Bobocei de sept-oct 2008 (249)
Raspunsuri - Pagina 16
nikolici spune:
si eu sunt pe aici....la sanius da, eu sunt bobul Karinei , iar ea sta pe burta si dormiteaza...sunt prinsa, iar zapada ne este patul.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
la sanius mai pe la 1-2, ca acu e ger, brrrrrrrrrrrrrr
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nikolici spune:
Aaaaa si pacientul catelusul Aiurel, s-a vindecat, inca este pe regim intens de pupaceli....dar ne revenim noi incet incet, 3 doctori l-au operat aseara...eu i-am facut si CPR ul, paleti electrici etc
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
baby_boy spune:
Si noi pe aici..inca n-am inghetat
Am avut noapte alba..cu tot cu nurofen..dupa 2 ore fataiala..si la greu..toata noaptea
Ma rog sa iasa mai repede cei 2 canini si toata maseaua ca sunt zombie
Traiasca cafeaua..chiar daca e decofenizata
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami Pio, cum mai e Lizuca? S-a terminat eruptia? Nushule sa va fie de bine iesirea! Am iesit si noi azi dar in formula completa 2+2 |
Cred ca s-a terminat eruptia, dar cu nenorocita asta de varicela nu stii niciodata... Oricum, Lizuca e bine acum, se joaca, maninca putin mai bine, prin asta inteleg citeva lingurite de iaurt si o feliuta de mar, mandarina pe linga lapte.
Ieri si alaltaieri a facut si caca moale, asa ca a fost mai greu, dar smecta sa traiasca!!!!
Nasol cu statul in casa, dar asta e, ne-am obisnuit:)
pupicei!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
dyanira spune:
Neata!!!
Si eu sunt prin zona..n-am inghetat nici noi inca
Eu caut de zor pe net chiuveta si hota ca maine imi vine mobila la bucatarie si trebe sa schimb si astea.Imi dati ceva sfaturi pe mine ma atrage chiuveta aia de inox antiurme cica cum e e ok si hota de care aveti??/Ca tot caut de vreo ora si nu ma hotarasc off offf eu asa sunt tare greu ma mai decid.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
piolica spune:
LA MULTI ANI BITZA!!!! Sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi. Pupici
Alina, acum am citit si eu cit de dragutza a fost Alexa. super fetita!
E asa de frig in Romania??? Am vorbit ieri cu ai mei si maica-mea imi spunea ca e jale... ger la greu.
Aici a fost f frumos, insa acum ploua, asa ca sint fericita, daca tot stam in casa, macar sa fie urit. hihihi!!!! ce rea sint!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
kllemi spune:
neatzaaa.., bine, dimineatza a fost cand ne-am trezit pe la 09:45 va da-ti seama incepem sa ne schimbam si noi programul....dar tot cu muci ...eu cred, ca nu mai scapam de astia in veci
LA MULTI AAAAAAAAAAAANNI!!!, BITZAAAAAAAAAAA SA FI SANATOASA, SI LA PUNGA GROASA
Subiectul olitza.....am avut, intr-un timp un obicei sa ne mai asezam pe ea, chiar daca eram imbracati , dar acum am si uitat cum arata, nu,ca nu ar fi in ochii nostri toata ziua, cateodata o mai folosim pe post de obict de joaca, dar, doar atat ....am zis sa mai treaca gerul asta si mai incercam dupa......ca este foarte frig pe la noi prin casa si parca nu imi vine sa o dezbrac......si-asa cand ii schimb pampers-ul i se face pielea de gaina
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
andy_galro spune:
La multi ani Bitza !!!
Sa ai o zi frumoasa si o viata minunata alaturi de familia ta!!!
tzitziri spune:
Bitza!Multa sanatate si fericire iti doresc!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso