voi mai suportati kk de catel pe strazi?
Raspunsuri - Pagina 17
CorinaDani spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ina.click
apai nici al meu caine nu face pe trotuar niciodata. doar la boschet / copac. sa las pungile acasa, strangeam degeaba deci? nu stiu ce va iritati atat cand vine vorba de EXCREMENTE lasate pe spatiul public. nu conteaza pe ce tip de sol sau cate picioare avea producatorul, strange-le. nu are ce cauta rahatul de orice fel pe spatiul public, cu tot cu tufe, copacei, trotuare si ce or mai fi. |
eu n-am vazut niciodata copilasi sa faca kk pe spatiul public, mai exact langa vreo tufa sau copacel din apropierea locului de joaca. pipi i-am vazut facand, in locuri cat mai ferite si retrase din calea celor care se joaca.
am vazut in schimb copilasi facand kk la mare, pe nisip, evident pe litoralul romanesc, unde altundeva... insa parintii au adunat kk si l-au aruncat la cosul de gunoi de pe plaja.
pe mine ma scarbeste si faptul ca, in zona in care locuiesc, de multe ori vad pampersi plini de kk, ravasiti si intinsi te miri pe unde (spatiu verde, parcare, trotuar, strada). cum se intampla asta ? simplu. cainii comunitari scotocesc la ghena (aflata in imediata vecinatate a locului de joaca, trasni-l-ar sa-l trasneasca p-ala care a gandit idiotenia asta, cu amplasarea ghenei langa locul de joaca) si imprastie scutecele folosite. probabil mirosul scutecului si a continutului acestuia reprezinta ceva atragator pentru nasul unui caine, pentru ca nu-mi explic altfel atractia asta irezistibila caine-scutec murdar si de ce le place sa smotoceasca si sa se joace cu aceste scutece, ducandu-le la o distanta destul de mare fata de ghena.
sambata m-am "infipt" si eu intr-o cucoana d-asta, care isi adusese cainele lup sa faca pipi in iarba din parculetul/locul de joaca al copiilor. mai am vreo 2 cucoane in vizor, care la fel procedeaza, vin dimineata, cand nu sunt copilasi in parc, si-si lasa cateii sa-si faca nevoile tot in parculetul copiilor, pe iarba unde cei mici se joaca.
ina.click spune:
ce sa zic, de rahat atitudine. ad litteram.
revenind la mama_ani si mesajul ei initial. deci, facusi campania, sloganul, alea alea?
Noi cu cine votam?
Madanic spune:
Copiii nu trebuie invatati ca nevoile se fac oriunde. Sunt tot felul de alternative, toaleta publica, olite portabile etc. Nu se pun fecale umane ca ingrasamant natural, este complet nesanitar.
Ar trebui facuta educatie si pe subiectul asta.
ina.click spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madanic Copiii nu trebuie invatati ca nevoile se fac oriunde. Sunt tot felul de alternative, toaleta publica, olite portabile etc. Nu se pun fecale umane ca ingrasamant natural, este complet nesanitar. Ar trebui facuta educatie si pe subiectul asta. Madalina mami de Isabella Andreea si Eduard Andrei http://www.picasaweb.com/bogdanmabo http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758 "Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile" |
probabil felul in care unii inteleg sa aplice proverbul "omul sfinteste locul"
anya spune:
Toaletele din parcuri nu pot fi folosite. Nici macar prin apropierea lor nu poti trece, cu atat mai putin sa risti sa bagi un copil acolo. Olite portabile poate poti folosi la un copil de 3 ani, dar la unul de 7 ce faci? Complicat.
capcaunul spune:
Curatenia toaletelor se rezolva prin educarea poporului. Cere timp, dar se poate.
Copilul de 7 ani este suficient de mare sa se poata abtine pana la prima toaleta. Ca-i ecologica, ca-i intr-o cofetarie, un mall sau o pizzerie, sigur se gaseste una la cateva minute distanta.
ina.click spune:
Eu le-am folosit ....pentru mine, dar intr-adevar cu mari eforturi de disciplina interioara ("nu fugi...nu fugi...nu respira..nu fugi"). Si de echilibru.
Tine de educatie 100% intr-adevar.
ana l spune:
Nu am reusit sa citesc toate paginile... eu sunt din Iasi, dar mizeria si kk e idem ca in Bucuresti. Ce ma scoate din minti e ca sunt foarte multi cei care isi aduc cateii la kk in parcurile pentru copii in timpul zilei, nu numai seara.
anya spune:
Pana la urma, in comparatia cu copiii, de cate ori ne-am impiedecat pe strada/in parc de kk de catel si de cate ori de kk de copil?
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Toaletele din parcuri nu pot fi folosite. Nici macar prin apropierea lor nu poti trece, cu atat mai putin sa risti sa bagi un copil acolo. Olite portabile poate poti folosi la un copil de 3 ani, dar la unul de 7 ce faci? Complicat. Anya |
Sa le luam pe rand.
Ti-e scarba sa bagi copilul in toaleta din parc, dar nu ti-e scarba sa-l lasi sa se joace in locurile in care alti copii s-au usurat.
La toaleta publica e mirosul puternic si aspectul mizerabil, insa se poate pune o folie de WC de unica folosinta sau se poate invata copilul mare sa faca fara sa fie asezat. Tu tot in tufe te duci daca te taie nevoile in parc?
Ok sa zic ca nu poti sub nici o forma sa treci peste "scarbosenia" (asta tot din civilizatia celor care le folosesc este )toaletelor publice, de ce nu poti sa pui copilul de 7 ani pe olita? Nu tot pe vine face?
Fecalele umane pot transimte niste boli de loc usoare, nu stiu exact cat de daunatoare este urina insa ideea ramane e nesanitar si daca traiai cu speranta ca iti protejezi copilul lasand-ul sa faca in natura in loc de WC-urile publice te-ai inselat.