Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
helbi spune:
O trimit si eu pe Bianca
A mea maninca numai salate. Legume gatite ii strica la frumusetze![]()

Multumim pt gindurile bune, inca o doare piciorul.
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Elag Stiti cumva cand va fi urmatoarea faza a olimpiadei la romana? CE zi in mai? |
15 mai .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
cge spune:
Lala-felicitari pentru concursuri!
Andreia, cum e Bianca cu piciorul acum ?
Si eu imi aduc aminte de emotiile cu olimpiadele care incep in clasa a-4-a.
La Victor la scoala nu sunt concursuri.
S-a incalzit, si sta tot timpul afara cu bicicleta, trotineta, mai gradinareste cu noi.
Cu mancatul, aici, la orele de sport fac si nutritie. Asa ca Victor stie si mananca cel mai sanatos din toata casa. Mandra mica e o mofturoasa, abia astept sa invete si ea la scoala sa manance sanatos.
Fructe mananca amandoi cu placere, lasa orice dulce pentru fructe.
De sapt. viitoare incep inotul amandoi copiii.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
helbi spune:
Cristina, merci de intrebare, e ok acum. O mai doare f putzin. Am fost acum la dr si e in regula, la fel si analizele de singe (iodul in special, ca aici a avut mereu pb). A mai "pierdut" un dintisor joi........are 13 schimbatzi pina acum si se mai misca inca unul![]()
Bianca e "rea" la mincare, dar fructe si legume proaspete (salata asortata) maninca f bine. Cu carnurile sta mai "prost"![]()
Si aici s-a incalzit, am avut 26 gr in WE, de miercuri se anunta iar 25.........si noi stam mult pe afara.
O sapt. frumoasa tuturor!
Lala_D spune:
A trecut excelent peste cele 2 concursuri de evaluare in educatie , atat la mate cat si la romana a luat 100 de puncte si s-a calificat la faza nationala.
Pe site-ul celor de la evaluare in educatie puteti descarca si subiectele.
Sambata la cupa a obtinut in sfarsit marele trofeu. Il urmarea de vreo 5 ani ![]()
Pot spune ca a avut un an plin de succese.
Mai are de trecut prin cele 2 faze finale ale olimpiadelor, examenele de sfarsit de an si unul intermediar pentru centura neagra si probabil pana in vacanta si faza nationala la educatie.
Se anunta o luna si jumatate tare grea.
Dar sunt extrem de mandra de el, e un copil tare bun si nu ma refer strict la invatatura ![]()
Pe 27 iunie de ziua lui va pleca in tabara apoi cred ca incepem si noi seria de vara de inot ca si in anii trecuti.
Helbi ma bucur ca s-a vindecat luxatia .
Cge eu ma gandesc mereu la voi si cat de curajosi ati fost sa plecati si sa o luati de la capat. Ati facut cea mai buna alegere posibila.
Noi din nefericire nu am avut curajul acesta si am pierdut acest tren.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
cge spune:
Lala, multumim de aprecieri.
Sa stii ca niciodata nu e prea tarziu.
Si noi zicem ca s-a meritat sa venim aici. Ne pare rau ca nu am venit mai demult din anumite puncte de vedere.
Eu am lucrat un an in Franta, m-am intors in Ro, am stat 5 ani, facut inca un copil, dupa care ne-am hotarat pentru Ca.
Felicitari lui Bogdan, aveti de ce sa fiti mandri.
Andreia, ma bucur ca e ok Bianca. Asta e cel mai important sa fim sanatosi si copiii si noi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Mercedes spune:
lala-felicitati pentru rezultate, merita pe deplin tabara la care spuneai ca se va duce Bogdan.
cge-felicitari si voua pentru decizia voastra de a pleca, noi nu stiu ce am asteptat iar acum e foarte tarziu sa o luam de la inceput.
helbi-bine ca ati scapat de durerile de la luxatie, aveti grija ca locul e foarte sensibil ... cunosc de la fiul meu care si a luxat mana a avut-o in gips inainte de pasti iar acum aprox de o saptamana imi spunea ca iar si-a dat degetul mic peste cap acum la baschet.. dar trece, bine ca trece..
Mercedes spune:
si tot eu..
Unde sunteti fetele, eram pe pagina 3.
lala- ti am scris un pm cand ai vreme te rog sa-l citesti, mersi.
Lala_D spune:
Ti-am scris niste linkuri pe pm, sper sa te ajute. Bafta puiului.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby