Gradinita 309 - Moinesti, sau 195 -Apusului?

Gradinita 309 - Moinesti, sau 195 -Apusului? | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

Buna,
Aveti sau ati avut copiii la vreuna dintre aceste gradinite?
Baietelul meu are 3 ani si 8 luni si acum e la o gradi particulara, Intentionez sa-l mut la stat, pt ca nu sunt multumita.
Asa ca v-as ruga sa imi spuneti cateva lucruri:
1. Cam de cand sa merg sa ma interesez de inscriere. Stiu ca teoretic incepe in mai - iunie dar practic.....
2.Cum ati procedat voi la inscriere?
3.Imi puteti recomanda o educatoare?
4. La ce ora se termina practic programul lung 17:00 sau 17:30?
Va multumesc si astept rasunsurile voastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu de doi ani incerc sa prind loc la 195 si n-am reusit. anul asta trebuie sa dau fata la scoala si nici in toamne trecuta n-au binevoit s-o primeasca. era la numarul 186 pe lista de rezerve. asa ca nu-i chiar simplu cu mutatul la stat in zona asta

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Buna Danuta,

Cred ca ti-am mai raspuns la un alt topic despre 309, dar la alte intrebari. Inscrierile sunt intr-adevar prin mai-iunie (in mai se reinscriu copiii care frecventeaza gradinita). Anul acesta noi am avut pur si simplu noroc pentru ca s-au format doua grupe mici: doar am depus actele, si am urmarit listele, atata tot. Stiu ca educatoarele la grupe se mai schimba, si le stabileste directoarea, la inceputul lunii septembrie in functie de cadrele didactice existente - dar nici nu am pus intrebari la inscriere despre acest subiect - este adevarat.Stiu ca pentru celelalte grupe s-au inscris foarte putini copii noi, in special s-au mai inscris la grupele pregatitoare dar la program scurt. Cel mai bine ar fi sa mergi chiar de pe acum, in eventualitatea in care se retrage un copil de la o grupa - sa fiti anuntati.

Despre educatoare - noi nu suntem prea multumiti; din fericire doamna mai nervoasa sta mai mult in concediu, sper sa o schimbe de la grupa anul viitor (acum suntem grupa mica).

Programul - parca la 17:00 se termina, ma uit mai bine cand ma duc la pranz sa-l iau, si-ti spun atunci:)

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Programul este 07:30-17:30. Programul scurt este pana la 13:00.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput