*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (99)*
Raspunsuri - Pagina 6
Otiliav spune:
Darling, Andy, ce faceti dragelor. Asa greu e cu servici? sau sunteti ocupate cu reducerile asa ca mine
.
Criss, am si eu eschimos scump, dar al meu e mai smecher ca-i si in tara de origine
. Sper sa nu va ia ochii atata roz in poza, la capitolul culoare as fi preferat costumatia Sofiei.
Ralukutzza, ati decolat deja catre canicula din Australia?
Edit:
Bravo Stewie, in sfarsit am si eu partenera la odisee. Sarcina usoara si bb sanatos si cuminte!
Si apropo de dintii. Cred ca acum Elisa e codasa codasilor, are doar 2 si nimic nou pe drum. Asa ca am inceput sa-i dam Vigantol si ulei de peste.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stewie Copila mea s-a hotarat sa nu ma mai lase sa comunic cu mediul exterior, fiindca face niste crize ingrozitoare daca ma vede pe net asha ca...nema forum. |
Si eu scriu numai cand doarme, ca altfel e jale
Iar altfel noi ne mentinem ocupati, o sa mai avem un bebe in august..chiar nu stiu cum o sa ne descurcam fara parinti aici...dar cred ca trebuie sa luam fiecare zi pe rand |
Felicitari pentru bebe2, sa ai parte de o sarcina usoara, fara probleme.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii
criss703 spune:
Waaaaw Stewie !!!felicitari 
inca o mamica cu bebe de august ....mai e careva ?? Cum sa te uitam (motiv in plus ca am si eu o Sofia
) Sarcina usoara si sa ne ti la curent
Asteptam pozele cu "monstruletul" Thea ![]()
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Ramo2007 spune:
Stewie, felicitari, sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara!Asteptam poze cu printesua ta !
Creste numarul gravidutelor, intre mamicile de cozonacei...fetelor va admir pt. curajul de a face bb2 sau bb3 la o diferenta asa mica si pe vremurile astea...si fara ajutor langa voi 
Eu m-am gandit, voi face bb2, cand vom termina cu datoriile si ne vom muta cu parintii mei...chestia cu mutatul sper sa se intample in vara/toamna...cu datoriile mai peste vreun an sau doi...asa ca bb2 vine peste 3 ani cred...hai o iau pe aratura...de oboseala...
noapte buna...ma bag la somic
stewie spune:
Edit: Bravo Stewie, in sfarsit am si eu partenera la odisee. Sarcina usoara si bb sanatos si cuminte! Si apropo de dintii. Cred ca acum Elisa e codasa codasilor, are doar 2 si nimic nou pe drum. Asa ca am inceput sa-i dam Vigantol si ulei de peste. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Da sa stii ca imi pare bine ca nu sunt singura
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Otiliav [brCriss, am si eu eschimos scump, dar al meu e mai smecher ca-i si in tara de origine . Sper sa nu va ia ochii atata roz in poza, la capitolul culoare as fi preferat costumatia Sofiei. |
Tocmai intrebasem de poze ... telepatia oare? ... manca-l-ar mama de eschimos grasunel
... si mi-au placut si desenele Anei, pentru varsta ei se descurca foarte bine. 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Bai da ce nimereala eu cu Stewie. Cozonacelele nascute la o zi diferenta si acum amandoua cu DPN de august. Eu pe 12 ar trebui sa nasc. Tu Stewie?
Crismargrg, ce haioasa ai fost, ziceai de o gravida si nah ca aparura doua
.
Daniela, vad ca ti-am raspuns referitor la dinti si poza fara sa fi citit mesajul. Sunt telepata.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
stewie spune:
Criss 703Aleinad.gMultumesc mult..ce-i drept ma simt extraordinar, mult mai bine decat la prima sarcina...cica vine un baietzel :)
Ramo2007 Curaj? Hmmm, am facut pe mine cand mi-am dat seama ca sunt insarcinata, nu eram deloc pregatita din nici un punct de vedere. Insa acum ma bucur, pana la 30 de ani scap cu capitolul burti mari si ma consolez cu ideea ca o a creasca impreuna si e bine pentru Thea. Chiar imi doream inca un copil dar parca putin mai incolo. Insa acum ma rog sa fie totul ok si sa fie sanatos.
V-am pupat, ma dau afara de la serv ca s-a terminat programul:)
Thea Sofia (8 dec 2008)
stewie spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Bai da ce nimereala eu cu Stewie. Cozonacelele nascute la o zi diferenta si acum amandoua cu DPN de august. Eu pe 12 ar trebui sa nasc. Tu Stewie? Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Super tare eu pe 13:)
Thea Sofia (8 dec 2008)
criss703 spune:
Vazut eschimos roz de Otilia
, hai mai ca-i faaain
, avem si noi destule haine roz.. ca doar sunt fetite , daa am vazut si eu pozele Anei (artista in devenire ) , acum ca le-am vazut pe amandoua Ana seamana mai mult cu tine si Elisa cu sotul tau ...dar oricum voi toti 4 semanati intre voi
..cred ca ti-am mai zis asta .
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii