Albinutze de Mai-Iunie 2009(58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andata, noi suntem de 16 ani impreuna si "legal" de 5 si ceva.
Ely, dermatita nu apare din cauza slabirii sistemului imunitar, ci eczema.
Coraly, Dici, .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata fetelor!
va servesc cu o cafea fierbinte, ca la gerul de-afara merge!

apropo de asta, aveti de gand sa va scoateti copii afara zilele astea?

si apropo de ce tot vad ca se scrie, ma tot intreb care e adevarul? se spune ca un copil intareste si mai tare o legatura, dar vad ca de fapt in majoritatea cazurilor sunt mai mereu discutii si uneori se ajunge la ce e mai rau

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alic

neata fetelor!
va servesc cu o cafea fierbinte, ca la gerul de-afara merge!

apropo de asta, aveti de gand sa va scoateti copii afara zilele astea?

si apropo de ce tot vad ca se scrie, ma tot intreb care e adevarul? se spune ca un copil intareste si mai tare o legatura, dar vad ca de fapt in majoritatea cazurilor sunt mai mereu discutii si uneori se ajunge la ce e mai rau

Merge si de la tine una

Eu l-am scos doar pe o distanta de 60 m , daca nu bate vantul si nu e mai frig de -5 mie mi se pare ok, adica sas nu mi se lipeasca narile cand respir.

Alic, tu nu stii ca nu exista UN adevar universal valabil? Cand o relatie e pe cale sa se autodistruga eu zic ca e chiar inconstienta sa faci un copil cu speranta ca o va "lega", daca e subrezita de interventii exterioare, ca sa zic asa, poate fi o sansa. Dar nimeni nu poate garanta ca "lipitura" o sa tina timp indelungat. Trebuie ceva simt de raspundere si respect, si asta ori il ai ori nu il ai,

eu cred ca un dus rece e util in cazul unor barbati care au fost INVATATI , de catre mame si apoi de catre sotii, ca sunt centrul universului si totul se raporteaza la ei, dar le e greu sa se adapteze la schimbare. dar orce invat are sui dezvat, asa ca e obligatia sotiilor care au contribuit la rasfat, sa scuture putin presul si sa-si readuca jumatatile din lumea viselor.

Dar sunt si barbati care refuza sa accepte realitatea, si nu mai e vorba de rasfat ci de nesimtire, zic eu. sau mai academic, de lipsa de respect fata de ceilalti si de refuzul de asumare a unor responsabilitati.Pentru mine un astfel de om nu trebuie privit decat ca material genetic si atat. Si trebuie tratat ca atare. Pentru ca el e singurul care pierde, chiar daca acum nu pare asa.

Si ca veni vorba pentru Vanila_baby, ea ne-ar putea spune mai multe daca ar vrea.

Vanila, sper ca sunteti bine

Sarmisa, voi ce mai faceti?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Va pup pe toate si va imbratisez cu drag. Am citit tot, insa nu am retinut mare lucru. Imi este somn si sunt pe fuga, plecam la film, iupiiiii. Astazi vedem Sherlock Holmes.

Referitor la subiectul legat de sozti. Si eu imi apreciez sotul si il iubesc tare. Si ma ajuta foarte mult, in principiu, cand vine de la birou, fetele sunt ale lui. Eu pot face baie, ma pot uita la TV daca vreau, pot sta degeaaba, etc. Le pregatesc lor de mancare... Se joaca cu rebeca la wii si sara ii sta in brate, sau pe covor, pe langa ei. Este minunat!

Deea, La multi ani pentru micut, ieri am lipsit si am uitat sa va urez dimineata!!!!

La multe luni inainte Alexandrei, lui Rares si lui Iosef!

Noi avem mucii galbeni din nou si a inceput si sa tuseasca. Nu ii dau nimic deocamdata, numai ii curat nasul cu batista bebelusului. Acum va pup pe toate!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

O da, acum am vazut si eu ce de sarbatoriti sunt azi..
Alexandra
si
Dragos George
Rares Florin
Iosef

