Orange Romania? ah, Romania...

Orange Romania? ah, Romania... | Autor: kay

Link direct la acest mesaj

Seara buna dragele/dragii mele/mei,

Am si eu, ca orice consumator, o nemultumire... Acum 1 luna mi-am facut abonament Pantera80, dat fiind ca vb fff mult la telefon (neovia, deh)... si facandu-mi acest abonament minune -

-apeluri nelimitate în rețea
-mesaje scrise nelimitate în rețea
-800 de minute naționale
-acces nelimitat în Orange World
-100 mesaje multimedia naționale
-internet pe mobil nelimitat
-prețuri speciale la telefoanele din ofertă

la care am adaugat sms nationale 200.

astazi verificandu-mi factura, stupoare : 7,74 euro cost suplimentar ! deci minute in alte retele mai am 350, sms vreo 50, MMS 43 ( cu toate ca am trimis 3 toata luna, si mi-au scazut 57)... deci de unde??? de la transfer de DATE !!! CARE E GRATIS NELIMITAT !!! da pe mine ma costa nene...

luna trecuta, cu o zi inainte de treminarea abonamentului aveam cost suplimentar 0,15 euro. seara. m-am culcat si a doua zi aveam cost suplimentar pe factura 139 ron. banuiesc ca nu s-a devalorizat in halul asta leul in noaptea aia... pe care nu ii platesc nici sa ma arate cu dejtu in piata universitatii... iar factura detaliata ceruta intarzie sa apara. de 14 zile.

a mai observat cineva nereguli atat de grosolane la facturile orange??? nu vreau sa initiez nici un razboi, nu instig la portare , dar m-am enervat ATAT de tare ca nici nu pot sa va descriu...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Deci factura detaliata ceruta de 2 ori pt luna anterioara nu a fost emisa, costul suplimentar de luna asta nu e justificabil-reprezentant orange, costul suplimentar de luna trecuta nu il pot explica nici ei, iar eu astept sa se faca lumina si sa fac plangere la ANPC. Astia chiar au impresia ca isi bat joc de noi? Iar maine fac plangere si la orange... Or avea un departament de sesizari/plangeri etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Poti sa suni sa ceri la telefon detalii pentru factura, nu mai stiu numarul, vezi pe site-ul lor. Pina sa faci reclamatie si sa alergi sa o depui, vezi ce se poate rezolva la telefon.

Mergi la inceput

am sunat, am cerut, de 2 ori chiar... mi s-a confirmat ca mi s-a trimis factura, iar dupa 14 zile surpriza, nu a fost trimisa... acum iar mi s-a confirmat ca mi s-a trimis, dar eu ce garantie am ca e adevarat? asa ca maine sau luni, cande o fi deschis, fac plangere scrisa si cu numar de ordine si inregistrare, la care astept raspuns in scris. in acelasi timp fac plangere la ANPC.

gata, m-am linistit. ramane sa imi fac dreptate singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am sa caut eu sa-ti explic, prin analogie cu abonamentul unei prietene.
Ei i s-a tras tot de la transfer de date; pentru ca nu stia exact sa-mi explice, nici eu nu o sa fiu prea exact, dar se pare ca avea setata o functie care permitea trafic de date prin terminalul sau, de la si catre destinatii necunoscute; la ea factura a fost in jur de 1500 lei si, fiind prima de la inceputul abonamentului (schimbase planul tarifar), s-a crizat instant si, cu ceva ajutor, si-a rezolvat problema.
Ma gandesc ca poate te ajuta informatia...prietena mea, pana sa se miste, a venit si adoua factura...mai grasuta.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

In reteau telefoanelor mobile, Orange are tarifele cele mai mari.
Eu, pt 60 de minute in retea, plateam 50 lei.
Mi-am facut abonament la Cosmote unde am gratuitate in reteaua lor si preturile la jumatate fata de cel din Orange, in alte retele nationale.
Sper sa reusesti sa lamuresti facturile.
Stiu pe cineva care a reusit sa ii determine sa recalculeze o factura, dupa ce s-a dus la ei si le-a facut scandal.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Rufus, iti multumesc pt raspuns . Am verificat acum, setarile de intrare pe net prin bluetooth nu sunt activate, deci nu poate sa intre nimeni pe netul meu. Si in plus internetul pe telefonul meu, prin abonamentul meu e gratis nelimitat. Iar eu mai mult stau pe wireless acasa, asa ca nu vad cum si unde ar intra acest cost suplimentar...

allinta, la mine nu e problema de tarife, pt ca prin abonament am nelimintat, asa ca nu isi justifica nici un cost suplimentar... de platit nu voi plati indiferent ce se intampla, decat daca imi demonstreaza negru pe alb ca am folosit intr-adevar serviciul si trebuie sa platesc. altfel sa astepte mult si bine.

Mergi la inceput

mvai, capcaunule, te invit sa imi explici de ce iti displace subiectul meu. daca n-ai nimic de comentat si doar dai cu stele in stanga si-n drepta, te rog, abtine-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Te rog sa ma scuzi, eu nu am nici un sfat insa sunt interesata de subiect; poate ne tii ulterior la curent cu ce explicatii iti dau cei de la companie, ce sesizari faci etc.

simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

eu cred ca ii displace titlul ... desi de Romania tu ai tot dreptul din lume sa te plangi. Bafta sa rezolvi!

Sa stii ca si in Fr au fot ceva scandaluri cu facturi surpriza de mii de euro.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ah, stiu!

E suparat ca ai in ceput postul cu "buna seara, dragele mele". pai se poate asa ceva? Discriminare curata!

Mergi la inceput