cu intarziere Alinei(sper sa ma ierte),te pup mult si multa santate

Bitza

Claudinna mie mi-au laut ai mei avionul Winnie din Metro,insa nu are sortator dar oricum Luca il iubeste,se joaca numai cu el.La Auchan nu am ajuns asa ca nu stiu daca il au sau nu.Pup

Pio ma bucur ca Elsa e mai bine.

Andy galro ce bine ca Andrei e ok.bravo.pup

Fug ca nu ma simt prea bine si sunt un pic ingrijorata,sper sa ma linistesc.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!!!
Fac cinste ,ciocolata,cappuccino,
Multumesc din suflet tuturor pentru urari Elly, Claudinna,Babytza,Alina,Ada,Angelynna,Andy.p,Nocom,Piolica,Kllemi,Andy.g,Tzitziri,Dyanira
Programasem la restaurant,dar gerul asta naprasnic mi-a stricat planurile asa ca ieri am toata ziua si sarbatorim discret in familie.
tuturor si o zi calduroasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Irina din ce cauza nu te simti bine???M-ai ingrijorat...
Andy ma bucur ca Andreiasu e bine!!!
Piolica ce bine ca Lizucu e mai bine!!!!Si da la noi e tare frig au fost cica azi noapte pana la -34 de grade ce e drept la noi la Timi e cel mai bine nu au fost mai putin de -10 dar tot frig.Acum sunt -5 si ca sa te consolam si noi stam in casa ca e ger.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

noi am petrecut in sfarsit un we in familie, cap coada, nimeni n-a mai fost plecat cu treburi, am dedicat tot timpul hunilor si tare bine a fost!
am fost la sanius, caci avem sanie! o sa pun poze si daca vi se pare ceva ciudat la ea... well, sunt curioasa ce!

baby_boy,, sper sa iasa caninii mai repede si sa te mai odihnesti si tu.
f bine papa Radu! wow!
panadolul contine paracetamol, dar nu e singurul. eferalgan e din aceeasi gama.

sabinel, multa sanatate, si Amaliei si voua!

joy, Sofia e superba!

anamona, si mie mi-a zis pediatra ca nu e nicio legatura intre lipsa de Ca sau Fe si somnul agitat. ori paraziti, ori dintisori, ori... ori.

nikolici, hunii sunt prieteni cu olita, dar asta nu inseamna ca fac mereu la olita. stau pe ea cand ii pun, fara nazuri, se bucura de fiecare data. ii pun de 2-3 ori pe zi, incerc sa ii pun atunci cand dau semne ca vor sa faca kk. uneori fac, alteori nu. eu ma bucur ca macar s-au imprietenit cu ea.

anamona, ange, felicitari pentru progresele puilor!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput