Locul fetelor Nou-Venite(59)
Raspunsuri - Pagina 10
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 antreurile vin cu ce am in firigider.se-ntelege ca totul e facut d emine in casa! muschi file, tinut in baitz de cetina d ebrad si afumat la fum rece,file de ansoa(facut file de mine,sarat etc tot d emine) in ulei de masline cu ierburi aromate,branza de oaie, toba ca la mama acasa, carnati cu 2 feluri de carne toacata la satar, pepenasi murati, varza murata, dovlecei,mere si varza rosie murate, gogosari umpluti cu varza rosie, in otet, zacusca de casa, slana tinuta in 4 baitzuri, 40 d ezile si afumata la fum rece......si ce s-o mai gasi. pofta mare!!!! sa ne traiasca babiela! |
Imi faci in ciuda?....eu aici
polo spune:
Babi, hai mamico la petrecre. Tocmai tu te lasi asteptata si taman la petrecerea ta? Nui bai daca nu ai timp ca mai dam una si duminica daca e cazul.
http://community.webshots.com/user/diove
nike974 spune:
nu soro,
dar mai am o completare la antreu, tot din frigider> cascaval facut in casa!!!!!!!!3 feluri de masline! wasabi si harisa!chiftelutesalata de vinete coapte de mine asta toamna!
sa aveti pofta!!!!!!!!!!
mvb spune:
Bey, ce-i cu dezmatul asta p-acilea?
Nu-mi vine sa cred ce distractie faceti
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui polo Babi, hai mamico la petrecre. Tocmai tu te lasi asteptata si taman la petrecerea ta? Nui bai daca nu ai timp ca mai dam una si duminica daca e cazul. http://community.webshots.com/user/diove |
Saraca Babi.....ea nu stie ca noi am anticipat petrecerea pe azi...mai e pina pe 24...dar noua ne place sa petrecem mult,nu-i asa?
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui mvb Bey, ce-i cu dezmatul asta p-acilea? Nu-mi vine sa cred ce distractie faceti MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Ai venit cam tirzior....nu stiu acum daca mai ai cu cine vb ca ne-am facut prafffff
cora79 spune:
Fetiliiiii,am revenit si eu pe portativ,s-a spart petrecerea?
Va aduc si eu ficatei de pui la capac cu smantana si mujdei ,mamaliguta calda
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui cora79 Fetiliiiii,am revenit si eu pe portativ,s-a spart petrecerea? Va aduc si eu ficatei de pui la capac cu smantana si mujdei ,mamaliguta calda "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Bei numai meniu cu carne...dati si ceva fara....noroc de salata de vinete a lui Nike ....
cora79 spune:
Arianna,fata vinul dupa bere e o placere
Nike ce dezmat culinar,fata te mai miri ca tre supara histamina
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"