Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lala-multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Nu ammai intrat de ceva timp la subiect. Revin azi cu ultimele noastre info. Acum Bianca e la scoala, iar la ora 16 vor pleca in excursia de sfarsit de clasa a 4-a, la o cabana fara apa curenta (e un riu in apropiere) si fara curent, unde au in schimb un camin si loc pt grill. Vor sta pina simbata dimineata. Copii sunt f incintati, aici nu stiu ce inseamna sa n-ai apa si curent

De lunea viitoare intra in testari, au 2 sapt viitoare si inca una in urmatoarea sapt. Rasp. pt gymnasiu nu a venit inca, dar speram sa fie unul pozitiv, pt ca, cei care au fost respinsi, au primit raspuns de vreo 2 sapt.

Altfel, avem o vreme MIZERABILA. Azi-noapte a fost furtuna, la fel se anunta si pt dupa - amiaza asta. Nu cred ca mai vine vara anul asta

Asteptam noutati si de la restul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani, Antonia!

Multa sanatate si multe succese la scoala si in viatza! Petrecere frumoasa si cadouri pe masura la implinirea a 10 anisori!

Oanagabriela, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Despre noi........au plecat ieri in excursie si eu sincer, am cam avut ochii inlacrimatzi Stiu ca ei ii e bine, ca se va simtzi fff bine, ca invatatoare ca a ei dedicata si sufletista si-ar dori f multzi. DAR nu ma pot impaca cu ideea ca mai au o luna jumate si termina ciclul primar Cid au trecut oare 4 ani din viata lor de scolari?? Ma uitam ieri si, chiar si cei mai "mititei" din clasa mi s-a parut ca au crescut fff mult de cind nu i-am mai vazut (cca 2 luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La multi ani Antonia.
Sa te bucuri de copilarie si sa fii sanatoasa!
Sa va traiasca, Oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani", Antonia !!

Multa sanatate si numai bucurii!!
Petrecere frumoasa cu multe cadouri.

Oana, sa va traiasca fata.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Antonia!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Multumesc frumos pentru gindurile voastre bune . Are mama fata mare

Mergi la inceput

A trecut si olimpiada pe municipiu la romana. A fost un pic mai dificil, de asteptat fiind faza finala la clasa a patra dar s-a descurcat mai mult decat onorabil : 97,5 puncte, locul I .
Drept sa spun eu am fost mai fericita decat el care s-a ofticat ca a pierdut punctajul de o suta ca nu i-a venit in cap la un exercitiu un enunt .
Aveau printre altele sa faca enunturi cu mi-a / mia si a facut repede cu primul iar la cel legat nu a reusit sa isi aduca aminte ce ar putea sa scrie ( mia de lei sau mia=mioara).
Asa ca a pierdut 2,5 puncte din cauza asta.
I-am explicat ca nu e un capat de tara si rezultatul final in sine este foarte bun si il felicit pentru el.

Urmeaza matematica unde insa nu ne facem sperante prea mari deoarece daca subiectele vor fi ca cele din anii trecuti este extrem de greu si timpul mult prea scurt.Sunt multumita ca a reusit sa se califice pana in aceasta faza si nu conteaza in ochii mei ce rezultat obtine acum.

Bafta scolarilor si pentru cei din tara sa speram ca nu se va ajunge la inghetarea anului scolar ca ar fi un dezastru national

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Antonia!

lala-felicitari scolarului tau!
Ai cumva pe undeva si testul asta de acum de la romana de care ai mentionat?

Al nostru scolar se pregateste temeinic si e pe ultima suta de metri.
O problema care ne-a prins urechile
Aflati suma numerelor impare dintre 1 si 1001...foarte multe calcule si sper din suflet sa nu prinda asa ceva pentru ca nu cred ca ar fi timp de asa ceva.

Dupa teste il vom lasa in excursia de sfarsit de an cu clasa si undeva la sfarsitul lunii iunie in tabara.

Bafta tuturor scolarilor la teste/olimpiade/evaluari ori ce mai au in aceste zile!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

La multi ani Antonia!

lala-felicitari scolarului tau!
Ai cumva pe undeva si testul asta de acum de la romana de care ai mentionat?

Al nostru scolar se pregateste temeinic si e pe ultima suta de metri.
O problema care ne-a prins urechile
Aflati suma numerelor impare dintre 1 si 1001...foarte multe calcule si sper din suflet sa nu prinda asa ceva pentru ca nu cred ca ar fi timp de asa ceva.

Dupa teste il vom lasa in excursia de sfarsit de an cu clasa si undeva la sfarsitul lunii iunie in tabara.

Bafta tuturor scolarilor la teste/olimpiade/evaluari ori ce mai au in aceste zile!

Bafta multa la teste Mercedes si multumesc.
Nu am subiectele de la etapa aceasta dar daca le vrei pe cele de la etapa pe sector le gasesti pe olimpiade.ro la disciplina romana/alte concursuri. Au si baremul.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput