Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dunemarie Doamne ce mamici!N-o stiu pe tanti asta, dar...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cris-09- felicitari pt nota mare!

Mie colul mi-l masoara la eco abdominala, ultima dimensiune a fost de 3,8 cm.
Am fost la cumparaturi in Kiabi, mi-am luat bluzite de gravi, chiloti de gravi si sutien de alaptat.

De dimineata am fost la Fundeni la dat sange si dupa amiaza vedem ce tratament imi recomanda, iar pe gerul asta ma apuca cu dureri de cap cand ma gandesc la drum.

Am facut saratele in weekend dupa reteta pe care a postat-o cineva (sorry, nu retin numele)si au iesit o minunatie.

Mai citesc si mai revin daca e cazul!
O zi buna!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dimnieata te iubesc,zi de zi de tine ma indragostesc...buna dimineata iti soptesc..m-am trezit cu melodia www.youtube.com/watch?v=cnZAiqJTJF8&feature=related" target="_blank">asta in minte,si m-am gandit sa v-o impartasesc.Pe mine m-a binedispus
Dunemaire mutumesc de cafelutza,acum o savurez si eu impreuna cu un croissant.Nu am gasit postarea duduii,decat una in care scria despre regurgitari si partzuri,dar nu o lasa sa te necajeasca,probabil facea si ea pe interesanta
Andra bine ai revenit pe la noi,spor la ,te asteptam cat mai curand cu 2 liniute rosii
Eu incerc sa nu citesc despre nasterile de la odiseea dinaintea noastra,k ma i-a cu frica...dar aseara mi=a sarit in ochi o nastere de la odiseea pufuletilor foarte trista,cu bebel de 1200 gr,cazut din pat a mamicii..s-a zbarlit piela pe mine cand am vazut
Sper sa ne fereasca Dumnezeu de intaplari asa triste.
O saptamana frumoasa burticutze!

poze
Cristina cu Seby 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Ioana5255 frumos ca va puteti "certa" pe mess...al meu refuza sa citeasca ceva scris de mine in perioadele tulburi pentru ca nu imi poate rezista ... am putea si noi s ane certam prin semnale cu fum, in nici un caz(teoretic, cel putin) nu m-as certa cu bebelul in casa( de ce sa sufere el pt ca parintii sunt un pic dusi cu pluta)
Discordia saracul sobolan...pe mine trebuia sa ma chemi...stateam acolo toata ziua si il faceam sa iasa cu vorba buna (glumesc evident dar cum am porcuti guinezi sunt mai apropiata de rozatoare)
arturicii se spune ca fiecare gand al nostru se materializeaza in univers si cu cat ne gandim mai mult la un lucru cu atat creste probabilitatea acestuia de a se intampla...asa ca eu iti recomand sa nu te gandesti la o nastere usoara si la termen...eu inca nu ma gandesc deloc la nastere...bb e bine acolo unde este si trebuie sa stea acolo pana la 40 sapt
cris_09de ce nu te inregistrezi pe tine cantand?! asa copilul va recunoaste vocea ta..si nu exista voce mai minunata decat cea a mamei( cel putin pana la 10 ani dupa ma gandesc ca devenim neinteresante )
mommy_to_be am facut si noi ciocolaata de casa ieri...spun noi pt ca am avut nevoie de forta bruta a sotului..se intarise pe marginea cratitei de parea asfalt nu ciocolata...intr-un sfarsit am "pus-o la pamant" si astfel, in aceasta dimineata la 6 si 20mancam cioco..evident si ieri am tot mancat din ea( ca si concluzie cred ca este mai ieftin si mai usor sa iti cumperi...ingredinetele te duc la minim 10 lei si cantitatea rezultata nu este mare...singura satisfactie este ca sti ce ai pus in ea...insa cand te gandesti ca este aproape doar zahar(450 gr),iar diabetul infloreste...
a-rose de ce nu ai venit la cluj la eco morfofetala? sunt aici destul de multi medici buni si interesati de pacienti
legat de arsuri doctorul mi-a spus ca sunt cauzate de cresterea copilului si reducerea stomacului(sper ca spun bine) plus ca din cauze hormonale sucurile gastrice isi fac de cap...el recomanda pacientelor sa doarmna pe o perna mai inalta pentru ca forta gravitatiei sa tina sucurile gastrice acolo unde le este locul
pompele de san initial sotul meu mi-a spus ca nu am nevoie sa cumpar ca il pot folosi pe el insa aseara nu a mai recunoascut(i-am spus insa ca voi face clatite cu surplusul de lapte )...si eu tot electrica ma gandesc sa imi cumpar..sunt mai comoda si doar gandul ca ar trebui sa folosesc forta ma oboseste
ma gandesc sa inchei acest mesaj desi mai am de citit 6 pagini pt ca sa nu va plictisesc
pentru cele ce nu au uitat sambata am fost si noi la eco morfofetala..totul a fost foarte bine...Mateiut creste frumos desi nu a vrut sa fie prea cuminte la eco...cred ca s-a plicitsit si de doctor..am stat acolo vreo ora si ceva ma durea mijlocul, imi amortisera mainile, copilul se tot zbenguia, doctorul il tot impungea...sotul era captivat de imagini
a fost amuzant mai ales ca micutul isi tot ducea mana la ochi, la gura, numai sa nu prindem si noi o imagine buna
ca si varsta gestationala e cu vreo 3 zile in urma dar nu ma stresez are el timp sa creasca
are 590 de grame si ma gandesc ca atunci cand va avea 3 kg o sa imi trebuiasca un suport pt burta altfel nu stiu cum as putea sa ma mai deplasez
colul este inchis si lung...totul este bine
deci inchei

24 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza feteleeeee!

