Orange Romania? ah, Romania...
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
kay spune:
Andacons, exista o PLANGERE, o sesizare cu nr de inregistrare, la care astept raspuns. N-am stat degeaba... Plus ca o am pe S cu virus/bacterie/pneumonie.... Acum e cam a douA problema pt mine orange. Si ZAU ca nu inteleg de ce te agiti TU asa...
Scuze de caps.
Multumesc pt PM, si scuze Ca nu am raspuns aseara, am adormit odata cu fiica-mea.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Si ZAU ca nu inteleg de ce te agiti TU asa... |
Sanatate lui S!
E un raSPUNS in maniera-tzi caracteristica,dar ai dreptate,nu e treaba mea!
Succes oricum!
![](japonez.gif)
Dana
kay spune:
Andacons, iti multumesc.
la asa mesaj ( ca al tau, in care zau ca nu intelegi ce-am asteptat pana acum), asa raspuns !
moniboni spune:
citat din mesajul lui kay Oricum in seara asta nu pot face nimic. Maine dimineata dau tel la OPC sa vad ce ma sfatuiesc ei, apoi merg la Orange sa vb cu cineva. Stie cineva unde e esediul central Orange? Unde as avea sanse sa dau de unanager, ceva? O sa ca tin la curent ! |
sediul central este la Victoriei, cladirea Europa
BitaB spune:
Kay, daca vrei sa vb cu cineva trebuie sa te duci acolo unde este locatia Call Center-ului lor. In sediul central probabil ca lucreaza cei de la HR, financiar,Mmrketing etc si nu vei avea cu cine sa vb despre problema ta. Din cate stiu eu sediul Call Center-ului este in Pipera, in Iride Business Park.
Daca ai facut rclamatie si ai numar de inregistrare sunt obligati sa iti raspunda in 30 zile...dar cred ca in cazul, avand in vedere traficul inregistrat, nu iti recomand sa astepti atat. Si poate ar treb sa-ti restrictionezi celelalte servicii pe care le ai disponibile in cazul abonamentului si sa lasi activa doar optiunea de voce ca sa poti apela.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aniela23/aniela23.jpg)
aniela23 spune:
citat din mesajul lui kay De la 19.00 la 5.00 au mai aparut 30 euro la factura. Inutil sq va zic ce i-au auzit urechile lui Marian, consultant orang. Lui merg la Concept Store, o las pe S la ta-su la job si atunci sa vada ei... Deci eu peste noapte am consumat 30 euro, da? Sleep talking... |
wow, incredibil. Of, ia sa-mi salvez eu mesajul asta undeva si sa-l citesc cand ma mai apuca dorul de Romania
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aniela23/aniela23.jpg)
aniela23 spune:
Chiar sunt curioasa cum o sa se solutioneze situatia. Cu privire la diferenta intre rezilierea si anularea unui contract din cate stiu eu in caz de anulare nu mai exista nici un contract intre cele 2 parti iar rezilierea pune partile contractoare in situatia in care se aflau inainte sa se comita ''greseala''. Deci partile contractoare trebuie sa continue contractul dar nu ti s-ar mai cere sa platesti euroii aia pe care nu i-ai consumat.E posibil sa poti obtine si ''damages'' pt toti banii cheltuiti ca sa ii contactezi pe orange si pe tot timpul pierdut incercand sa solutionezi situatia.Bine-nteles, vorbim de anulare/reziliere doar daca se ajunge la curte, adica daca nu puteti rezolva intre voi problema.
Dar eu cred ca e vorba de o frauda, probabil nici Orange nu stie ce se intampla, poate cineva a accesat reteaua si tot ceea ce consuma se inregistreaza la factura ta (cum spunea cineva, ca si cum ti-ar fi copiat sim-ul). Ai facut bine ca ai facut plangere, nu mai lua nici o masura ci asteapta sa rezolve ei problema pt ca tu ti-ai indeplinit datoria. Nu plati nici o factura pana nu se rezolva plangerea.
eu_logoped spune:
acelasi lucru l-am patit si eu, dar la vodafone, mi-am schimbat abonamentul pentru unul cu tarife mai mici, deh! econmie, dar cu minute incluse, nationale si in retea...
desi mesajul de verificare imi confirma ca mai inca minute gratuite, totusi, am si de plata cativa euro acolo, dar nu inteleg de unde i-am consumat, ca eu nu dau sms-uri??
am sunat la ei si am cerut factura detaliata, pentru care m-au anuntat c aimi opresc o taxa, nu am primit-o desi trebuia sa vina de vreo luna, si nici macar nu stiu daca mi-au luat totusi banii...
totus, am observat dupa apel ca mi-a scazut considerabil suma de plata, dintr-o data nu mai consumam 4 e (pe nimic, vorbind din minutele mele gratuite platite deja prin abonament)ci 1 e...
recunosc, nu am mai facut nimic in aceasta directie, dar topicul m-a inspirat si ma reapuc de cercetari...
ma gandesc ca daca ar fura fie si numai 10 centi/luna de la fiecare abonat in parte....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
citat din mesajul lui eu_logoped am sunat la ei si am cerut factura detaliata, pentru care m-au anuntat c aimi opresc o taxa, nu am primit-o desi trebuia sa vina de vreo luna, si nici macar nu stiu daca mi-au luat totusi banii... |
Fa-ti cont (daca nu ai deja) pe My Vodafone si gasesti acolo factura detaliata, in fiecare luna; e moca...
![](icon_smile_big.gif)
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
![](foto.gif)
![](foto.gif)