voi mai suportati kk de catel pe strazi?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

In 10 ani aproape de cand stau in cartierul Titan, doar de DOUA ORI am vazut stapani de catei ca aduna cu punguta rahatul facut de animal. De doua ori. O doamna care avea doi sau trei soricari, si la mine in fata blocului o alta doamna care avea un singur caine. Atat.
In rest ce pot sa zic, mi-e scarba cand se topeste zapada si ies la suprafata toate mizeriile. Mi scarba cand n-am pe unde sa trec pe alee. Oare pe stapanii care nu aduna excrementele de la cainii lor nu ii intereseaza ca pot calca chiar ei in rahat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

raportez cu mandrie, in Aviatiei suntem mai multe cu punga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

no, daca ar fi raportul invers cei care strang versus cei care nu strang...ce bine ar fi!

Bravo celor care sunt constienti ca si pe strada cainele e tot al lor cu toate aditionalele!

Nu stiam de olite portabile, o sa caut si o sa achizitionez un set pt inceput!

Mergi la inceput

Eram acum vreo 2-3 ani la un loc de joaca pentru copii, construit intre doua blocuri, loc cu tobogane, leagane si nisip pe jos pe vremea aia, si a iesit o cucoana cu cainele, ea s-a asezat pe o banca de pe marginea acestui loc de joaca si i-a dat drumul cainelui sa isi faca nevoile pe nisip. Nisip unde se jucau copii de la 1 an in sus. Cata nesimtire putea sa zaca in femeia aia sa permita sa faca cainele ala caca langa toboganul unde erau copii? Si acum mi se urca sangele la cap cand imi aduc aminte, m-am si luat de ea atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click
despre copii lasati sa faca in public

Bine ca ai adus in discutie o falsa analogie.
N-am vazut niciodata vreun copil sa-si faca nevoile pe trotuar! Urgentele s-au rezolvat intotdeauna la radacina unui copacel (ce-o fi in mintea copacelului? ) sau intr-o tufa, si doar daca nu era in preajma un Mac, o pizzerie sau macar o toaleta ecologica.

Dar proprietari de caini, de la cea mai sfrijita pensionara pana la cel mai scrobit guler alb sau albastru, care scruteaza cu deferenta publicul trecator in timp ce cainii lor "marcheaza" fie trecerea de pietoni, fie mediana trotuarului, fie centrul parcarii sau aleea din parc, pentru ca apoi sa lase in urma marcajul ca si cum ei n-ar avea nicio tangenta cu el ... vad zilnic, peste tot.

Mergi la inceput

Eu am o intrebare: exista vreo lege care sa spuna clar ca stapanii de animale trebuie sa adune excrementele acestora de pe unde le lasa? Ce numar de lege este si de ce nu se aplica daca exista?
Edit:
http://www.zooland.ro/Hotarare_privind_pastrarea_curateniei_in_Municipiul_Bucuresti_de_catre_posesoriii_de_animale_de_companie-4788.html
Edit 2:
eu una mi-am bagat in agenda numarul de la politia comunitara a sectorului 3: 021 9543 si sun sa reclam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
despre copii lasati sa faca in public

Bine ca ai adus in discutie o falsa analogie.
N-am vazut niciodata vreun copil sa-si faca nevoile pe trotuar! Urgentele s-au rezolvat intotdeauna la radacina unui copacel (ce-o fi in mintea copacelului? ) sau intr-o tufa, si doar daca nu era in preajma un Mac, o pizzerie sau macar o toaleta ecologica.

Dar proprietari de caini, de la cea mai sfrijita pensionara pana la cel mai scrobit guler alb sau albastru, care scruteaza cu deferenta publicul trecator in timp ce cainii lor "marcheaza" fie trecerea de pietoni, fie mediana trotuarului, fie centrul parcarii sau aleea din parc, pentru ca apoi sa lase in urma marcajul ca si cum ei n-ar avea nicio tangenta cu el ... vad zilnic, peste tot.

apai nici al meu caine nu face pe trotuar niciodata. doar la boschet / copac. sa las pungile acasa, strangeam degeaba deci?

nu stiu ce va iritati atat cand vine vorba de EXCREMENTE lasate pe spatiul public. nu conteaza pe ce tip de sol sau cate picioare avea producatorul, strange-le. nu are ce cauta rahatul de orice fel pe spatiul public, cu tot cu tufe, copacei, trotuare si ce or mai fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

asa este nu au ce cauta KK-ti de orice fel pe spatiu public, dar cum se face ca orinde intorci capul e plin de KK de caine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

asa este nu au ce cauta KK-ti de orice fel pe spatiu public, dar cum se face ca orinde intorci capul e plin de KK de caine!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

mult mai multi caini dupa care nu are cine / nu vrea nimeni sa stranga decat copii, clar.

mie mi se pare normal, apropos, sa atragi atentia in ce mod doresti, cuiva care nu curata. nu stiu , "domnisoara, ati uitat ceva", ce-o fi. atata doar ca am observat ca de obicei se lasa cu interpelari si scandal si VESNICUL si stupidul argumetn "da dupa ceilalti nu strange nimeni".

INSA. Eu am vazut si oameni care strangeau priviti cu compatimire ironica de trecatori. "Ia uite la baba aia, strange dupa potaie". Urat.
Bine, aceleasi priviri de compatimire le primesc si eu cand ma incapatanez sa duc gunoiul triat. Desi de data asta , meditez eu asa off topic, s-ar putea sa fie fix degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
nu are ce cauta rahatul de orice fel pe spatiul public, cu tot cu tufe, copacei, trotuare si ce or mai fi.

Io-s mai ecologist de felul meu. Putin ingrasamant natural nu strica niciunui copacel si niciunei tufe. Insa trotuarul se-ngrasa doar cu asfalt.

Mergi la inceput