Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

'Neata burtici !

[Mary, ma bucur ca te-ai intors! Doamne, cum ai reusit sa stai cu soacra sub acelasi acoperis atata timp?! La plecare era inca intraga, sau ii lipsea vre-un membru, avea vre-un ochi vanat, vre-o coasta rupta ?! A mea e fata de treaba, dar dupa cateva ore de stat impreuna incepe sa ma irite!

Nana 23+ cuIubirici

Am reusit dar eram in stare sa ma duc sa ii imping avionul in caz ca nu poate decola... numai sa o vad plecata!:))... am rezistat eroic!
Si eu o suport la fel, 2-3 ore dupa care incepem sa polemizam!
Cea mai tare discutie a fost pe tema scaderii euro, eu ma bucuram ca scade, ca orice om normal, anormala mea soacra era afectata rau! Si-asa munceste pe citiva euro... si nush cum incerca sa ma convinga cit de nefericita este pentru ea scaderea Euro... Dimineata mi-a spus ca a visat ca am udat-o cu apa in vis si ca i-am vb-it foarte urit:))... iar eu i-am replicat ca povestea cu scaderea euro si=a continuat-o in vis:))... eh, si cite si mai cite, dar sa inchei aici nu, si asa is offtopic:) ... e un forum despre burtici, nu despre soacre!:)

Mary 22+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Da da da, si eu vreau perna din aia. Corina, pune-ma si pe mine la socoteala. Daca ni se mai alatura cel putin o fata, nu mai platim transportul.

Scuzati dragelor...buna dimineata si de la mine

Fug cu copilul pe afara si sa platesc si niste facturi. Cred ca o sa ne inghete la amandoi, dar asta e!!!
Revin si eu mai pe dupa amiaza

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 22+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Bun gsit dragele mele!

Cusa, merci mult de link: m-am edificat si am cautat oferte pentru perne: am gasit ceva convenabil la Iasi, nu stiu dak e neaparat f bun, dar pentru ca e posibil si returul mi-a cistigat increderea. Iata aici: http://pernegravide.weebly.com/cum-comand.html

Mary 22+

Fetelor, pare ok perna asta, nu credeti?
Mary, tu te-ai hotarat deja sa comanzi sau te mai gandesti?

Eu recunosc ca am mai cautat pe internet, insa gasisem la preturi cam mari si m-am linistit. Varianta asta m-ar tenta, pt ca dorm acum cu 2 pernute (3 cu cea de sub cap): una intre genunchi si alta sub burtica si ma tot trezesc noaptea ca le ratacesc, tre sa le rearanjez, e cam obositor. Dar ma distrez asa cu ele, ca ma ajuta totusi sa dorm mai comod.

Poate ne grupam mai multe fete din bucuresti, ca sa economisim la taxa pt transport?

Corina 18s+ cu Maria

Da corina, eu m-am cuplat cu fete pentru reducerea suplimentara pentru Iasi.... este cu adevarat convenabil: cuplati-va, nu platiti transport si tot conteaza. Sau sunati si incercati o negociere daca sunteti mai multe fete!;) - noi am negociat deja!;)

Mary 22+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

O perna din asta i-as cumpara si sotului! Sa nu se mai planga ca nu il mai las sa ma ia in brate . Oricum are un obicei tare nasol, daca nu ma tine in brate, mototoleste toata pilota sub el, si eu trebuie sa ma opintesc si sa trag de ea sa ma pot acoperi.

Nana 23+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

nana, madamar pentru raspunsuri. incontinenta urinara? chestia ca am programare la gine abia in 25 febr. ideea e ca nu curge mult ci zilnic.

artu, La multi ani picilor tai dragalasi ! ai grija de tine cu evenimentul asta, sa nu te obosesti foarte tare !

nicoletab, uau, cat curaj ai ! bravo ! eu ma vait din orice, nu as fi capabila sa fiu asa de tare ca tine. are dreptate sotul cand zice ca parca m-a scos cloca.

corina, asa este si sotul meu ! ne-am dus sa-si ia sange si i-a zis asistentei care-l intepa "sa fie miloasa".... multumesc, am reusit sa intru pe webshots, v-am vazut pe toate si astazi incerc sa fac o selectie in poze sa pun si eu cateva.

va pupa

rose

Mergi la inceput