Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna Dimineata, Burtici!

A inceput o noua saptamana... M-am intors si eu la munca, iar de la 9 nu am facut nimic deoarece am tot stat in povesti cu ai mei colegi care erau cu totii interesati sa stie ce mai face Maya, cum ma mai simt eu... Si cum veneau la mine pe rand, deja mi s-a racit gura de la atata vorbit Toata lumea ma intreaba daca sunt sigura ca nu am gemeni, ca e cam mare burta mea...

AlinaBu, ma bucur mult ca mai dai din cand in cand cate un semn de viata sa ne tii la curent cu ce se mai intampla. Eu iti recomand pentru reglarea ciclului si a hormonilor Extract din Mladite de Zmeur. E o tinctura pe care o gasesti la Plafar, o iei cu apa (25 de picaturi de 2-3 ori pe zi). Am luat si eu inainte de a ramane insarcinata si-mi venea ciclul ceas, la exact 28 de zile, in aceeasi perioada a zilei. Rau nu are ce sa-ti faca. Oricum, te asteptam cu vesti, sa ne spui daca se pozitiveaza sau nu testul de sarcinaEu iti tin pumnii stransi.

Nicoleta, sa porti sanatoasa ce-ai cumparat.

Laurita tu ai mai ajuns ieri prin Kiabi? Ca al meu sot iar mi-a tras teapa si a adormit la amiaza, asa ca nu am mai fost nicaieri...

veronica, felicitari pentru bebe Matei sanatos!!! Acest "in urma cu 3 zile" nici nu ar trebui sa te streseze, pentru ca fiecare copil are ritmul lui de crestere. Sa-ti fie de bine ciocolata de casa!

Corina, suna tare bine iepurele ala de care zici tu sa va fie de bine!!! Ai rabdare, ca peste 2 saptamani o sa incepi si tu sa o simti foarte clar si nu o sa mai ai niciun dubiu ca e bb. In ceea ce priveste asigurarea casco, nu ma pricep, asa ca le las pe celelalte fete sa te lamureasca.

Anca, eu am avut aseara o durere ingrozitoare de cap. Dintr-aia de nu puteam sa-mi ridic capul de pe perna... Insa eu stiu motivul... nu am baut cafeluta de dimineata. Daca la tine e mai mult pe partea stanga si dureaza de atatea zile, ar trebui sa vb cu medicul tau sa vezi despre ce e vorba.

Tocmai mi-a venit seful. L-am anuntat de reducerea de program (la 6H) pe care mi-a recomandat-o medicul, si a fost foarte dragur si mi-a zis sa stau linistita, ca vom face exact ce zice medicul, ca ce e mai important acum e sanatatea mea si a copilului, iar munca trece pe locul doi... ma asteptam la o reactie OK, insa parca m-a dat gata...

Va pup burtici! O zi extraordinara si o saptamana pe masura!!!

Mira fericita 23+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mira- bravos pt reactia sefului!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Buna dimineatza si de la noi!
La multi ani! Sa aveti un an nou cat mai bun, bebei si mamici sanatosi si sa ajungem cu toatele la 40s+!!! Felicitari tuturor carucioarelor sanatoase aparute pe prima pagina.
Asta asa, ca n-am mai intrat de anul trecut. Sper ca ma mai tineti minte si pe mine .
Noi suntem bine, creste burtoiul, s-ar putea sa ascundem inca o fetita, spre disperarea consortului care se ingrozeste ce o sa faca el cu 3 femei in casa! Totusi si-a gasit o consolare.. ca se vor potrivi la fix toate hainutele ramase de la Maia . Oricum, verdictul de carucior roz l-am primit la eco de 12 saptamani si de atunci n-am mai facut alta. Asteptam morfologica de pe 11 februarie sa se confirme.... sau infirme.

O sa incerc sa raspund si eu la ultimele subiecte de discutie, poate ajuta pe cineva.
Salteluta de pat Din ce patuturi pliante am vazut eu la viata mea si de la al meu personal, au de obicei o salteluta inclusa, pliabila in cele mai multe cazuri, dar care dupa parerea mea nu este de cursa lunga. Pentru dormit o noapte - doua, merge. Dar este destul de subtire, nu e perfect dreapta din cauza ca se pliaza. Deci ca patut permanent, ar fi bine sa luati inca o saltea.
Inca un detaliu important la un patut pliant, daca vreti sa il folositi pe post de pat permanent pana la 3 ani, ar fi bine ca pe una din laturi sa aiba fermoar, sa se deschida. Dupa varsta de 1 an si ceva, cel tarziu 1 an si jumatate, cand invata sa se dea jos din pat singurei, e bine sa-i lasam sa "exerseze" chestia asta si sa le lasam oarecare libertate de miscare.

AlinaBu din cunostintele mele, cel mai de incredere diagnostic de ciccluri anovulatorii se pune atunci cand ovulatia este urmarita ecografic. Cat despre tratamente naturiste... nu ma pricep, sorry.

