Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Paste fericit!

Azi a fost o zii de vara la Montreal, absolut superb. Nu am mai avut o vreme asa frumoasa de Paste din Romania, si au trecut multi ani de atunci

Am scos bicicletele deja si miine planuim sa stam iar cit mai mult pe afara. Si bineinteles sa mergem la Inviere.

Noi sintem super incintati, Antonia a venit cu note maxime pe linie de citeva saptamini si a primit de mai multe ori felicitari speciale de la profesoara in fata intregii clase (pentru realizari deosebite) Nu va mai spun cit de mindra si fericita este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari Antonia, ai de ce sa fi mandra !

Paste fericit si numai bucurii doamnelor !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

N-am mai apucat sa intru sa va urez Paste Fericit.

Sper ca ati petrecut bine si ca iepurasul a adus multe cadouri.

Noi am petrecut niste zile superbe, a fost cald ca vara.
De azi e asa vreme mai de primavara.

Am stat aproape numai afara:in curte, in parcuri: cu trotineta, cu bicicletele etc.

Oana, felicitari Antoniei.
Aveti de ce sa fiti mandre.

Si sa va spun si din perlele lui Victor care cand se ciocneasca oul, striga ca i-am dat un ou stricat.
De fapt, vroia sa zica ca e deja spart(ciocnit).

O sapt. buna scolareilor care au inceput azi si vacanta placuta in continuare celor care mai au,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Ce liniste aici
Ce faceti doamnelor? Avem scolari ocupati nu-i asa ?

Al meu este cam ocupat ce-i drept.
Azi a avut concurs evaluare in educatie, romana, etapa finala. Se pare ca s-a descurcat bine, asteptam sa vedem rezultatele oficiale.
Saptamana viitoare tot sambata are 2 concursuri, unul la matematica dimineata, tot evaluare in educatie si la pranz o cupa la aikido.
Se pare ca vom avea 2 luni grele pline de emotii atat din cauza concursurilor, examenelor finale dar mai ales datorita apropierii despartirii de doamna si colegi.

Multa bafta scolarilor si mai treceti si pe aici

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Eu centrez eu dau cu capul aici

A primit rezultatul la concursul de sambata : 100 de puncte, medalie de aur si calificare la faza nationala din iunie a medaliatilor

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari Lala pt asa copil deosebit si mult succes la urmatoarele competitii!

Noi suntem relativ ok, spoun asta, pt ca sapt, trecuta a cazut in curtea scolii, si-a luxat piciorul si acum umbla cu el bandajat. Deja e mai bine, dar totusi o mai doare.

Maine au test la germana is joi la mathe (din geometrie: corpuri, unghiuri, simetrie, perimetru, arie si din impartiri cu nr mari.

Altfel, la Sachunterricht au inceput tema despre Drepturile Copilului, tema pe care o consider f bine aleasa si utila.

Avem si noi de 2 zile vreme frumoasa si incercam sa ne bucuram de ea (caci, de diseara au anuntat ploi:-(()

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Multumesc Andreia.
Sa se refaca repede luxatia si tinem pumnii stransi pentru teste

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lala-felicitari pentru concursuri!

helbi-tin minte ca acum vreo 3 saptamani aprox aveau si ai nostri tema la educatia civica referitoare la drepturile copiilor.

helbi-sa scapati cat mai repede de luxatie si bafta la teste!

Al meu a avut azi smart-ul la cultura generala, inca nu stiu cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Felicitari Lala, ai un copil minunat!

Refacere rapida pentru Bianca.

Noi n-avem noutati majore, copilul e satul de scoala si abia asteapta vacanta. Eu cirpesc cit pot pe ici pe colo, ca n-a avut saracul noroc de profesoara ca lumea nici anul asta. Daca nici la anul n-o fi mai bine nu stiu ce ma fac!
In rest s-a mai rezolvat cu alergia si Alexandru a reluat activitatile extra-scolare. La tenis chiar nu fusese de multa vreme, intii din cauza vremii apoi ca nu se simtea bine.
Jamie Oliver are o serie scurta de shows, incearca sa schimbe alimentatia din scolile noastre. Alexandru a devenit fan si a picat la tanc, ca tocmai il inscrisesem la cooking lessons. Zilele trecute mi-a spus ca mincarea sanatoasa este si gustoasa. Scored!

Mergi la inceput

Ramona ti-l trimit si pe Bogdan sa il invete Alex cum e cu legumele
Adevarul este ca de cand il urmareste si el pe Jaimie a mai pus gura ocazional pe cate o leguma dar momentan inca e la limita inferioara. Traiasca cartoful

Mercedes bafta la Smart

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput