Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)
Raspunsuri - Pagina 7
madalinuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coraly Da, si eu am cautat ceva pe net si am ajuns intamplator pe un forum unde scrie iubita-tiana... Madalinuta, dar spune-mi, cu ce greutate s-a nascut bebele tau? A avut infectie urinara? Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009) www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze Alaptatul - Help Line |
Iosef s-a nascut cu 3.100kg, a avut infectie urinara, asa explicam si noi pana acum ritmul lui lent de crestere. Totusi de o luna e sanatos si tot putin a pus pe el. Acum are 6.850kg
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ely2304 despre noi.asa cum bn stiti,denise a avut si ink mai are bubite pe burtik,manute..am fost cu ea la pediatra acum 1saptamana,in urma careia n-i s-a spus k are dermatita,nush dk are dreptate sau nu(in privinta cauzelor)oricum mi-a racomandat sa-i fac baita doar de 2ori pe saptamana,folosind uleiul de baie....am cumparat unul cu extract de camomilla pe care sa-l folosesc si pt spalarea parului..apoi o crema DERMANA CP 18, care trebuie aplicata ori de cate ori este nevoie(3-4ori pe zi)..in concluzie,nu mai folosim nimic altceva pt baita pe viitor.tip sampon,sapun lichid ci doar acest ulei!p.s:credeti ca apa si sistemul inunitar scazut poate cauza dermatita? |
Eu stiu ca apa din orasul unde stam noi este foarte calcaroasa. Moasa mi-a zis de la incept sa spal copilul in apa cu un pic de ulei si fara sapun macar prima luna de viata, ca pe urma pot aparea probleme mai mari datorita uscarii pielii. Dupa ce fac eu baie trebuie sa ma ung cu crema, ca altfel ma tine pielea de zici ca am apretat-o. Si intr-advar, baile dese (mai mult de 1-2 bai pe saptamana) nu se recomanda la copiii mici.
Noua ne-a recomandat pediatrul LANOLINA pentru niste pete de piele aspra. E crema aia din grasime de oaie pe care am folosit-o si pt ranile la sani din perioada alaptarii. La noi a functionat - doar de vreo 3 ori am uns copilul, in maxim 10 zile disparusera problemele.
Eu sunt plina de nervi - m-a vizitat o amica ce m-a vazut cand il schimbam pe Daniel - ca de ce nu-l decalotez??
Mi-a venit rau, asa ca am cautat pe net si i-am aratat de ce nu fac asta:
http://www.circumcizia.org/decalotarea.html
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
coraly spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madalinuza
Iosef s-a nascut cu 3.100kg, a avut infectie urinara, asa explicam si noi pana acum ritmul lui lent de crestere. Totusi de o luna e sanatos si tot putin a pus pe el. Acum are 6.850kg Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009POZE |
Mda, deci sa facem un calcul. De la 3100 la 6850 ar fi 3750, plus scaderea fiziologica recuperata.
La noi de la 4300 la 7400 cat avea la 8 luni ar fi 3100!!! Deci al meu a crescut si mai prost! Cu 2 infectii urinare la activ. Ce te face sa crezi ca al tau are ceva mai rau? Are alte semne? Scaune proaste sau alte simptome? Uite, mie mi-a zis dr ca dupa infectia urinara, abia la 1-2 luni incepe sa se vada pe cantar diferenta, nu imediat! Cat a trecut de la tratament?
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
ramonaiani spune:
Am vazut ca va laudati cu dintzisori - din pacate noi inca n-avem niciunul. Insa sta deja in 4 labe si se batzaie, apoi se sprijina in maini si sare cu genunchii. De cand a facut o saritura de-asta prea mare si-a ajuns pe marginea patului, de l-am prins in cadere libera
il lasam nesupravegheat decat in patutzul lui si jos, pe covor.
Ieri Elizei ii era sete, asa ca a baut ea apa, si apoi a venit si la Daniel cu sticla lui, i-a indesat-o pe gat si i-a explicat clar ce trebuie sa faca: "bee apa Dani, bee apa!". A trebuit sa schimb copilul pana la piele, ca s-a udat tot: el nu vroia sa bea, ea nu vroia sa il lase si eu ma prapadeam de ras.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
andata spune:
dici, si eu speram sa fi terminat cu ghinioanele. Imi pare rau cu pataniile tale si cu frigul tras. Si tocmai acum, cand e cod galben 
Noi avem centrala pe cocs, inca nu au ajuns la noi cu gazele si tocmai am realizat ca mai avem carbuni pt max 2 sapt. Mare problema cu banii astia 
dici, si mie imi plac tot situatiile clare. Cu "merge si asa" nu prea am fost niciodata de acord. Decat in stres mai bine singura si calma
Revin
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
alic spune:
Dici foarte bine punctat! 
eu am noroc de un sot destul de deschis la colaborare in ce priveste copilul si treburile, desi mai are si el ale lui..dar si eu cred ca sunt cicalitoare uneori...dar simt nevoia sa mai fac si altceva fiindca inainte am fost foarte activa si e normal sa simt asa...