Am vazut ca mai vorbeati despre achizitionare patut si alte cele... sincer va spun ca la sarcina cu Maia m-am apucat de cumparaturi cam dupa 30 de sapt de sarcina, pana atunci am studiat intens. Probabil si din cauza faptului ca avusesem o sarcina oprita din evolutie inainte si asteptam de la saptamana la saptamana sa vad daca totul e ok.
Apoi m-am pus pe cumparat Si am decis sa sabotez economia romaneasca, sa pedepsesc nesimtirea crasa si am cumparat tot ce s-a putut de pe site-uri din afara. Carutul, toate hainele, salteluta anti-pipi, lenjerie de pat, monitor pt bebe (pana si comprese sterile am luat de afara ), biberoane, patutul pliant si multe altele... nici nu mai stiu ce. Pt bebe nr 2 inca nu m-am apucat de shopping... asteptam sa se definitiveze sexul [:

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

JulyMorgan- da-ne si noua linkul cu site-ul de unde ai facut cumparaturi
Thanks,

17+

Mergi la inceput

Mda...... imi inchise fi'mea calculatorul si am dat si eu un send, sa nu pierd mesajul.
Continui, daca ma lasa.
Nicoleta Multe le-am luat de aici Acum au cam marit preturile la transport, pentru ca aveau ceva probleme cu curierul pe Romania, dar cu fetele de la odiseea trecuta ne-am si grupat mai multe pe un transport si iese ceva mai convenabil. Hainute am luat de pe laredoute.fr dar acum nu mai livreaza, de pe mothercare. Ultima achizitie, facuta anul trecut, am luat scaun de masina, ca a crescut gaza si nu mai incapea in scoica, am luat de pe ebay.uk. L-am luat la jumatate de pret, cu tot cu transport, fata de preturile de la noi.

Asa, mai voiam sa zic de alaptat. Un site foarte bun, cu info foarte utile si foarte multe este kellymom.com. De ex. www.kellymom.com/bf/concerns/mom/bfhelp-mother.html#inverted" target="_blank">aici gasiti info despre flat or inverted nipples. La noi exista site-ul www.nastecumsimti.org/" target="_blank">asta, Irina fiind un consultant de lactatie, daca veti avea probleme o puteti contacta fie pe mail fie la telefon, este o tipa foarte draguta si prompta.
Gata, ma opresc aici, ca doar nu recuperez intr-un post o luna de absenta . Sper sa scriu mai des de acu inainte.
Pupici tuturor.

_

Poze
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mary nu am mai nimerit in KIabi, poate sapt viitoare. In schimb am fost iar in AFi si am luat de acolo pt amandoi. Acum sunt cat de cat multumita. Mai am de luat maruntisuri si gata. Pentru mine nu iau nimic, la anul. Ti-am vazut si eu burti e maricica, dar sa stii ca si a mea neimbracata e cam la fel Ce sef super ai!! jos palaria!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Ah, da, mai am un site pe care tocmai l-am descoperit. Asta este, cred, magazinul unei romance care trimite de pe amazon.uk tot ce se gaseste in magazin (cu conditia sa scrie sold and dispatched by amazon.co.uk). Transportul este destul de rezonabil, mi s-a parut mie. Eu am comandat cu inca 3 prietene diverse jucarii pt copii, la o comanda de aproape 200 de lire, transportul a fost 8,5 lire. Daca va intereseaza, o sa dau mai multe amanunte.

_

Poze
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

July, bine ai revenit!!! Felicitari si tie pentru fetita sanatoasa! Iti multumim mult pentru toate informatiile pe care ni le furnizezi, impreuna cu link-uri. Sunt foarte utile

Laurita, cred ca ne-ai incurcat putin si voiam sa mi te adresezi mie, nu lui Mary

Fetelor... voi stiti ca la varsta asta de sarcina se poate auzi deja inimioara lui bebe prin burtica? Sotul meu sta cu ureche lipita de burta si ii asculta Mayei inimioara, iar din cand in cand mai primeste si cate un ghiont Si cica se aude foarte clar. Sotii vostri au incercat?

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Corina : da, cu cafeaua asa este...in prima zi cand am aflat ca sunt gravida am zis ca nu mai beau cafea, insa dupa-masa m-a apucat o durere de cap groaznica, simteam ca imi crapa si de atunci cafeaua dimineata e lege...ce e drept, nu am incercat sa o beau si pe a doua, lungita cu lapte.
Mira : chiar acum am sunat-o pe dr., nu m-a prea lamurit, a zis ca nu e de la sarcina, eventual poate fi de la anemie dar rezultatele ultimelor analize le vede abia maine, poimaine.O sa incep tratamentul cu fier si atunci vad eu daca dispar.

Oricum, multumesc pt raspunsuri.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

[quote]citat din mesajul lui mommy_to_be

Fetelor... voi stiti ca la varsta asta de sarcina se poate auzi deja inimioara lui bebe prin burtica? Sotul meu sta cu ureche lipita de burta si ii asculta Mayei inimioara, iar din cand in cand mai primeste si cate un ghiont Si cica se aude foarte clar. Sotii vostri au incercat?

minunea mea
Mira stiam de chestia asta,dar mereu uit sa-i zic..Bine k mi-ai adus aminte,sper sa nu mai uit pana diserara...neuronul.ce sa-i faci?

poze
Cristina cu Seby 25+

Mergi la inceput