Ma alatur si eu pt o cu lapte si buna dispozitie!
Sa avem cu toate o saptamana cat mai reusita, cu vesti bune si sanatate multa!

Noi am avut un weekend linistit, la caldurica. Au fost niste prieteni in vizita, i-am surprins cu un delicios iepure cu cartofi la cuptor (specialitatea mamei, de data asta mi-a iesit si mie perfect ) si am jucat Rumy cateva ore cu totii - am ras si ne-am distrat de minune!

Eu inca mai astept copila sa devina mai miscacioasa, tati pupa burtica in fiecare zi - poate, poate ajuta, dar fiinta noastra delicata inca nu se face simtita f clar

Sper sa nu va suparati pe mine pt offtopic, insa preocuparea mea in aceste zile este reinnoirea politei Casco pt masina si m-as bucura de o recomandare.
Anul trecut am avut asigurarea la Ardaf, insa am jurat ca nu mai fac in viata mea o asemenea greseala - ne-au terminat de tot cu nervii atunci cand am avut nevoie de reparatii (ne lovise cineva, nici macar nu era vina noastra)
Acum am cele mai bune oferte de la Generali si Omniasig, inclin spre prima varianta si mi-ar prinde bine oriece sfat din experienta.

Va burtici!

Corina 17s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

rocsy : nu e nici o problema, o sa mai intreb la urmatorul control, sa fiu lamurita...nici mie prima dr. nu mi-a zis nimic de col.As fi si
eu interesata sa aflu mai multe despre tetine, chiar nu stiu ce sa aleg.

Madamar : mie o singura data mi-a masurat colul, vineri mai exact, cu sonda vaginala.La echo pe burta li s-a parut ca nu e in regula si au apelat la sonda pentru confirmare/masuratori....poate inainte era totul ok si nu era necesara alta masuratoare.

Fetelor, voi aveti dureri de cap? Pe mine de vreo 10 zile ma doare aproape zilnic capul, partea stanga mai exact....ma apuca si tot asa imi trece, de la sine.Nu reusesc sa gasesc motivul, eu inainte nu aveam dureri de cap dar nici acum nu stau in curent sau in frig, tensiunea mi-e la fel ca inainte de sarcina....habar nu am.

Mai vroiam sa va intreb daca v-a mai dat la careva dr. Colposeptine,niste ovule care curata vaginul?

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca16

Fetelor, voi aveti dureri de cap? Pe mine de vreo 10 zile ma doare aproape zilnic capul, partea stanga mai exact....ma apuca si tot asa imi trece, de la sine.Nu reusesc sa gasesc motivul, eu inainte nu aveam dureri de cap dar nici acum nu stau in curent sau in frig, tensiunea mi-e la fel ca inainte de sarcina....habar nu am.

22+

Anca, si pe mine ma chinuie durerile de cap, uneori pana la migrene f puternice. Dr mi-a recomandat cafeaua drept remediu: 1, max 2 pe zi (eu nu consumam cafea aproape deloc pana la sarcina, doar ceai). Adaugand si mult lapte, obtin 2 beneficii dintr-o lovitura
Se zice ca dilata vasele de sange din cap, favorizand in acest fel circulatia. La mine a functionat: n-am mai avut nici o migrena de cand am inceput procedura asta zilnica, iar durerile sunt mult mai rare si mai putin intense.

Ladies, vreau si eu PM cu link-ul pt sutiene de la quelle. Am gasit ceva la ei pe site, dar nu sunt sigura ca e ceea ce trebuie.
Multumesc!

Corina 17s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Asigurarile casco+case le avem la Omniasig.
La masina au fost ok, la case sper sa nu fie cazul sa apelam.

Durerile de cap le combat cu o ceasca de cafea+ zeama de la 1/2 lamaie.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Neatza feteleeeee!

Sper sa nu va suparati pe mine pt offtopic, insa preocuparea mea in aceste zile este reinnoirea politei Casco pt masina si m-as bucura de o recomandare.
Anul trecut am avut asigurarea la Ardaf, insa am jurat ca nu mai fac in viata mea o asemenea greseala - ne-au terminat de tot cu nervii atunci cand am avut nevoie de reparatii (ne lovise cineva, nici macar nu era vina noastra)
Acum am cele mai bune oferte de la Generali si Omniasig, inclin spre prima varianta si mi-ar prinde bine oriece sfat din experienta.

Va burtici!

Corina 17s+ cu Maria

ideea e ca cu cat platesti mai putin, cu atat sunt mai putin seriosi. din auzite pe la cunoscuti, cica la tiriac ar fi cel mai ok, sunt cei mai prompti si nu fac figuri cand e vorba de despagubiri.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 20+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Neatza feteleeeee!

Ma alatur si eu pt o cu lapte si buna dispozitie!
Sa avem cu toate o saptamana cat mai reusita, cu vesti bune si sanatate multa!

Noi am avut un weekend linistit, la caldurica. Au fost niste prieteni in vizita, i-am surprins cu un delicios iepure cu cartofi la cuptor (specialitatea mamei, de data asta mi-a iesit si mie perfect ) si am jucat Rumy cateva ore cu totii - am ras si ne-am distrat de minune!

Eu inca mai astept copila sa devina mai miscacioasa, tati pupa burtica in fiecare zi - poate, poate ajuta, dar fiinta noastra delicata inca nu se face simtita f clar

Va burtici!

Corina 17s+ cu Maria

Neata,

noi avem de la Generali si suntem f multumiti de ei. Sunt f f prompti. Am avut chiar probleme cu masina si nu a fost nici o problema.

Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput