Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

gata. misiune indeplinita. daca nu mancam in seara asta cioco de casa nu stiu ce ma faceam. am luat-o razna rau.

Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

am incerca ts apun link, dar imi da ditai carnatul. Nu stiu sa pun prescurtat. Am de alaptat de la Anita si din cele normale sunt 2 in set, se numesc sutiene soft fara balene, eu am roz si bleu.

Merci mult! Mi-a trimis pe PM si Mira un link - multam Mira!
M-am dumirit...insa mi-i teama ca nu o sa mai incap in cupa C pina la nastere... adik mi-am cumparat de la unguri un sutien cupa D la inceputul sarcinii si imi vine tare bine acum... motiv pentru care sunt convinsa ca asta e cupa la care voi apela si pentru alaptat (ca mai mare nu este:)) ). De la Simone mai am si eu citeva sutiene, bune de tot.

Mary 22+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:

gata. misiune indeplinita. daca nu mancam in seara asta cioco de casa nu stiu ce ma faceam. am luat-o razna rau.

A, bravo! Poate tie ti-a iesit, in sensul sa se fi intarit. Eu cred ca am lasat siropul prea putin tare si m=am ales cu o crema de ciocolata cu migdale prin ea, care merge de minune in niste clatite.... Dar e prea tirziu pentru festinuri alimentare! Asta e, pap cioco cu linguritza:P... si in acest fel nu pot devora prea mult odata.. Asta e reteta pe care am folosit-o eu:
http://www.e-retete.ro/retete/ciocolata-de-casa evident, la imboldul celor citite pe forum:))... Nu mai stiu cine a fost capul rautatilor;).
Pupici!

Mary 22+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:

A, bravo! Poate tie ti-a iesit, in sensul sa se fi intarit. Eu cred ca am lasat siropul prea putin tare si m=am ales cu o crema de ciocolata cu migdale prin ea, care merge de minune in niste clatite.... Dar e prea tirziu pentru festinuri alimentare! Asta e, pap cioco cu linguritza:P... si in acest fel nu pot devora prea mult odata.. Asta e reteta pe care am folosit-o eu:
http://www.e-retete.ro/retete/ciocolata-de-casa evident, la imboldul celor citite pe forum:))... Nu mai stiu cine a fost capul rautatilor;).
Pupici!

Mary 22+

evolutia lui bebe

pai nu se intareste imediat. Tre sa o tii la frigo pana maine. E nu am mai avut rabdare si am mancat asa din ea, dar am pus si la rece pentru maine.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:

Eheee, stiu, eu am facut-o aseara devreme si la minus 20 a stat (ca asta e nr. gradelor de care ne bucuram la Iasi :P ).. si tot moale este. M-am resemnat:rideam cu sotul: am spus ca nu a vrut sa se intareasca, pentru a nu-mi stirni si alte pofte!:P

Pupici!

Mary 22+

evolutia lui bebe

pai nu se intareste imediat. Tre sa o tii la frigo pana maine. E nu am mai avut rabdare si am mancat asa din ea, dar am pus si la rece pentru maine.

Mary 22+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

a mai nascut o mamica la odiseea precedenta. Ma umfla plansul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

buna fetelor !!!! de cand nu am mai trecut pe aici .. sa-mi fie rusine !

Bun venit noilor bebei sanatosi si toate cele bune!

Fetelor ... nu stiu cum sa va spun, dar am fost la ginecolog in decembrie si mi-a spus ca nu pot ramane insarcinata pentru ca nu imi vine ciclul decat la doua luni asta inseamna cicluri anaovulatori, m-a trimis la endoclinolog unde mi-au facut un test de analize toate bune ! Acum din auzite am luat branca ursului pentru a ramane insarcinata din nou si teste de ovulatie din ziua a 9a pana cand in ziua a 11 a devenit pozitiv am repetat testul in ziua a 11a ( 21 ianuarie ) de vro 3 ori toate la fel identice bine inteles ca m-am pus pe treaba pe 21 apoi in ziua a12 a am mai facut 2 teste de ovulatie la fel pozitive bang si pe 22 m-am pus pe treaba ... acum nu stiu ce sa spun sa ma duc la ginecolog sa ii dau cu testele in cap ? sau poate chiar branca ursului m-a ajutat sa am ovulatie? Oare am ramas ? abea astept sa vina luna viitoare sa fac un test .. defapt cand pot face unu ?

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Norbi si-a inceput activitatea de topografiere a burticii matinal de tot, deci buna dimineata si o cana de ceai pentru toate somnoroasele

Eu citii postarea de blog a Alicei Nastase din reclama Jacobs si acum am nervi. Cum adica sa uiti copilul la scoala ca esti prea ocupata sa te intalnesti cu amantul, domnule?

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un de 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Andra bine ai revenit, de branca ursului auzisem si eu ca regularizeaza ciclul menstrual si ovulatia, pe langa ca e afrodisiaca si crescatoare a calitatii spermogramei la barbati.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un de 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

Sabina si eu as ramane la patutul cu plasa, poate le vinzi pe cele de lemn si mai iei unul textil. De unde iei lapte praf Rarau>>Nu stiu, eu de cand eram mica eram moarta dupa lapte praf mancat cu lingurita, imi luam o punga si la scoala. Dar nu am mai gasit de mult. Nu stiu unde sa caut...oooof, nu cred ca fac bine sa intreb chestiile astea.. tortul de bezea e groaznic Dulciurile m-au nenorocit in sarcina asta
Cris_09 felicitari pentru nota mare
gabriela-s mai, eu zic ca e ok 20 de mil la spital, mai ales ca nasti natural. O cezariana e 20, deci tu scapi mai usor. Anestezistul e 2-3 mil, restul pt asistente si infirmiere. Eu zic ca la neonatolog ajung 50 ron.
Nati incape bb in patutul de plasa pana la 3 anisori, cum sa nu.
MAry la eco se vede colul, asa se masoara
r ocsy nasol cu contractiile! Si eu aveam si la prima sarcina si acum am, dar nu stiu de ce nu prea iau no spa si trece de la sine...Am o cutie de no spa neatinsa, o pastrez pentru sedintele de epilat
Bubu eu nu fac morfofetala la nici unul dintre cei trei. si sunt foarte linistita!
alina_Bu felicitari! Sa ne tii la curent cu confirmarea ecografica a sarcinii!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput