voi mai suportati kk de catel pe strazi?
Raspunsuri - Pagina 18
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela Oare care este motivul pentru care in orase precum Braila, Brasov, Baia Mare (si am enumerat ultimele vizitate) nu intalnesti la tot pasul rahati de caini? Cand am adus baiatul din maternitate administratorul mi+a inregistrat rapid o noua persoana, dar cainele lui nu figura la plata desi coboara cu liftul, era si el spalat din cand in cand, bea si apa, folosea tomberonul si pentru rahatii lui... "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
In ce luna ai vizitat Braila?
Daca n-ai venit cand s-a topit zapada... ai ratat "dezgroparea vestigiilor".
Si amu' INCA n-ai ce sa vezi, ca e iarba mare. INCA n-au taiat-o. Si nici n-au strans cainii din piete, parcuri...
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
ina.click spune:
ultima data cand am vizitat braila ....situatia era cam ca in Bucuresti.
cat despre intretinere; acum ceva ani, administratorul i-a trecut lui var-meu pisica drept caine, sa o poata trece la intretinere (cainii se treceau, pisicile nu)
var'meu a venit cu o adeverinta de la un medic veterinar care sa confirme regnul patrupedului. inca rad cand imi amintesc.
sanziana27 spune:
Mai amintea o fata ca Baia Mare e pe lista oraselor curate.Zilnic, de la 6 dimineata si pana seara se matura, se aspira, se spala strazile, ghenele acum sunt inchise cu lacatul, este lasat doar un loc in care poti arunca sacul cu gunoi, dar nu se mai poate scotoci in ghena.
Si fiind asa curat sa stiti ca se intretine...de vreo 3 ori am intalnit persoane care s-au aplecat si au luat un ambalaj sau un pet si l-au aruncat la cos.
Eu zic ca daca autoritatile ar incepe si oamenii ar intretine.Ti-e pur si simplu rusine sa treci pe langa o hartie si sa nu o ridici!
Selene_Bunny spune:
Tocmai am venit de pe bulevard (o zona cu banci, pe unde te poti plimba). Au tuns iarba! si da, am vazut kk in iarba, da' nu l-am studiat, sa vad de ce e.
In rest, oamenii spargeau seminte, beau bere, trancaneau... Mai un lighean de coji, mai un ambalaj...
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
anya spune:
Madanic, aici discutam discutii, copiii mei sunt mai mari si nu fac in parcuri. De dragul discutiei, era vorba de strazi si trotuare, nu de boscheti. (Si fara legatura cu subiectul, baietii mei n-au facut in viata lor la o olita, asa ca n-ar fi stiut cum sa faca )
Acum, ca am lamurit aceste aspecte, putem reveni la catei.