AndaMagda, te-a sfatuit bine soacra!? eu mereu am spus ca mamele au mai multa experienta si rabdare fata de noi si trebuie luate in considerare; mama zice ca e foarte important cum ii ceri sa faca ceva; adica in loc de "mai dai si tu cu aspiratorul???" sa fie " dai, te rog, cu aspiratorul cat pregatesc eu masa?"
si adevarul e ca suna altfel, mare dreptate are...si efect 
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
alynta27 spune:
Ma bucur sa aud ca mamicile sunt multumite de sotii lor iubitori si saritori!
Andata ............o
pentru decizia inteleapta pe care ai luat-o! O viata e un dar de la DUMnezeu!
Matei nu a mai facut febra! Sunt amandoi cu muci ingalbeniti! Mai tusesc uneori! Le aspir nasurile! Sotul e bine! A fost cred pe fond de stres si oboseala!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alic spune:
Alynta, bine macar ca nu mai este febra 
fetelor, ce mai stiti de laurra si maya?
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
Ramona.P spune:
Sa dau si eu un semn de viata....
Bianca mea e racita...are zmei multi si transparenti...acum vad ca se fac albi...sper s nu ajungem la galbeni/verzi
Are putin rosu in gatulet.....e foarte maraita si de aia nu am mai intrat,....Momentan suntem la ai mei ca la noi acasa e tare frig...Aseara dupa ce am venit de la pediatra a facut si nitica temperatura..38 de grade...Se chinuie si dintzucul nr 2 sa iasa si e mai rau decat primu....despre care nu am stiut ca isi face aparitia..vad ca recupereaza la al 2-lea. Are la 7 luni si 11 zile 7400 g si 71 cm.
In rest...nu mai zi nimic ca`s chiauna...la 2-3-5 dimineata suntem cu aspiratorul in functiune si scoatem zmeii ca se trezeste plangand ca nu poate respira....mi se rupe sufletul e mila....
Acum vad ca a inceput putin si cu tuse....suntem pe tratament....
Sper s treaca mai repede ca....e ingrozitor sa-ti vezi copilu cum se chinuie.
Va pup dulce si multa sanatate tuturor...ca`i mai buna decat toate.
yioanna_s spune:
voicu_bebe: bn ai revenit!am vazut ce printesa de fetita ai....
ai mai postat pe copilul?
dani3lla:ce dragut e botos mic,si ce se mai instramba,pitica mea o adora
.
lauraa:imi pare rau k ati ajuns la spital bolnavioare,va doresc mmmm santate si sa va faceti repede bn....si Stefania are anemie,sper sa nu se agraveze.va imbratisam cu drag
dana si aniela:va doresc insanatosire grabnica si mmmm rabdare
alynta:va pupam si mmmm sanatate bb si sotului
sant cobza de racita si stranut intruna si eu si sotu' speram sa nu ia si pitica ...ne e deajuns sa o stim anemik ,saracuta
..poate deaceea nu papa
alinutza:felicitari pt dintisori
maria:cum mai sunteti,am omis sau a mai iesit un dintisor?felicitari!
coraly:mmm sanatate lui Dominic.cum e cu tratam se vad schimbari?
laurao:Distractie placuta la socri si mm odihna.drum bn!
roxi:sh val de 12 insa la lab unde am facut analizele e val normala intre 15 - 24 % nu intre 12- 21 care e mai frecvent deci dak o luam dupa cea veche e val. 8 ,nu sh dak am fost destul de explicita e vb de ap aici!asa k data viitoare trebuie sa merg tot acolo...singurul ap din oras care are citirea asa...mi-a explicat si mie dr. k e bn anemica,din pacate
.iar eu cand am f gravida eram la 12 exact la fix,oare are leg ?k nu a avut destul fier sa-si ia din lapte avand eu deficit (sigur am sub si eu)?mmm snatate si voua,cum e acum pitica?
ely:pupam papusa sa treaca bubitele
ioana:se vede k ai o fam. implinita si un sot care te adora,mm sanatate Sarei ....
ramoniani:felicitari pt statul in 4 labutze
ramona:imi pare rau k s-a racit bia,sper a treaca repede ...
si mm sanatate
la multe lunite bb de azi si cu intarziere celor care au mai implinit pe parcursdul zilelor in care am lipsit in special ginericului meu RARES FLORIN
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009 

ci doar acest ulei!
LUCA - 02.01.2007 si