LA MULTE LUNISOARE!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

multi pt dici.... eu zic ca esti mama eroina la cate suporti nu stiu cum faci fata...
apropos de barbati.... soacramea cand m-am casatorit mi-a zis o vorba tare inteleapta "tu sa nu fii proasta ca mine. cand zice ca-i e foame spune ca si tie si cheama-l sa puneti masa impreuna, nu-l lasa sa se joace la calc" si in principiu sa puna osu la treaba la toate cele. bine, ca are si el chestii care nu-i plac si la care nu se pricepe: spalat vase, calcat rufe... dar ne-am obisnuit sa facem impreuna treburi gospodaresti. asa ca atunci cand a venit copilul... ne-am creat o noua obisnuinta: sa stam amandoi cu ea.
drept urmare azi dimi pe la ora 4 cand ne-a dat clara trezirea si eu am zis ca mi-e rau de oboseala am mers toti 3 in sufragerie sa ne jucam,sa ne plimbam si sa obosim... pana la 6. nush ce bazdaci a avut azi-noapte.copilu meu a mai facut asa doar de cateva ori...ei, mai greseste si ea

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

voiam sa mai zic ceva pt narcisica... chiar am vazut anu trecut pe procinema la un serial cu povestiri medicale adevarate despre un baietel care tot asa facea. dar nu mai stiu exact care a fost finalul, cauza in speta. mi se pare ca era ceva legat de urechea interna sau de retina. in fine, stiu ca explicau ca daca statea drept copilu vedea imaginea stramb, iar el isi dadea capusoru intr-o parte ca sa vada normal.

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Buna, fetelor. va pup pe toate si multumim de incurajari. inca nu i-am facut decat testul pt alergie lui Iosef, se pare ca azi iese rezultatul. Am fost joi cu iosef la medic, altul decat cel la care mergeam pana acum, s-a aratat ingrijorat de situatia lui iosef. Intr-un fel imi pare bine caci vom demara niste investigatii mai serioase, pana acum sotul meu a negat mereu ca copilul ar avea vreo problema. Sigur, si eu sper sa fie doar o alarma falsa insa tb sa vedem daca nu se pune problema unei malabsorbtii, asta apare de obicei in boli grave....Sa dea domnul sa fie doar o problema legata de aport inadecvat.
NARCISICA- eu mai scriam la un alt forum, acolo intra si IUBITA TIANA pe care voi o cunoasteti de fapt. Ea a avut o problema cu fetita ei, pe la 3 luni parca i s-a pus un diagnostic de torticolis, la ea se pare ca se datora unui muschi neinserat normal, fetita avea o "umflatura" in zona gatului, intr-o parte si tinea capsorul mai mult intr-o parte. Au facut ceva masaj si multa gimnastica si acum fetita e ok. Nu stiu daca e ceva asemanator si la voi, am scris totusi ca poate sa te ajute cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Da, si eu am cautat ceva pe net si am ajuns intamplator pe un forum unde scrie iubita-tiana...

Madalinuta, dar spune-mi, cu ce greutate s-a nascut bebele tau? A avut infectie urinara?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Hopa si noi...
Va salutam si va spunem ca suntem bine, multumim lui Dumnezeu.
Sa le dea Domnul sanatate puiutilor mici care sunt bolnaviori si curaj mamicilor!
dicirstea... si noi cand ne-am mutat aveam doar o saltea .. dar deh eram la noi acasa..si apoi am facut mobila in bucatarie si restul casei...dar de dormit.. dormeam tot pe saltea,.. ultima data am cumparat mobila in dormitor, dupa mai bine de 1 an...,Nimic nu se compara cu a avea cuibusorul tau!
Legat de subiectele zile.. cum cred ca am mai spus-o si aici.. eu imi doresc enorm un bb2 si abia astept sa-mi permita operatia sa raman din nou insarcinata. Sper ca va veni mai repede decat Karina, pe care am astepta-o 3 ani. Eu am fost singura la parinti, a fost destul de bine dar din fff multe motive mi-as dori ca al meu pui sa nu fie singur, o sa-i fie mai bine cu un fratior sau surioara..
Sotul... sotul meu e minunat cand vrea... ma ajuta la toate si ii place in mod deosebit sa faca mancare, dar si cand i se pune pata pe televizor poate sa treaca tancul pe langa el ca nu schiteaza nici un gest. Eu ii pun fata in brate cand e acasa si imi caut "treaba"...deh, doar nu l-am facut singura...(chiar as putea spune ca nici nu am fost acolo).. dovada aici:http://good-times.webshots.com/photo/2106114600104660430PyMQOU

si noi am avut probleme cu capusorl, dar cu masaj am rezolvat.. era pozitie deficitara..
pupici!

Anca, mami fericita de bebe Karina Elena(29 mai 2009)
http://good-times.webshots.com/photo/2142133720104660430wdChnC

Mergi la inceput