Locul fetelor Nou-Venite(59)
Raspunsuri - Pagina 17
polo spune:
Nike, nu as paria pe sampania de 8 ani. A desfacut si sotul meu un de 6 ani la revelionul asta tatatatattataaa... si nimic ... nici macar fas, era rauflata. Noroc ca aveam si sticle noi.
http://community.webshots.com/user/diove
cora79 spune:
Fetele am fugit la baia de rigoare,am transpirat dupa atata dans
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Daca o tinem tot asha dam gata un capitol intr-o zi.....ar fi un record..... |
babiela spune:
CORA, ARIANNA
m-am emotionat na daca sunteti niste scumpe si m-ati sarbatorit si asa pe burta goala , dar imi iau revansa
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui cora79 Fetele am fugit la baia de rigoare,am transpirat dupa atata dans "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Fugi,fugi.....fa-te bella pt sot
polo spune:
Babi, o tinem trei zile pentru tinesi bb.LA MULTI ANI, maine te lasam cu musafirii, dar duminicanu scapi de noi si o luam de la capat.
http://community.webshots.com/user/diove
cora79 spune:
Babi a venit fiecare cu de-ale gurii si beutura,am avut din belsug
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui babiela CORA, ARIANNA m-am emotionat na daca sunteti niste scumpe si m-ati sarbatorit si asa pe burta goala , dar imi iau revansa -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
Esti o draguta oricum......
babiela spune:
citat din mesajul lui polo Babi, o tinem trei zile pentru tinesi bb.LA MULTI ANI, maine te lasam cu musafirii, dar duminicanu scapi de noi si o luam de la capat. http://community.webshots.com/user/diove |
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE