Locul fetelor Nou-Venite(59)
Raspunsuri - Pagina 3
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 eu l-am facut in a 30 zi d ela ciclu, in a 18 zi d ela concepere si a iesit cu doua liniute ceea ce va doresc tututor aspirantelor! |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
Pai da. Dar eu sunt cu FIV. Cred ce e diferit. Cora ai dreptate asa am sa fac. Mie mi-a zis sa fac beta in a 12 zi. |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
violab spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cora79
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Uf chiar asa.
violab spune:
citat din mesajul lui flopishtica Fetelor, lipsesc cateva ore si gasesc 4 pagini, capotil nou, multumim mvb. Cora multi multi Vio si eu sunt in aceeasi situatie, am niste senzatii foarte dubioase si imi vine foarte foarte greu sa astept pana pe 30 sa vada daca e bebe sau nu. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori. |
Si tu esti cu FIV?
flopishtica spune:
Nu. Este prima noastra incercare de bebe, suntem entuziasmati pana la cer.
Speram sa fie totul in regula si sa ma alatur burticutelor cat mai repede.
violab spune:
citat din mesajul lui flopishtica Nu. Este prima noastra incercare de bebe, suntem entuziasmati pana la cer. Speram sa fie totul in regula si sa ma alatur burticutelor cat mai repede. |
Uau. Asta cere majorete.Sa dea Dumnezeu sa fie
Arianna11 spune:
Bai fetelor sunteti culmea...dar de bine.....sa nu va deochi dar ce debit la scris aveti.......bravo asa imi place si ce in oaza de optimism sunteti......super,ce bine m-ati facut sa ma simt,pt asta meritati multi
Fetelor tr sa credem ca in curind vom fi mamici,daca nu noi atunci cine?
La mine uratii vad ca isi cam i-au talpasita...deja ma vad calare pe sot...abia astept....ma gindeam daca ar fi o metoda ca dupa tavaleala sa avem un dop care sa tina gigeii acolo,mama lor ,sa nu mai fuga aiurea
flopishtica spune:
Vio, merci de majorete Si da, arianna speram sa insuflam pofta de actiune si speranta feteleor care incearca de mai mult timp.
Dati-i bataie fetelor vom fi toate burtici in curand.
violab spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Vio acum am bagat de seama ca esti in Italia,in ce oras....eu sunt la Roma |
Eu sunt in Sicilia.Linga Catania. Stai demult in Italia?