Locul fetelor Nou-Venite(59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

SI_ALTADATA SI_ALTADATA
O S_O FACEM SI MAI SI MAI LATA
CAT UN PIC PIC
CATE UN PIC PIC
PANA N_O MAI FII NIMIC
CATE_UN STROP STROP
CATE_UN STROP STROP
PANA N_O MAI RAMANEA DELOC

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Cora motiv gasim, dar uite... asa bine ma simt acum cand ma gandesc, dar de dat petreceri nu prea. Mai repede mergem la o nunta, botez, revelion... alte astfel de petreceri. Poate ar trebui sa organizam ceva. Sotul zica ca asteptam sa ne facem nasi sa o tinem 3 zile si 3 nopti. Numai ca pana acum nu am avut pe cine nasi. Toti se lasa asteptati si parca vad ca or sa vina toti odata.
Bafta maine la marea intalnire.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Super tare petrecerea din seara asta...de mult nu am mai dansat,cantat si ras singura......
Ar tr din cind in cind sa mai pushcam cite o chermeza....

Mergi la inceput

BABIELA ESTI DATOARE VANDUTA,asteptam sa dai de baut
LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Super tare petrecerea din seara asta...de mult nu am mai dansat,cantat si ras singura......
Ar tr din cind in cind sa mai pushcam cite o chermeza....
Adevar graiesti doamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

vai fetelor ce petrecere a fost aici si in cinstea mea si eu plecata de acasa la cumparaturi, si ce desmat culinar care mai de care si eu n-am decat snitele de pui cu piure. da la cat mananc eu zilele astea e suficient. pai nu fac eu maine dimineata antreurile si friptura de purcel si de pui la cuptor si sa va vad dupa cum petreceti cu burtile pline
va pupacesc pe toate de o mie de ori si-mi pare rau ca n-am fost prezenta la petrecere, va multumesc din suflet, na ca mi-au dat lacrimile, ce dragute sunteti

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babiela

vai fetelor ce petrecere a fost aici si in cinstea mea si eu plecata de acasa la cumparaturi, si ce desmat culinar care mai de care si eu n-am decat snitele de pui cu piure. da la cat mananc eu zilele astea e suficient. pai nu fac eu maine dimineata antreurile si friptura de purcel si de pui la cuptor si sa va vad dupa cum petreceti cu burtile pline
va pupacesc pe toate de o mie de ori si-mi pare rau ca n-am fost prezenta la petrecere, va multumesc din suflet, na ca mi-au dat lacrimile, ce dragute sunteti

mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
---------------------
II BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui polo

Cora motiv gasim, dar uite... asa bine ma simt acum cand ma gandesc, dar de dat petreceri nu prea. Mai repede mergem la o nunta, botez, revelion... alte astfel de petreceri. Poate ar trebui sa organizam ceva. Sotul zica ca asteptam sa ne facem nasi sa o tinem 3 zile si 3 nopti. Numai ca pana acum nu am avut pe cine nasi. Toti se lasa asteptati si parca vad ca or sa vina toti odata.
Bafta maine la marea intalnire.

http://community.webshots.com/user/diove

Noi aici in fiecare weekend dadeam petrecere la mine acasa,duduia vila ....si fara motiv...faceam pizza party....sau weekend party....nascoceam ceva...numai sa ne distram....dar acum s-a spart gashca

Mergi la inceput

Babi,nu plange gravidoaso,ca se emotioneaza bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babiela

---------------------
II BEBE

BABI

Mergi la inceput